Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jogos
Csak az a baj, hogy ha nem wlzek akkor semmi mást nem csinálok. SB-hez nincs gyomrom. Rivals vicckategória felsőbb divekben. Egyedül a wl az ahol változatosabb a játék. Mondjuk nem jó csak máshogy szar.Azt egyébként nem tudom, hogy akkor a divizó nem számít idén? Játszottam egy sráccal(toty mbappe,prime kaka,neymar,cr,toty ramos) igazából lényegtelen a csapat. Izzadva elverem 4-3-ra erre rámír, hogy nagyon jól játszottam milyen divbe vagyok? Ő 11-7ben áll és div3as. Mondanám, hogy meglepődtem de boritékolható volt, hogy ha olyan kedve van a játéknak div8asok is kifújják az orrom.
Csak azért fura mert mikor kiestem div5-ig szándékosan akkor div1-ig vereség nélkül jutottam vissza. WL-ben hol ez a szintkülönbség?
Ő még nem is az a fajta volt aki tényleg vak volt. Csak nem tudott védekezni szóval állandóan csúszkált én meg direkt kiállíttattam a Ramosát. De nála sokkal-sokkal rosszabbak is vertek meg a hétvégén. Azok milyen divben lehettek? div5-6?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- LEGO klub
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az a baj, hogy ha nem wlzek akkor semmi mást nem csinálok. SB-hez nincs gyomrom. Rivals vicckategória felsőbb divekben. Egyedül a wl az ahol változatosabb a játék. Mondjuk nem jó csak máshogy szar.