Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
szerintem ezen senki nem panaszkodik. Mondjuk pont reggel agyaltam mekkora barom vagyok. Hatkor kelek és azon agyalok, hogy gyerünk csináljuk Atalt sb-ben
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.De ez a pack nerfelés dolog már olyan komikus mint a poltikai élet. Bármit csinálhatnak bármi mondhatnak semmi következménye nem lesz semminek
(teljesen oldalfüggetlenül és nem akarok poltizálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.