Új hozzászólás Aktív témák

• Tajték

senior tag

Egy kis változás a keretben. Rakitic helyett Casemiro-t tettem Cm-be Modric mellé. Be kellett látnom (itt is említett kérdésként) hogy bizony kell egy gladiátor a középpályára.... :R

Most volt egy meccsem BPL-Francia nation hibrid , De Gea a kapuban. Az első fi.-ben annyi lövést szedett ki a léc alól a spanyol, hogy mondom ilyen nincs :DDD De a 45+-ban jött G.Martins egy "Iniesta csel után" a vége 3-0 lett, ezután 2 asszisztot produkált még Martika :D

Imádom Lemar-t és Martikát nagyon adják a széleken, elég sok gólt szerzek velük. Érdekes hogy ha LW-RW felállásokban játszom akkor nem ilyen eredményesek a szélsőim, de RM-LM 442 -ben sokkal jobban tudom őket használni. Persze ez egyén és stílus függő, bizos van aki az RW-LW vel ontja a gólokat.

Ezt csak azért hoztam fel hogy akiknek nem megy (mint nekem) az LW-RW felállásokkal, nyugodtan próbálják meg a 4-4-2, 4-4-1-1, 3-5-2 felállásokat mert ezeknél az az érzésem hogy a mélységből érkező szélsőkben van a "dzsedi", a védlem máshogy rendezkedik ha nincs feltolt szélső. :R

Új hozzászólás Aktív témák