Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tegnap úgy tűnt mindenki nekiesett a swapnak friendlyben is olyan szerverállapot volt hogyha végig kell játszani egy meccset sírtam volna
Az olasz elég simán meglett szerencsére mindenki tartotta az aranygól "szabályt". Aki nem lépett ki ott én léptem ki akkor is ha én rúgtam az elsőt. A pl már kicsit szenvedősebb de már ott is csak 1 finess kell meg 4 meccs
Vettem pár ezüst brazilt velük már csak 1 meccs kell és megvan a két token. Aztán még az argentinokkal sb és kész is a 7 (2 maradt a múltkoriból). Jöhet moments Puskás
Nyomtam két rivalst is nyertem de nem hozott túlságosan lázba a dolog szóval utána nem tudom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hardcore café
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest