Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én kiszedtem Kakát, talán nem a játék legjobb lapja, de rossznak sem lehet rossz. A prime lapja kölcsönben elég sokáig megvolt, frendlikben sokáig használtam, és nagyon bejött. Na meg még sosem játszottam vele rendesen, és legalább hamar kész lett, meg amúgy is augusztus van, kit érdekel?
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.Másodiknak szerintem majd a 95+ moments ikont szedem ki, addigra már tényleg mindegy lesz, ha Yashin, hát Yashin
De hátha bedob egy Dinhot vagy egy Pelét mondjuk. De az is lehet, hogy csak a mid Pelét húzom majd ki, majd elválik.A Serie A pick Spinazzolát dobta nekem is, akinek akkoriban még talán örültem is volna, de most már felesleges. A legjobban Chiellininek örültem volna, de hát persze hogy nem szán meg legalább ennyivel ez a szar játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Házimozi belépő szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.