Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Mondjuk ezt a játékot focinak nevezni nem lehet. Semmi, de semmi realitás nincs a játékban. 40 km/h val csúszkáló valamik (focisták) meg egy repülő gólyó. Ezt a játékot csak az adrenalin függőség és a szerencsejáték függőség tartja egybe egy jó feladat menedzsmenttel. Ezért is én most élvezem, főleg hogy game passba egy forintot nem fizettem nekik. De ez nem foci... Szerintem nem is akar az lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest