- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
én lehúztam a meccsek felét ma, mert szabadságon vagyok, és holnap nem lesz rá időm. Tehát csak ma van meg a vasárnap.
Lehet nekem is ki kellett volna lépnem az első meccs után...
15 meccsből 7 win van meg, fejben teljesen máshol vagyok, fáradt is vagyok, ez csak ilyen "kötelességből toljuk le" kör. Motiváció sincs túl sok, egyetlen kis TOTS Messi lapot szeretnék már csak, de azt meg úgysem a rewardból fogom pickelni.
Most kicsit félreteszem, este elnyitom a 80 semmit nem érő pakkom, aztán legközelebb csak vasárnap. Talán meglesz a G3, de igazából mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest