- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
endalon
csendes tag
válasz
hajaspeter80
üzenetére
Szia!
Nem új játékos, de cseréld fel Sokratest és Baillyt, Fredet cseréld fel Herrera-val és Telles mehet LB-be. 7es chemmel még mindíg sokkal jobb, mint Shaw.
-
dvtkfan
senior tag
Aki gyűjti a fut swap kártyákat figyeljen arra, hogy a héten az sb-ben is lehet kapni egyet, ha minimum silver 3 helyezést elérsz...
-
p0ty
aktív tag
Csak én tudok meccsenként 4-5 kapufát lőni?

tegnap lenyomtam SB-vel együtt szerintem 15 meccset kemény 1-2 kapufát lőttem összesen
ma lenyomtam a 4 SB meccsem ( igaz lehet ma kaptam meg a heti szopatós 4 ellenfelem)
de meccsenkénti 4-5 kapufa megvolt.. ja és nem befelé meg játékosom elé hanem kifelé pattan minden, semmi frissítés semmi se jött mert ugye PC-n játszom de mintha még is más lenne
azt mondom ne javítsanak rajta semmit csak hogy mindennap más és más a játék nem tudok sehogy se alkalmazkodni.. egyik nap ami bejön a másik napon már nem..
-
gabesz82
őstag
Patch óta talán 1 hangyaf.nyit jobb lett a játék. Sajnos autotackle még mindig jócskán jelen van (10-ből 7 lövésbe tuti belelép az AI), viszont ami nekem érzésre javult az a manuális védekezés, mert eddig szinte lehetetlen volt normálisan levédekezni irányított játékossal, viszont most mintha ez jobb lenne, pl. a patch óta 16 oson belülről talán ha 2 gólt kaptam, be se jutottak a 16oson belülre. A finesse shot még mindig OP, de mintha azon is nerfeltek volna némileg, nem akad be minden lövés azért, simán mellé lehet lőni, főle, alá lehet lőni. Ami viszont továbbra is megmaradt az a kapufahegyek, üres kapura, visszapattanóból, erősen lőve, gyengén lőve, fejelve, egyszóval nagyon sok a benny hill-es kapu előtti szituáció. Ami nekem 2-3 napja szar az a matchmaking, sokszor 1-2 percet is várok mire bedob egy ellenfelet DR-ben, aztán maga a meccs nem akadozik. Ami még látványos "újítás", hogy úgy kábé a 75. perctől olyan szinten belassul a játék, hogy minden 1-2 másodpercet késik... ezen a játékon már lehet, hogy csak a piócás ember tud segíteni, meg a sör xanax-szal...
-
Szigma70
addikt
Hát az enyéimben nem sok copy-paste van

Egyébként ha visszaolvasol, én egy szóval nem szidtam mostanában a játékot.
A fineszt mint ha valóban butitották volna kicsit, de pld.Cout-nál ez semmit se jelent, viszont Willian és Jézus már nem mindent rúg így be. Ellenben háttal 20-ról ugyan úgy bebassza mindkettő finesszel

Kicsit kevesebb a lövésbe magától beleblokkolás, ellenben nekem is összehoztak 2 11-est a védők maguktól.Kell 1-2 nap, mire lesz tapasztalat, eddig nem kellett állítanom semmin a taktikán, mert nem lett egetverő különbség a peccs elöttihez képest.
Sztem nem lett rosszabb, de egyenlőre jobbnak sem látom. Meglátjuk
@ZZ
Egyenlőre kivárok, mert működik a csapat. Sztem a sérülése nem befolyásolja a fejlődését, a reál meg továbbjut.
Nem tudom, Yedderben nem bízok, Agueró jobb lenne, de a hátsó rész meg a másikban lenne jobb. -
Mrdevil
addikt
Ahogy nézem idén a Laliga elég vérszegény szélső támadók terén, Bale: horror ár, talán meg sem éri, Coutinho: szo-szo, de nem ájultam el, Promes: nem rossz, olcsó kategória, Gelson úr: ő is tescos kategória, el lehet vele lenni, de kevéske.
Talán itt valami hibrid dolog lenne jó, valahogy tavaly mintha máshogy lett volna, vagy rosszul emlékszem?
Míg a PL brutál, 40-50k környékén olyanok vannak, hogy maguktól rugdossák a gólokat.
-
Yodamest
veterán
Mbappe vagy Bale mit gondoltok? ST-ben használnám. ma este csapatot építek
még egy WL-t nem játszok le 100K-s budget teammel az tuti. -
Z'Z"
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Végül melyiket választottad?
Arra figyelj, hogy Nacho kb. nyolc hétre kidölt, illetve több sérült is van a Reálnál.
Más:
Akibe szerintem érdemes befektetni, az Alex Telles, illetve Lingard.@LedyGyuszi:
Végülis a továbbjutás már biztosnak tűnik, mivel van 9 pontjuk.
Csak a biztonság kedvéért írtam, mivel a csapat fele lesérült. -
Yodamest
veterán
Erikssen még akkor is jobb ha Miki kap +1-et, az örmény egyedül sebességben jobb semmi másban. Ettől független jó kis lap, csak nem tudom hová lehetne jól használni, mert CAM-ra vannak jobb opciók, szélsőnek is vannak jobb opciók, csatárnak meg a composure-finishing miatt nem a legjobb megintcsak. Szóval ilyen jónak tűnik, de sehol nincs helye kártya számomra.
-
scholl
tag
Miki most 86 os , legalább 1 upgradet kap.
Eriksen 88as
280k vs 130k
nekem a 86os Miki már jobbnak tűnik, mint Eriksenhogy látjátok ti ?
érdemes lenne megcsinálni?
UCL Fabinho megér 350k -t? +1 et kap ugye ő is. -
ShiberMonkey
senior tag
Vagy 10 perce ezen nevetek
remélem tényleg ilyen lesz a gameplay 
-
Digestive
veterán
Ez az egyik hatalmas bug! Nekem volt olyan, h megpattant a laszti és oda gurult a kapusom mellé 1 méterrel és nem lehetett ráváltani. Kb 7-8 méter távolságból futottunk versenyt az ellennel. A kapus meg ott toporzékolt egyhelyben, mint vmi fogyatékos!

Passzív játékosomról kaptam 3 tizit 5 meccs alatt, összerohannak az emberek rendszeresen, passzok erejét brutál módon felülbírálja a játék, great timinggel ugyanúgy be lehet verni 25ről háttal állva a fineszt, viszont az optimális helyzeteket simán fölé bassza. Semmi következetesség sincs a lövések eredményességében, teljesen RANDOM h mi lesz gól és még egy rakás dolgot tudnék felsorolni...
-
akooos
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Én nem vártam semmit a patchtől, de most vettem észre valamit, ami rohadtul zavar. Támad az ellenfél, zárom a passzsavot,de nem éri el teljesen a játékosom. Ilyenkor irányt változtat a labda rajta és más irányba gurul. Na ha ilyenkor bármit nyomok, akkor sem tudok játékost váltani, hanem magától fut oda a passzba belenyúló játékosom. Ha pont egy passzív játékosom felé gurul a labda, akkor az odébb lép és fut érte tovább az idióta, akin megpattant a labda. Ez tegnap este többször fordult elő, nem tudom, hogy mi értelme ennek.
-
Digestive
veterán
Akkor neked valszeg jól ment ma, mert hétvégén még Te is nyomtad ide a Ctrl+C Ctrl+V "játszhatatlan, élvezhetetlen az egész játék" kommentet...

De nem is kell ezen meglepődni. Minden vártuk ettől a peccstől a megváltást, de nem h kiszedték volna a fejlesztők a legyet a levesünkből, hanem még bele is turháztak!

(na ha meg nem is jászottál még, akkor pláne ne mérgelődj a reakciókon...)

-
chelseafan94
tag
A patch óta másnak sem megy be a perfect timed finesse shot? Az nem lenne baj ha visszavettek belőle, de hogy minden alkalommal a kapufát lövi el vagy stadionból ki az elég vicces ( és nem a kaputól háttal állva, egyből lövés helyzetekre gondolok)
-
Z'Z"
őstag
Valamit elfelejtettetek, hát 2020-ban jön az újabb világvége.

Mondjuk elképzelem, hogy a nagy Armageddon közepette, mindenki fejvesztve menekül, kivéve pár őrület, akik ezerrel nyomatják a fifát.😂 -
A guru
addikt
Nem unja még senki ezeket a copy-paste hsz-eket?
Fele társaság szerint szar, másik fele nem is érez semmit, nem mintha számítana, mert mindenki játszani fog szépen tovább, mindegy milyen a játék. -
adamm1018
kezdő
Péntek óta a 2. UCLLive Nacho-t nyitom ... lehet ezt már illene megtartani akkor

-
Szigma70
addikt
Egyébként találtam a Fifa20 ról egy kiszivárgott gameplay videót.
Sztem nagyon jó lesz. Én várom már.
Biztos nem fake, mert eléggé élethű -
MdewC
nagyúr
Annyira sz@r ez a f0s, hogy írni olvasni sincs értelme semmit.
Jó8.
Akit zavar a kommentem törölje ki.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy Gullitnak én is örülnék, megvehetném Sterlinget a középpályára,
És még mellé Mahrezt.
A maradék coinból meg.megcsinálnék egy prime ikon sbc-t,
Mondjuk Riót, aztán beletenném az örmény sbc-be, mert ő is jó a középpályán. -
Kristof_94
nagyúr
-
Szigma70
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Na de ha nyitsz valami brutálisat, akkor meveheted KDB t is
Egyébként valóban visszavettek a pakkokból, mert már egy Guardadó sem jön.
Valaki meg kinyitja a vízcsapot, azt hopp egy walkout.
Kinyitja a hűtőt, hopp egy ikon.Énm eg kinyitom a 100k s pakkot, azt hopp a valóság, semmi.
-
sz_abika
addikt
Brutál le lett huzva a drop rate szvsz.
Unatkoztam, SBCztem... SMSert cserébe Zielinski es Rui Patricio lett a top nyitas!! Majd 5 gold upgradebol 80 feletti se. Kristof vagy Garsza belogolhatna nekem >]
-
toxicjew
addikt
-
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Gumival vagy gumi nelkul?

-
kacsa7
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Lekopogom, nálam napok óta jól játszható xboxon. Már a WL-em is jó volt, max akkor volt igazán szar, ha az ellenfélnek rossz nete volt. Viszont most a patch után megtanultak normálisan labdát kezelni. 90-es labdakezelésű játékostól nem pattan el, és reagál a védelem is. Lövésekben én óriási különbséget nem veszek észre. Az előbb a gyerek lőtt ellenem 2 akkora 20 méteres gólt hátulról előre ívelt labdából. Elvileg ezeket butították jelentősen le... Egyiket sem vette le, csak timed finish-el tökéletes zöldben ellőtte Reus-al és Alcacer-rel. Viszont így, hogy végre reagál, nem zavarnak ezek a gólok. Ha jól védekezek, akkor ilyenek nincsenek.
-
Fifaisshit
őstag
Valaki megcsinálta az örményt ?

-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szigma te se vagy mai gyerek, hiszel meg a mesekben?
Guru volt talan az a megjelenes elott (ha tevedek bocs) aki azt josolta jo lesz mert kulon servereken fog futni....
Akkor is feltem ettol es be is igazolodott. Nem tudom mi a gond, keveset koltottek ra vagy csak hozza nem ertes. Olyan jateknal ahol 25 player egyszerre van egy kis helyen, rengeteg efekt stb. (jatekosok, boss reszerol) megse laggol be. Nem akad a serveruk. Akkor kinel lehet a hiba? Mert ugye ebbol a szempontbol a fifa egyszeru mint a raklap. Mi lenne ha betennek a dinamikus idojarast....
dracox: most neztem, nalam is ez a helyzet. Adroidrol engedi -
cettlee
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
én kezdek belerázodni, de eddig 95%-ban agyhalott balfaszokkal játszottam és sokszor nem tudom megverni őket, pedig minden lépésüket tudom előre de egyszerüen nem birok a passzok utjába állni mert annyira assisted minden. én tudatosan játszom és sokszor látom hogy csak vaktába bepasszolják a tömegbe random a labdát aztán kapáslövés gól. nagyon fel tud baszni
-
dracox
addikt
IOS-en írja hogy frissítsem fel az applikációt, de semmilyen frissítés nincs az app store-ban.
Más találkozott hasonló problémával? (délután még jó volt) -
slengi
csendes tag
Valakinek van velemeny Del Piero milyen IG? Mert ha törik ha szakad erkezni fog grande Alex csak remelem jatekban is jo.

-
Tajték
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szintén zenész! PSPro-t vettem ezért a viccért....
Az elesén olyan jó volt, de azóta mélyrepülésben van. -
törölt tag
Sziasztok! Idén kezdtem el az ultimate team-el játszani, ezért még elég kezdő vagyok. A division rivals-ban a div5 rank2 ben fogok végezni. A reward 39 ezer coin vagy prima gold players pack, rare electrum player pack. Az lenne a kérdésem, hogy melyiket lenne célszerű választani? Ezekből a packokból lehet jó lapokat nyitni? Megéri ezt választani, vagy legyen a fix coin? Kinek mi a tapasztalata?
-
Szigma70
addikt
Nyugi
Peccs napon mindíg hányás a játék. Kell 1-2nap, hogy bekopjanak a dolgok, de aztán látványosan jobb szokott lenni
Inkább mondjátok, mi érezhető?
Reagálnak már a CB-k a "baszd el a picsába" gombra? Vagy még mindíg a "passzold az ellen csatárának" bind van rajta
-
nyervi
aktív tag
ez a fifa a legocsmányabb sz.r, amivel valaha is játszottam. nem vagyok egy nagy játékos, az sem zavar nagyon, ha kikapok. főleg, ha jobb ellenfél ellen. de azért elmegy az EA ahová gondolom ezzel a bugos, laggos szarhalmazzal. néha annyira játszhatatlan, hogy el sem hiszem....és nem a netemmel van baj.
ezek a full felhúzott játékostaktikák meg a minden poszton vágtázó játékosokkal még inkább tönkre vágják az egészet. legalább fáradnának, ha már 90 percet futnak, de nem. jó ez így.
nem szoktam siránkozni, de ez a játék egyszerűen kiborító -
toxicjew
addikt
Ezek az SBC követelmények... Nem lehet bírni őket szusszal.

-
slengi
csendes tag
Az egy dolog hogy feltekertek a potit megy minden jatekos a gepnek mint a gözmozdony,cselek ezerrel, keves helyzetböl gol,durvan zarnak azonnal minden passzsavot es 11 emberrel vedekeznek szinte azonnal. Ez Ok legyen nehezebb. De az hogy az emberem bevetödve rug fel egy jatekost 11est eröen hogy semmit nem nyomtam,megtolja hogy nem kertem, a first time passzot kesleltetve plusz egy erintessel adja tovabb hogy les legyen,kapufa hegyek, 100as ziccerek melle, az embereim ugy pattognak le mindenkiröl hogy öröm nezni. Ez minek? Legyen nehez de ne csaljon mar. Vagy csak nalam van ez? GURU majd jol megmondja hogy mi a szitu. Lehet csak en lettem egy nap alatt benabb? Online milyen a jatekmenet? Most valahogy nincs kedvem kiprobalni...
-
Garsza
veterán
Zola középső lapját tervezem kipróbálni. 4231 ben szélső CAM -nek menne Dybala helyett. Szerintetek van benne ráció, vagy nem érdemes vele kísérletezni? A Streght -jén kívül minden statja jó. Hawk vagy Engin menne rá.
-
ThuG4LifE
senior tag
Amióta felkerült a frissítés egyszerűen nem tudok nyerni SB-ben, full vissza kell vegyem semi pro-ra, hogy nyerjek, ezt nem hiszem el ...

-
arpo04
őstag
Vettem jo par Tison lapot par het... mind max aron el is ment. Meg jo hogy egybol kiszortam most mar 6-7k lehet venni. 120k tiszta haszon 750-1000 coinos lapbol.
Tajtek: vegyel pontot azert! Nincs mas beveteluk csak a mikrotranzakcio. Ezert is mondtam vissza a bf5-t a konkurecia jateka magasan jobb. Azon a piacon is csodot mondtak mar.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tajték
senior tag
Ez most komoly, hogy 2 meccsemen is amint gólt szereztem abban a pillanatban középkezdésből gólt szerzett az ellen?
Ilyen n incs bakker!!! Bárhogy váltottam az emberekre, bármit csináltam 1-2 passz és ziccerben van... az enyéim meg sehol semmit sem reagálnak.Ha ez a kick-off glitch lenne akkor én többet nem játszok online! Ja hogy jött pa a patch, khm... ezt már nagyon nehéz lett volna javítani! És még a sok agyatlan ezt élvezi, Isst..... na ezért nem akartam én már idén online játszani.
-
Szigma70
addikt
válasz
Ragnar17
üzenetére
A heti feladatból 2 egyéb 3 ha jól számolom ez 5db eddig
@LFC1892YNWA
Nincs más megoldás erre, qvára el kell verni az ilyet, hogy elmenjen a kedve. Nekem már néha megy
Más
Tuti kiszivárognak ezek az SBC-k valahol előre, mert 5 után hirtelen elment az összes Laca meg Miki a transfer listemről 1 óra alatt.
-
slengi
csendes tag
Jo ez a patch. Mai elsö meccsen az SB-ben 120 percig mentem mert minden kapufa vagy melle vagy a kapus ami veletlen kapura ment kivedte.(Casillas olyat spargazott hogy öröm volt nezni) Mondom ezt ugy hogy fix elite1 szoktam lenni.
Löves pillanata: Rosszul iranyitott labda,kb kapus keze környekere menne:

Na megnezem a többi meccset hatha csak veletlen volt
Ezekben a lövesekben csak 3 timed finess van 16-on kivülröl 2 kapufa lett 1 föle. 100as ziccerig vittem szinte az összes tamadast igy lett a 16/4... -
Ragnar17
tag
Sziasztok! Aki nyomon követi, az megtudná mondani,hogy hány db Swap Playert lehett szerezni eddig?

-
kacsa7
őstag
Jó ez a patch. Első meccsen lőttem 2 akkora 20 méteres gólt Dybala-val és Mertens-el
3 meccs után nem érzem hogy rosszabb. Ezt hétvégén biztos nem így fogom látni 
-
Tajték
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
+1

-
akooos
veterán
Na lesz aki megcsinálja ezt a Mikitariant?
-
thebigK
addikt
hétvégén gold1, ma meg minusz szűk 200 skillpoint div4ben...aha, vicces. Nagyobb szar a gameplay, mint wl-ben esküszöm
-
ShiberMonkey
senior tag
[link]
Most őszintén ezt olyan nehéz lenne az EA-nek megoldani hogy ha már a gyerek alapból így kezdte a meccset nem váltott semmit akkor az a Nani ne legyen már Fernandinho képességű hanem Out of position és downgradelje egy 60-as szintűre a játékost ?
De már mindenhol ez megy, Fifa 18ban elő-elő jött a vége felé sűrün, de ez a mai nap a 4. Csapat a 7 meccsemből aki ilyen kezdővel áll fel.
UI: Nem nyerni akarok már hanem picit munka után focizni meg "managereskedni". És élvezni a játékot meg fejelni pár szép gólt vagy passzolgatni és gólt szerezni.
Ezeket az elmebetegeket akik ilyen teammel constant pressuret tolnak nem lehetne hasonló barmokkal összesorsolni aztán élvezzék azt amit főztek hogy megy a ping-pong meg a baromkodás -
Tajték
senior tag
Gondolkodom egy dinamikus BL lap Perisic-en, most 200k körül mozog, de ha nem jut tovább az Inter akkor bezuhan az ára, jól gondolom???

-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az fasza, akkor azért küzdök itt div5-6-ban, jönnek néha olyanok, hogy csak lesek, menjetek vissza a helyetekre....

-
kacsa7
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Son-nak van távoli lövés specialitása és a labda is ragad hozzá a statjaihoz képest. Életveszély 20-on belül bárhonnan.
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nekem ilyen gondom nincs. Ket hete nem jatszom csak par sb.
Ha marad ez a tendencia mar nem is fogok vele. Masik EA jatek elorendeleset mar vissza is mondtam. -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kipróbáltam ma pár meccsen Bateng Neuer párost. De semmivel sem érzem jobbnak mint IF Szczesny Benatia páros. Sőt, Boateng 2 pirosat hozott össze meg 2 11 est kb. 10 meccsen. Neuer meg nem véd jobban mint Szczesny. Úgyhogy ha holnap jönne SIF Szczesny jön is vissza Neuer helyett.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, csütörtökről leszel div5
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
A lengyel ellenfelektől már kifordul a gyomrom.

Amúgy a vicc az, hogy nemrég még én léptem ki mert besorolt volna a DIV3-ba 1900 feletti skill ponttal... Amúgy attól függetlenül, hogy a következő héten a DIV5-be leszek most még a DIV 4 jutalmat kapom, ugye?Szigma: Pedig az eddig látottak alapján az a CDM Ben Yedder komoly erőfölényt adna neked!

-
Szigma70
addikt
Lassan döntenem kell, merre tovább a csapattal.
Mind a 3 variáció közel azonos összeg, de nem tudom melyik lenne jobb, előrébb mutató
Akinek van ötlete ne kíméljen
Természetesen ezek induló alakzatok, 442 és 4231 a játszott
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Idén szerintem okadekabb a DR mint a WL amúgy

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi az infót, nem vettem volna észre, ha nem szólsz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyen n incs bakker!!! Bárhogy váltottam az emberekre, bármit csináltam 1-2 passz és ziccerben van... az enyéim meg sehol semmit sem reagálnak.