Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 22

Hozzászólások

(#19487) Woodslave


Woodslave
nagyúr

De egyébként kicsit visszacsatolva a tegnapi "fordítva ülünk a lovon" megjegyzésemhez nem arra gondoltam hogy nem lenne elvárható hogy kapjunk valami normális rewardot, csak kár hogy magát a játékot szinte csak ezért játszuk. Minden megpróbálunk megcsinálni még akkor is ha az nem feltétlenül jelent szórakozást.

Lásd ez a bundesliga kupa. Van egy xar csapatom 5 spec kártya van abból kettő még silver 3 meg tots (két pick). Bár nem tart sokáig csak 3 meccs miért ne.

Lásd Süle. Ok "ingyen" fodder 50k az értéke mivel fő csapatban soha nem fogom használni Kérdés megér-e ez 2-3-5 vagy ki tudja mennyi óra kínódást. Persze lenne egy olyan bundes csapatom mint a pl akkor azt mondanám még szórakoztató is de így qrvára nem.

Vagy mondjuk sb. Aki nem találja szórakoztatónak.

De egy tokenért biztos nem fogok 12 meccset 11 olasz játékossal lekínlódni squad battlesben :D

Vagy wl. Mert olyat riktán olvasok itt is, hogy remek jól szórakoztam tök jó volt a wl. Aztán persze a reward is 99%-ban csalódás. Hiába pickelünk 2 tots lapot ami elvileg a játék jelenleg legjobb lapjai csapatunkba már nem fér be. De egyébként is ha beférne mondjuk tudjuk jól, hogy semmit nem jelent. Játszottam én már tots Bellingham ellen kikapott simán, játszottam moments R9 ellen szintén. Vertek is meg vele nyilván meg kaptam ki gold Mbappe vagy Ronaldo ellen.

De eszembe jutott az is hogy ez a játék része miért ne lehetne ezekért "küzdeni" annak sincs több értelme hogy a fő csapattal rivalsozik az ember a semmiért. Csak olyan jó lenne, ha maga a játék élvezetes lenne és akkor is lenne kedve játszani az embernek ha nem kapna semmit és a reward csak hab lenne a tortán nem a fő cél és értelme a dolgoknak. Főleg hogy különösebben nincs is jelentősége.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 22
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.