Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom annyira jó a játék, hogy elgondolkodtam a 22-t hagyom a f***omba
Kikapok 4 olyan meccsen amiből hármon csak olyan gólt kaptam, hogy állok a gyerek előtt nyomom a szerelést de a védőm csak az animációt csinálja meg a labda ott marad előtte. Nem 1 meccsen egyszer hanem háromszor legalább. Minek védekezzek jól ha ez a f**talicska úgyis átbugoltatja rajtam a támadót?
Ráadásul mindig.
A 4. vereség volt a kedvencem. A kölyök nem ezt az r1+háromszöges indítást tolta hanem félpályáról háttal ívelés a másik oldalra és k**vára ült neki
A 2 szélsőm folyamat megállt hiába voltak előnyben. Ezt még tetézte az , hogy minden lövésem kapufa meg mellé ment így természetesen 3/3 lövés/gól aránnyal megtudott verni.+jön mellé, hogy baszhatom a jobb stickes váltogatást ha az a védő akiről leváltok az megáll ott ahol épp hagytam
Spinazzolával védekezek balszélen beváltok a cbre erre spinazzola megáll 22 méteren és meg sem mozdul. Egyből emberhátrány hátul de nem baj mert Capitával oda érek csak minek mikor a világ legkönnyebb szerelését se képes megcsinálni 
A támadó AI nálam meg már már művészi szinteken műveli a balfaszkodást. 99es játékosok képtelenek 1 ball rollt meghúzni mert nincsen erő a húzásban így folyamat labda nélkül csinálják meg
Értelmes passz a kapu előtt csak akkor van ha player lockal üres területre mozgok és rábízom a halál egyszerű passzt az aira(teszem hozzá ötből kétszer ezt is elbassza, akkor meg mire van kérdem én?
) de még ez is életképesebb mint ha magam próbálom meg mert akkor nem hogy az embert nem találja el a játékos amerre húzom de szándékon az ellentétes irányba passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de még ez is életképesebb mint ha magam próbálom meg mert akkor nem hogy az embert nem találja el a játékos amerre húzom de szándékon az ellentétes irányba passzol.