Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Sziasztok, tudom sokaknak fejfájást okoz amikor drop backet vagy high pressure védelmet kell feltörni, itt egy rövid kis youtube klipp hogy én hogy szoktam: [link]
Igazából vagy egy nagyon jól cselező (agilis) vagy egy nagyon izmos ember kell aki jól fedezi a labdát (mint Zapata).
Amikor megkapja a játékos a labdát R3-mal el kell kezdeni dekázni és a kapu felé megindulni, lehet ezt bonyolítani mondjuk úgy hogy elindulsz jobbra dekázva majd balra irányt váltasz vagy visszahúzni és úgy lőni.
Ahogy észre vettem nagyon kevesen használják ezt a taktikát és nagyon beparáznak az ellenfelek ha hirtelen lövőhelyzetbe kerülsz (faltolnak, kihívják a kapust, elváltanak).
A legjobb az egészben hogy volley ként kezeli a játék a lövést és az idén eléggé OP (a low cross+lövés kombóból kiindulva). Ergo nem kell az 5 is bevinni a labdát 12-13-14-ről is simán befejezi a csatár.
Nem szoktam sűrűn használni ezt a taktikát, de amikor valaki caak az auto blockra és a kiugratásokra játszik vagy csak izomból tolja a High pressuret akkor sajnos muszáj ezt alkalmazni.
Ne várjon seni ettől 100%os megoldást de egy-egy szorultabb pillanatba nagyon meglehet vele lepni az ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest