- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
hát nem auto kvalit kapsz hanem ugye 2k pontot nekem úgy volt kigyűjtöttem egyik héten és ugye közben megjött a wl reward és nem mutatta hogy ha div rivalt nyomtam hogy mennyi pontom van vége lett a WL-nek és utána láttam hogy már 2000/2000 volt így hétfőn beváltottam egyből és csütörtökön megint kaptam 2k pontot
-
Szigma70
addikt
Na de könyörgöm, akkor ha egyik hétről a másik ig nem érem el a 2000 pontot, de a wl miatt az automata qvali megvan, akkor mindíg nullázódik? Ennek így mi értelme? Én úgy gondoltam, beváltódik a reward qvali, a pontom meg marad, amíg ki nem gyűlik a 2000. Akkor beváltom azt is, azt lesz tartcsiba.
Ez így faszság -
Szigma70
addikt
Srácok, valaki értesse nár neg velem ezt a WL qvali pont mizériát.
Tegnap volt kb 1700 pontom, de ma ugye megkaptam a 2000 pontot a qualira. Be is váltottam, de most meg 0 pontom van, és csak az előző meccsem után kaptam most 50et. Hova lett a tegnapi 1700am? -
dracox
addikt
Suarezt próbálta már valaki?
Rodrigot váltaná az ST pozicióban csak egyelőre sajnálom rá a 470k-t.
Meg az a 3* skill..
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kondogbiat Casemiro előtt próbáld ki. Először Caselele-t akartam, de Kondogbia hozza a kötelezőt jóval kevesebb zsetonért a 4* skillel együtt. A különbözet mehetne a támadó harmadba inkább.
-
lobokrisz
csendes tag
Sziasztok.
Esett egy if pickford es teljes tanácstalanság van. Szerintetek ki a jobb: if pickford vagy alisson? -
Kristof_94
nagyúr
Jó azzal visszatérni, hogy az ellenfél röhejes módon labdát szerez, majd beadja és az érkező 165 centis Gomez könnyedén befejeli kettő 185+-os védő között! Welcome back pack from EA.

-
v-man
őstag
A reggeli pocsék nyitások után nem gondoltam volna, hogy ma még lesz egy ikonom 😂 Persze csak átmenetileg, snipeoltam egy base Baresi bácsit, kipróbáltam 2 meccsen és adom is tovább mielőtt leesik megjobban az ára 😁
Mit ne mondjak, Kimpembe jobb 😂 -
ferni
őstag
Jött egy SIF Lala a mai pakkokból, azon kívül nuku.
Legalább pluszba zártam picit. -
toxicjew
addikt
Úgy látszik egy időre ellőttem a szerencsémet, a mai 12 packból semmi nem esett

-
arpo04
őstag
Di Mariat hasznalta valaki? Meunier miatt kelkene mivel Mbabepra nincs keret es a chem meglenne.
-
szimisi
tag
Csak hogy valami negatív is legyen: 4 jumbo gold premium, 4 mega, 1 rare gold players pakk:
1 db 83+os játékos, a Valencia kapusa Neto
1 Felipe Anderson, Bellerin, ez összesen 6k, többi mind párszázas gagyi.És ennyi.
-
Chereiose
addikt
Player pickből végre beadta Martial-t

Persze pakkok meg lóf@sz. De én már örülök egy martialnak is, ST-be jó lesz.
-
Garsza
veterán
Engem közben, akkora szopó ágra tett a játék higy már nevetséges. 5. vereségem zsinórban. Játékosam abbahagyták a mozgást, semmi beindulás mindenki csak áll, passzaim vánszorognak. Még ha helyzetbe is kerülök nagy nehezen az kimarad, de az ellennél Stons 15 méterről fejel gólt. Vagy Gabriel Sesus szögletből a rövidről. De nálam SMS semmit nem fejel be.
Nem tudom hogy lesz így Gold a hétvégén.
-
Tajték
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha belefér én ajánlom Rakitic-et
, ott van a pali ! -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A KP-val nincs gond, oda már csak Case - Modric páros, a védelem is fasza, oda Godín - Ramos duo kell.

-
endalon
csendes tag
2 Mega Pack (WL)
1 Rare Players Pack (WL)
1 Prime Gold Players Pack (Ultimate Stage)
1 Jumbo Premium Gold Pack (Protect the Castle)
1 Small Rare Electrum Players Pack (Slay the Dragon)
1 Premium Electrum Players Pack (MM)
1 Small Gold Players Pack (MM)
1 Two Rare Gold Players Pack (MM)
1 Premium Gold Players Pack (MM)
-----
1 Board
1 Gugliano (83)F**k this game...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem tudom ki van meg a csapatban lévők közül, de én megpróbálnék egy Saul CDM, Kondogbia - Wass CM párost. Védőknél nekem Lenglet és Paulista nagyon jól teljesítettek. Gameiro szintén szuper, Yedder nekem CAM-ban jobb volt. Muriel, Batshuayi meg a fiatal realos ST is jó.
-
A guru
addikt
Na látom szinte megint csak én nem nyitottam semmit ez Elite 3 rewardból, pirosban jött Pickford, Lala, Kaderabek, TOTW pakkbol a 83-as Interes fickó, 100k pakkból egy Bailly...
Viszont megtörtént a vérfrissítés a csapatban:[kép], Alaba-Boateng-Goretzka-Neuer-Benatia-IF Cancelo helyett érkezett Alex Sandro-Varane-Hernandez-Lala-Kondogbia-Courtois, sokkal stabilabbnak érzem egyelőre, bár még csak pár meccs van a srácokban, WL-re kíváncsi leszek, hogy velük esetleg sikerül-e az elite 2, vasárnap kiderül...

-
akooos
veterán
Jött Eriksen, Mané és Miranda 12 packből + IF Eggstein vagy kicsoda. Wl pick mocskos szar volt, valami angol ligas védő lett...pedig Pickfordra pályáztam.
Mané jobb mint Rashford? A játékban?

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
140.
-
Tajték
senior tag
Jelenleg ez a csapat, most is hibriddel tolom: [link]
Lemar alap, nagyon szeretem, tanár a csávó! Perisic-et próbáltam amikor SerieA csapatom volt, nem adja, túl körülményes nekem.
Csak gondoltam hátha Godin és Pique erősítést jelentene.... (nem mintha Bena-Bonu -val bármi gond lenne, tanárok nagyon)

-
dejvid8
őstag
Számomra egy nagyon szép gól pár perccel ezelőttről, az egykori Tiki-Takás Barcelonára emlékeztet

VideóA meccsen a 82. percig vesztésre álltam, aztán sikerült kiegyenlíteni, majd fordítani a 88. percben.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mekkora a kereted?
-
K.J
senior tag
Már valaki megkérdezte itt, de nem emlékszem rá pontosan hogyan is volt a dolog.
Ha loyaltyt szeretnék szerezni egy játékosnak, akkor elegendő, ha mondjuk vele kezdek és utána azonnal lecserélem?
Mert egyszer megválaszoltam valamelyikőtöknek, a loyalty kérdést és ki lettem javítva, hogy elegendő, ha feladom a meccset kb az első percben.(PC-ről van szó)
Azt vettem észre, hogy ha nem alt+f4-gyel teszem, akkor vereségnek könyveli el.Köszönöm
-
LedyGyuszi
addikt
Scream: MAscherano, Ochoa, Deeney
IF: Lala, Alemán 2szer, De La Bella, Fabian,
UCL: David Neres, Juanfran, Schennikov
WL Reward: Pickford, Kaderábek
Gold: Matic, InrahimovicLófütty...
-
LendvaiFeri1
veterán
Hol változtatnátok?
Isco CAM, Casemiro CDM.
Costa ST, Isco CAM, meg egy formásabb LB.
Vagy valami más?

-
IzI
senior tag
Jó kis nap volt a mai! Di Maria és Lala-t sikerült választani a heti TOTW-ből.Akkor nézzük a pack-at,amit fut miatt kaptam,nyitom és egy Oblak jött,örültem már ennek is,hoppá egy Mbappe is van mellette

Csak az a szívás,hogy full olasz csapatom van ez [link]
Ide [link]betudnám rakni,de Matuidi be kellene raknom középre,amit annyira nem akarok,mert nagyon egylábas és leginkább csak védekezni tud.Én meg szeretek távolról csavargatni.
Lehet spórolni kéne egy ikon-ra.Van 250k ,Mbappe 450k.Abból már egy Okocha kijön,de ő gyenge,egy Best jó lenne már.
Ki kell találni mi legyen,nem szabad elkapkodni
-
Tajték
senior tag
Benatia-Bonu-IF Szcesny trió csere Godin-Pique-Keylor Navas rióra megéri szerintetek?

Tapasztalatok? -
arpo04
őstag
12 pack es semmi egy if werder jatekos es ennyi... kicsit atgondolhatnak ezeket a nyitasokat. Mert ez igy a vicc kategoria. Valakinek csak a fos masoknal meg 3-4 ertekes lap...
(B)LedyGyuszi
/B) hol van a piros Lewa? 
-
Garsza
veterán
Prime Ronaldo walkout videó érdekel valakit hozzam?

-
Tajték
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én pont ezt élvezem az egészben, hogy ha összetákolok egy csapatot és hozzá CT-t és éppen jól is működik az nagyobb örömet okoz mint 100 győzelem

Ez egy kihívás, hogy egy összehangot teremts a stílusoddal a taktikáddal és a posztokra betett játékosaiddal.PL:
Most van igazán rendben a játékom, taktika, állomány, felállás. Nagyon stabilnak érzem minden csapatrészt.
Megérkezett Suarez bácsi is.
Egyedül néha Felipe Luis-t érzem gyenge láncszemnek, a többi parádés.
Ha lesz még coin akkor a CB párost is cserélem minőségben BBVA-ra, nem mintha baj lenne Benatia-Bonu párossal.Kipróbáltam a felállások 85%-át, taktikák ezrein kisérleteztem, de sosem gondoltam volna hogy a 4-4-2 fogja meghozni az amit kerestem a megjelenés óta...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
de mindenkinek más és más jön be, utána meg megint ezen megy a téma hetekig, hogy nah most ez helyére ki az helyére ki. vagy a full csapatot eladod és most milyen építs...stb.
no mind1, jó játékot
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Összeraktam egy csomót, közben megkérdeztem itt a véleményeket, ki mit ajánl, stb.
Tesztelni meg nem volt időm 1 hete, ezért kérdeztem. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
elhiszem, hogy mindenki más, de azt nem hiszem el, hogy nem tudsz összetenni egy csapatot és utána, ahol gyengének érzed ott tesztelsz tovább... peace

-
thebigK
addikt
Pogba kisetalt!

-
v-man
őstag
Hopp egy de Bruyne 😂
Fel van adva a kérdés, menjen vagy maradjon...? Ahogy látom kb 360 pénz. -
LedyGyuszi
addikt
20:40 pack opening
várok mindenkit szeretettel...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ThuG4LifE
senior tag
Mai sbc-k: Lucas a legjobb ...

-
ferni
őstag
Ultimate Stage UCL SBC
Legjobb játékos 81es Stindl
Nevetséges, egyenek csikópisztolyt -
törölt tag
Korrekt volt az a 45k-s pakk az sbc-ből.

Tripla walkout, kár hogy web appon nyitottam ki.
Korábban meg Div Rivals jutalomból Cavani (Div 6 rank 3
), UCL upgrade-ből meg Verratti.
-
alite
senior tag
Uraim, bejott a UCL uzlet +400K profit 24 ora alatt

Nekem ez az idei csucs a francia liga sbc mellett, igaz tegnap ejjel ota listaztam oket folyamatosan, hogy elmenjen mindenki, de amennyi lazy buyer van vittek siman a 3-5K-val dragabb lapokat

-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy abból látszik mekkora sóher pöcs az EA, hogy a bl lapokat ugye "rare"-nek tekintik és a 2 BL játékos csomagnál ott van, hogy 2 players, 2 rare, de valójában csak az egyik ritka, a másik non rarenek felel meg.

-
Toxy
aktív tag
Működik már az Online friendlies?
tegnap este még nem ment

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
20 órakor, de szerintem a hétvégi óraállítás után ismét 7 lesz.
-
LendvaiFeri1
veterán
WL reward mikor jön?
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy érzem valami komoly lap van benne :-)
-
Chereiose
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
Én használtam múlt héten úgy 40 meccsen át, nekem nincs bajom vele. Próbálkoztam aztán a hét elején más felállásokkal, nekem már tavaly sem jöttek be, ahogy idén sem. Olcsón egyszerűen nincs jó szélső szerintem aki hatékony lenne, meg mindegyiknek szar a staminaja.
Így idén is a 4-1-2-1-2 vel kezdtem, jobban szeretem ha középen több az ember, viszont nem nagyon nyertem ezzel rendesen, így találtam ki ugyanezt, csak az 5 védősbe amit írtál. Szerintem tök jó, hogy (főleg, ha direkt utasítod is őket) kísérik a támadásokat, legtöbb alkalommal simán át tudod nekik ívelni a túloldalra ahol full üresen jönnek, onnan meg a 16-os széléről általában beadom, vagy visszapasszolom kicsibe ha van érkező.
Úgy hogy én maradok ezen a hétvégén is ennél, 3 CB meg szerintem sokszor akkor is elég, ha esetleg a 2 szélső elől ragadna. De ha jó a staminájuk akkor általában egész meccsen visszaérnek
Pl. most hétvégére az RWB-be halloweenes rafinha lesz, mert 99-es a beadása és a staminaja pont ami kell nekem, mellette david luiz előtte Fred és így a chemistry is jó. -
Tajték
senior tag
Dybala nyitásával lett egy kis coin, ha eladom IF Ben Yedder-t akkor meg tudom venni Grizli mellé Suarez-t.
Valaki próbálta már? Megéri?
Vagy esetleg Bale RM-be?

-
Meghivott
addikt
UCL packot amit már beváltottam azután is ki lehet nyitni, hogy lejár az SBC? Van beragadva egy magas ratinges kék lapom (már egyszer kinyitottam) és meg akarom várni az esti SBC-t, hátha el tudom sütni. De addig ugye nem tudom kinyitni az UCL packot, amíg az lóg a levegőben. Köszi
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1
Igen, a vergődés találó szó
-
chelseafan94
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Köszi. Még nem használtam, de az elmúlt héten vagy én felejtettem el mindent vagy fogalmam nincs mi történik, de az idáig használt 4-1-2-1-2(2) és 4-2-2-2 nem működik, sorra bukom a meccseket, lassan az osztályokat is :/ Ezért gondolkodom az 5-2-1-2 felálláson.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Teljesen igazad van, de én ilyen vagyok! Én is minden jót kívánok neked!
Garsza: Szerintem az lesz, Dembelé tényleg kifáradna a 2. félidő közepére, valakinek meg le kell szednie Salah-t szlamom közben. Akár ki is próbálhatjuk, feltéve ha ma lesz időm összedobni!
Múlthét csütörtökön este játszottam utoljára kb. 2 meccset, de azóta legalább nyugi van! 
-
Fifaisshit
őstag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Nekem bejött az elején aztán hagytam is inkább annyira nem jó mint ahogy azt hittem

-
chelseafan94
tag
5-2-1-2 felállást használ valaki? Ha igen mik a tapasztalatok, milyen CT-t és instrukciókat alkalmaztok?
-
Tajték
senior tag
Na végre

DR pakkból Dybala és Miranda

-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem jó. De próbáld ki és megtudod.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szuper, legalább valami

-
K.J
senior tag
Kis segítséget szeretnék kérni.
Ezen a csapaton mit változtatnátok, esetleg egy-egy posztról kit váltanátok? -
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De jó hogy leírtad

Nincs semmi bajom sőt jó arc vagy Kristóf de amit már hetek ota itt vergődsz az már parádé
Csinald meg a csapatot vagy ne na de minden nap hogy ennyi meg annyi coin meg stb ..... -
thebigK
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
Sule kurva jo. Eskuszom hatarozottabb, jobb nalam, mint Boateng. Lehet, hogy a gyorsulasa a beka segge alatt van, de iden annyit nem szamit a pace, mint tavaly, plusz a sprint speed eleg magas, chemlappal boven korrekt, ha futni kell es idoben elindul, nem lesz gond. Plusz egy benga, nekem nagyon bejon.
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ahogy előttem is mondták, lesznek Flashback SBC-k, de olyan játékosokat nem tudnak kiadni, akik már visszavonultak, vagy olyan csapatban játszanak, amik nincsenek a játékban.
Illetve visszavonult focistákat be tudnak tenni ikonként, de akikkel meg tudtak egyezni, azok már benne is vannak a játékban.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
sorry, hogy mindig én vagyok itt az ünneprontó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de a röhej inkább az a vergődés, amit itt minden nap leversz...
remélem még jön hamarosan a kontroller problémád is és akkor teljes parádé lesz! -
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Lesz meg flashback friday mint juanfran volt

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mar annyifele csapatot kellett volna legalabb kiprobalnod, ahanyszor leirtad, hogy 4 millio

-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy az EA mennyire elcseszi az SBC-ket az hihetetlen, idén egy jó volt az pedig a Juanfranos volt.
Miért nem csinálnak 2 hetente egy "Retro" SBC-t ahol mondjuk olyan játékosokat lehetne megszerezni mint: Cañizares,Forlan,Tristan,Drogba,Xavi stb.
Nem kéne hogy ezek a játékosok 90-esek legyenek, de az olyan játékosoknak mint én, nincs sok idejük kereskedni, de azért egy-két különleges játékost szívesen használnának azoknak tökéletes lenne, a piac pörögne mert kéne bele a kártya, meg szerintem mindenki szerette (de legalább elismerte) ezeket a játékosokat.
Meg hangulatosabbá tenné az egész játékot ezek a Retro lapok. -
Yodamest
veterán
csak neki nem lenne meg a max chem

Én is nagy dilemmába vagyok amúgy, idén olyan szinten kibalanszolták a különböző ligákat, hogy tökre nem tudom milyen legyen a csapatom. Erős ez a bundes is egy jó olasz védősorral, vagy tökre erős a liga1-is, Cavanival, Fekirrel, Depayal, Rabiottal, stb, baromi erős a laliga is minden egyes poszton, de a BPL is ugyanúgy.. még a szimpátia sem segít, mert nekem inkább konkrét játékosok vannak akik szimpatikusak, mint egyes bajnokságok. Agyhalál.
-
alite
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jo idozites!

Mar most estek az SBC-k arai, de estere a rewardok utan meg olcsobb lesz kirakni. Hazard is utoljara mult het csutortokon volt ilyen olcso.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hiába IF, akkor sem tudja azt mint a belga... talán ha TIF lenne talán

, ott van a pali !

nem előnyös. Köszönöm a hozzászólást

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ederson nekem is jött a 45k-ból, de ott vége is volt.