Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Tegnap elkezdtem tesztelni az új csapatot. Hát nem túlzok amikor azt mondom, a gold csapattal 3x jobban ment a játék. Azt hittem kihajítok vmit az ablakon... Nem tudom mi lehetett az oka, a gigantikus delay (ami persze 90%ban jelen van), hogy Hagi 1.5 mpig tutujgatja a labdát mire elpasszolja, holott instant nyomtam a gombot, vagy POTM Fernandes nem tud egy egyszerű passzt megoldani... Vagy csak új a csapat és meg kell szokni őket... Nem tudom, de nagyon csalódott voltam
A taktikán nem változtattam. Végül sikerült kicsit belejönnöm és győzelemmel zárni az estét, de az összes új játékos közül egyedül Capita az aki az első meccstől kezdve betonbiztos és már most látom, hogy kurva jó védő lesz. Lehet igazítani kell a taktikát az új csapathoz, vagy teljesen újat próbálni, nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Automata kávégépek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A taktikán nem változtattam. Végül sikerült kicsit belejönnöm és győzelemmel zárni az estét, de az összes új játékos közül egyedül Capita az aki az első meccstől kezdve betonbiztos és már most látom, hogy kurva jó védő lesz. Lehet igazítani kell a taktikát az új csapathoz, vagy teljesen újat próbálni, nem tudom