- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére

Este hétkor. -
ali75
aktív tag
Üdv.!
Hazard sima lapját ki milyen lappal használja? Most hawk van rajta de a 280 ezres áráért alig találkozik a labdával és alig észrevehető a meccseken. Köszi -
akooos
veterán
Az összes tradeable bl lapot viszik minimum 3500-ert
beraknak 35-40k-t egy sbc-be és kapnak egy 80-as Soarest 
-
A guru
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Finishing meg a pace megöli a lapját.
-
getdizzy
aktív tag
Nincs Most annyira teletöltve PL játékosokkal
Fogadjunk hogy jön egy PL SBC a héten

Az olyan ÍÉ-s lenne -
Yodamest
veterán
sőt még a Jao Mario sem rossz, CAM-nak egy finisherrel vagy deadeyeval simán eltudnám képzelni. Finisherrel 97 es shot power és 93-as long shot + jól passzol, jó labdakezelés, jó composure! sebesség pedig egy-egy gyors heel to heelhez vagy más cselhez a 16-os előterében bőven jó.
-
Z'Z"
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
ST Richarlison jó lapnak néz ki. S:4, WF:5
Mondjuk a long shotja gyengusz. -
dracox
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ez elég gyér lesz... kevés pont fog így fogyni a héten.
-
dvtkfan
senior tag
Felipe Anderson otw lapjába lett volna érdemes befektetni, amikor még lehetett kapni 70-90 között...most simán 3x áron lehet majd eladni a sif miatt...
-
Jinxb1rd
addikt
Nektek nem lagol most a menü? Megnyomok valamit, átvált és várnom kell 2 sec-et mire tudok csinálni valamit.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Francia ligából is két teljesen használhatatlan lap jött

-
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
fú az a Belotti gyerekek az kell!!!! megjelenés után sokat használtam a gold lapját, őrületes jó kártya, ennek az IF-nek tuti helye van a csapatomban! Kinek kell ide Ronaldo

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sikerült betenniük 2 db bundás játékost...no comment! Bezzeg a szingapúri liga játékosait szerencsére betették!

-
Sasa22
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Milyen lappal hasznaljatok? Nàlam folyamatosan elmàszkàl, ès mindig tesz róla hogy az ellenfèl vèletlenül se legyen lesen..
A 18ban nagyon sokat hasznaltam, nyerte a fejpàrbajokat is, most ezt nem èrzem.. -
dracox
addikt
Van már valami előrejelzés TOTW kapcsán?
Ha gyenge lesz akkor most nyitom el a prime pakkokat. -
Yodamest
veterán
Na most David Luiz kapcsán már muszáj pár szót szólnom a teóriámról, miszerint a BPL játékosok statokon felül teljesítenek egyértelműen. Nem azért találom ki, hogy feleslegesen keltsem a feszkót, de egyszerűen Wl-ről WL-re ezt érzem, ezt nem tudom nem észrevenni.
Amikor BPL csapat jön már előre tudom, hogy borzalmas nehéz meccs lesz, de amikor ilyen full seriea vagy full laliga szinte mindig tök simán nyerek több góllal. BPL-ben egyszerűen egy Salah, Lucas úgy futnak, hogy 3 védővel nem bírom őket beborítani, még inkább az én 92-es str-es védőm PATTAN le róluk, kész vicc. Érdekes ezt más bajnokságokban játszó játékosoknál NEM tapasztaltam...
Továbbá az a Fabinho is kész vicc a középpályán, azt az embert direkt próbálom kerülni, mert ahol ő van ott kb 20 méteres körzetben nem lehet átvinni a labdát, olyan az az ember mint egy élő blokád komolyan! Persze jók is a statjai de pl egy Casemiro-nál miért nem érzem ezt?
Másik ilyen áthatolhatatlan játékos Van Dijk! Az az ember állítom a legjobb védő a játékban, mondat befejezve. Egyszerűen bevonzza a labdát, azon a térfélen ahol ő van megszűnik minden létforma és mint egy fekete lyuk beszív mindent és mindenkit, nem lehet keresztül mászni rajta még 50 méteres keresztátadásokkal sem! Én tényleg próbáltam, oldalváltást mindent, de mindenhol ott van, hirtelen felbukkan és nem tudod átrágni magad rajta, hihetetlen.
Kapus is vicc, Schmeichel... de nem ám a Peter hohóóó, a 84-es a Kasper!!! Konkrétan mindent véd az a kapus, simán egy Courtois szintet képvisel, nála is egyértelműen látszik, amit én csak úgy hívok hogy a "premier league faktor".
Ne mondja nekem senki, hogy ő ezeket nem vette észre, nagyon durván látszik és érződik. Persze kérdezhetitek, akkor miért nincs BPL csapatom? Sokat filóztam rajta, pont ez az OP-ság miatt, annak ellenére, hogy idén egyértelműen NEM akartam BPL csapatot építen, egyszerűen azért mert mindenkinek az van és beleuntam, én egy picit egyedibb csapatot akartam mindenképp. Viszont olyan szinten erősebbek a BPL játékosok és nem statokban hanem egy láthatatlan együtthatóban, ami tolja őket, hogy komolyan elgondolkoztam rajta. Szomorú, hogy ennyire tolva vannak...
-
ShiberMonkey
senior tag
Ha valaki keres egy közepesen olcsó brazil CB-t Naldo Guardiannal. A pali vagy 2 méter 97 shoot power és szögletnél jöhet rád Bailly, Sanchez, vagy ollóz egyetvagy felugrik 3 méterre és befejeli. Már gondolkodtam azon hogyha valakinek nehéz a védelmét áttörni akkor berakom csatárnak szögletnél finisher lappal

-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fejelések miatt szerintem legalább az egyiknek érdemes magasnak lennie, pl kirúgásoknál vagy akár beívelések miatt is.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Annyi baj legyen. BigK is kapott felmentést, mert jo zenét hallgat.

-
Kristof_94
nagyúr
Hogy látjátok, idén mennyire fontosak a magas középpályások, mint pl. Savic?
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Köszi
Paulinho alap emberem, Radja a párja, ketten uralják a középpályát ha isten is úgy akarja

Nálam Miranda van, nem hiszem, hogy cserés lenne, legfeljebb ikonra majd.

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tavaly nem használtam, de idén az egyik kellemes csalódás nekem.
50 meccsem van vele CM pozícióban, Anchorral: 14 gól, 10 gólpassz .
Igy ér fel:[link] ez pont most volt.

Oké, emlékszem tavaly is jókat játszottunk, te nyertél többször, de idén majd kevesebb sört iszok, ha ellened játszom.

-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sima fika ratinges brazil csapattal tolom. Semmi extra, telles a legdrágább emberem. Brutálisak. Alexteix nálam verte Jesust, el is adtam a cityst. Kiemelném még Paulinhot, és David Luizt. Ne higyjetek nála se a papírnak. Meghazudtolja. Néha hajlamos elkószálni de elnézem neki mert mindenkit lefejel hátul

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
A jövő hetem már talán ráérős lesz, akkor beiktathatunk egy két meccset. Sajnos az elmúlt két hétben a wl is kimarad(t), csak a minimális sb és dr re van/volt időm...
Amit leírtál, az engem a tavalyi if meg tots Goretzkára emlékeztet.
Most gladiator lappal nyomja, de nem... próbálkozok másik chem lappal.
Azért most a sok sérült miatt bízom egy if Goriban, esetleg egy if renato sanchesben. Hétvégén megütjük a dortmundot és jöhet is!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LedyGyuszi
addikt
Nos ez a csapat eddig két sb meccsen van túl. 1 world class és egy legendary. 6:2 és 6:0. Élveztem a játékot, de kell még több meccs, ennyiből sok mindent nem lehet megállapítani és nem is szeretek. Majd 50 meccs után.
A meccs elején váltok 4231-re.
-nálam is werner volt ott. Viszont az én játékomban a csatár sokat mozog vissza és veszi ki a részét a játék szervezésben. Werner nem lát a pályán, nem tud passzolni. Nagyon jó befejező és jól indul be. Reust hawk lappal használom. Kegyetlen a pali! Őt használtam már korábban is ebben a poziban.
-Tolisso nekem lomha, 3wf és a támadásokban nálam nem az igazi. Egyébként nálam még Witsel is jobban bevált, mint Coco.
-Forsbergböl lesz még jó cam is, de a mostani def és shot statjai miatt egy sentinel lappal megtámogatva nagyon jó.
Tegnap egy meccsen 4 gólt lőttem vele 20-25röl.Jól passzol, interceptionje jó.
-Götze: két meccsből én nem szeretek messzemenő következtetéseket levonni, de lőtt három gólt(egyet fejelt szögletnél), adott négy gólpasszt. Fürge, lát a pályán, jól passzol és jól is mozog. Hawk lapom nem volt, így huntert kapott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Érdemes, félve cseréltem le Son-t, de megérte.
Jó a pali. Mondjuk nekem az 5WF jobb lenne és hasznosabb, mint az 5skill, de ez van. Azért ballal is beveri a finesztJahh, és feltétlen CAM
-
KaksziLajos
senior tag
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kérdéseim vannak!
Nálam is hasonló a setup, de még nincs meg Götze, és a jobb szárny egy korai untradeable Bonucci miatt Juve vonal (Cancelo, Cuadrado)- Milyen Reus csatárként (chem?) ? Nálam Werner nagyon megy ott, és nem volt szívem eddig kiszorítani a csapatból
- Miért Goretzka és nem Tolisso?
- Vagy majd akkor variálsz, ha Forsberg lapja máshol kap boostot?
- Milyen Götze?
-
chelseafan94
tag
Előző héten mennyi volt a Div 4. Rank 1 ponthatár?
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére

Természetesen deadeye van rajta
Giulianót ismerem, valóban jó, de most azért Coutinhot nem cserélem le rá

Nem mondom, hogy ez a Teixeira gyerek a játék legjobb lapja, de, hogy nem érzem kevesebbnek a csapatot Firminó nélkül vele, ez már nekem elég. És 700 coin, végig fut egy hosszabításos meccset, 4/4 csillagos.
Minden másra ott a MasterCard
-
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerintem ez egy bankszámlaszám

-
LedyGyuszi
addikt
Alakul a csapat...

Bundesliga
Sokan istenítik Goretzkát. Tavaly sztem sokkal jobb volt.
Nálam a lövései, befejezései elég gyatrák...Forsberg sokkal jobb, jelenleg!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én akkor örülnék, ha végre ugyanezt a spori mezénél is meg tudnák oldani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KaksziLajos
senior tag
Amúgy ahhoz nem értem miért kell utólagos patch, hogy a kapus ne ugyanolyan mezben legyen, mint a saját, vagy az ellenfél játékosai...
A letámadás elég OP maradt.
más
PSG tegnapi középpályás felállása, dugig CDM-ekkel.

Draxler, Di Maria, Verratti.
-
MdewC
nagyúr
Csak mondom picit felkavarom a kedély állapotot.

Majd írjatok, ha teszteltétek.
Köszi.
-
KaksziLajos
senior tag
-
Yodamest
veterán
Én is kipakolgattam ma reggel Neymart, Mbappet, Balet, a mostani árakhoz képest + 30-40 ezerrel, hátha valami sügér benézi, de nekem valahogy ezek sose jönnek be. Hát majd kiderül holnap este hogy mennyiért mennek el... Bale a nagy bukó igazából őt még múlt hét szerdán vettem 470K-ért, most meg 400-ba megy már.
-
Szigma70
addikt
PS-en ugye nem jött peccs, este még is megint új gameplay volt. Hihetetlen, de jó volt.
Nem volt késés, bevette a cseleket, mozogtak az emberek, ment a passz, és lehetett gólt rúgni.Flipper is alig volt, ellenben a kapufák maradtak, főleg finesznél, de ha ilyen maradna,nekem OK:
Tegnap itt vaciláltam, kit tehetnék be Firminó helyett. Hát rápróbáltam erre a Teixeira gyerekre
Volt egy a klubban, de nekem a chem miatt CAM-ba kellett volna, mire ST-ből elhozom CAM-ba ,
az kb. 8000 coinba fájt volna, ami a játékos 10x ára.
Ez is vicc, vettem egy másikat 1000-ért 
Szóval Teixeira
Elmehet az EA a p...ba, hogy ilyen lapok vannak. ez a véleményem.
Vicc kategória. Persze benne van az "új seprű, jól seper" lehetőség is, de ez a lap csalás.
Köze nincs a lapnak a statjaihoz. Egy Promeshez, Firminóhoz, vagy IF Yedderhez képest, ez a lap semmi, el sem gondolkodom rajta. Ellenben jobb, mint a 3 együtt
4 meccset nyomtam este, ebből 1 SB, 7 gól, 4231-ben LAM-ként
Persze, gólt bárkivel lehet rúgni, nem is ez a lényeg.
Hanem, hogy ott van, Keresi a labdát, bemozog a területre, elviszi a védőt. A passzai nem az igaziak, de válalható. Ilyen megjátszható, kapuratörő játékosom nem sok volt, Agueró, és Crespo, meg Pelé aki ilyen.Vicces a pali nahhh
És jobban nyomja a fineszt, mint Son

Listáztam is Firmit éjjelre, ezt most 60 ban vettem, mondom nem fontos eladnom, de ne álljon így benne a coin, mikor esnek az árak. Kitettem 70-ben, most nézem, el is vitték. Erre még 58 buy-ban is van

-
ferni
őstag
Szerintetek nagy hülyeség megcsinálni a Götze SBCt?
Már egész szépen lement az ára és még lejjebb is fog menni, mert mindjárt vége az SBCnek.Másik, sima Lewandowskit használ valaki?
Mi a vélemény róla? Ugyanez jöhet sima Reusról is. -
pe3mario
junior tag
PC !
Talán egy hangyafasznyit még lassabb lett a játékmenet. az elsőkét támadásom alatt azt hittem, hogy soha nem érek fel a kapuhoz, annyira szembetűnő volt a változás. First time Finesse shot láthatóan butítva lett. Kb így hirtelen ennyit tudnék mondani két meccs után.
-
toxicjew
addikt
Mondjuk amíg a brutális AI védekezésbe nem nyúlnak bele, addig számomra érdektelen milyen patch jön. Az nem tudom, hogy a patch-nek köszönhető-e, de tegnap jobban ment a SB, mindet meg tudtam nyerni könnyedén világklasszison (igen, nekem ez is nagy szó
) -
thebigK
addikt
Bocs foni, de tegnap felb@sztam magam koraeste, es olyan idegallapotban nem volt kedvem a fifa miatt is anyázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd ma!
Engem az erdekel, hogy varhato-e ujabb prime ikon sbc, erdemes-e ugy venni 8kilo korul venni egy ikont, akit esetleg hasznalok is, hogy ne bukjak be rajt pl 3-400 ezret, ha kidobnak egy baby ikon sbc-t is..
-
Mrdevil
addikt
Ahogy nézem a patch-et lesz sírás megint.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utána meg a melóhelyen is.

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem nem zvar a korán kelés, sokkal inkább az, ha sokáig bent kell lenni.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Heti háromszor van nulladik órám.

-
MdewC
nagyúr
Incepcio ráreccsintett az új patchre.
PC!
Éreztek vmi javulást? Vagy csak a szokásos tunkolást toljátok?

Egyszerűen sírok a fórumon a PC-sektől, hogy patch után mindegyik bszik írni pár sort az új game playről, de kit tegyek hova, meg a Geradossz má megen mit tett, vagy a múlt hetet is törlöm, vagy leütöm a Telekomost a rossz kontrollerrel, meg a nem nyitottam semmit megint, az megy.
Hahóóó!
Vki???Hihetetlen.

És ez nem vicc, ez a valóság.

-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jah 2 csináltam a 81+ ból Bernardeschi meg manuel Fernandes esett 83 és 82.
Nekem nagyon nem akar normális UCL lapokat adni. De utóbbi időben semmit. Úgy látszik engem már kiosztott erre az évre. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Duplikaltakat elrolloztam.
UCL Kagawa, Uth es valaki akinek a nevet is elfelejtettem. Fvck statistics! -
Fifaisshit
őstag
Nem vagyok annyira a sirankozos fajta

De vicc h hetek ota meg csak tábla se .......ilyen packokbol is mint a maiak
-
cettlee
őstag
pc-re jött a peccs, játszottam kettöt , egyértelmüen éreztem a különbséget
-
MarioAna
senior tag
Ez a Patch egyébként az összes metát elvileg javítja: bugos finesse shotot említik, open-fake shot gyorsítás bónusz reduce, strenght alapú fedezés megtápolva, low driven helyetti chip shot javítva, kapusoknál több pont is írva, illetve a meccs kezdetén nem látni majd előre, hogy ki játszik hazai pályán (ugye ebből is volt topik, hogy a "nagyok" egyből kilépnek még a kit selection screenen, ha nem az ő beállításaik szerint játsszák a meccset (stadion, stb).
Leírva egyébként ez egy eléggé jó patchnek tűnik, hát kíváncsi vagyok majd élesben nagyon, hogy ez mennyire is valósul meg in-game
. -
gabesz82
őstag
Malcom record breaker lap?

-
cettlee
őstag
jött egy uj peccs, kezd használhato lenni a játék, végre nem varázsolják le a labdát a lábamrol
-
Tajték
senior tag
Félelmetes hogy mennyire OP idén a letámadás CT + team pressing

3-1-4-2 -ben helyzete alig van a gépnek

6 teszt meccs után mondom ezt...Nah ezt az áttörést vártam, megint van kedvem játszani

Bale ment vissza a levesbe, nem éri meg az árát, mint egy faék, csak futni tud...
-
Kristof_94
nagyúr
Futwiz twitteren írták:
"261 81+ rated UCL players are in the database.
99 of those are 86+ "Ez a 81+ csomagra vonatkozik, legalább egy kicsit nagyobb az esély. 30k-ért mondjuk nem nagyon éri meg.
Na mindegy, én reggel nyitom a pakkokat!

-
kacsa7
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva a timed finish, mert az előző években rendre úgy lőttem ziccert, hogy lenyomtam kétszer gyorsan, csak akkor beverte. Itt ha 1x nyomom, ha többször, akkor is kilövi a stadionból az utolsó frissítés óta. Nem érdekes az sem, ha szemből jön a labda. Előtte prímán működött minden. Azóta csak a vaktában ellőtt dolgok mennek benne nálam is, meg csak azokat kapom.
-
akooos
veterán
Rivalsban lőttem egymás után pár gólt, ellenfél ragequit és kidobott a főmenübe. Azóta azt írja, hogy error volt a squad letöltés közben. Ez wtf
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

beraknak 35-40k-t egy sbc-be és kapnak egy 80-as Soarest

Ja és imádkozol, hogy bejöjjön