- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
toxicjew
addikt
A Seri - Gueye - Fred trióból kit cserélnétek le mindenképpen a középpályán és kire?
-
Digestive
veterán
Sztem nem kérdés. Ennyiért meg kell csinálni. A játék egyik legjobb cbje. Tavaly nálam sok 100 meccsen Rio, Blanc páros volt. Semmi rosszat nem lehet rá mondani. A fejesei is gyilkosak!
Más
Rúgtam egy aprócsak gólt Yedderrel és Paulinhoval is!

-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Alszom rá eggyet. Csak ha megcsinálom távolabb kerülök Ronaldo megszerzésétől.
-
akooos
veterán
10/6-al kezdtem ma a wl-t. Igazából 13 meccset játszottam, de 3 alkalommal 80. perc körül az ellenfél disconnectelt. Egyszer tuti kikaptam volna, de a többi döntetlennél volt. Rohadt sok meccsem megy hosszabbításig, ahol többnyire elvérzek, mert elfogy a stamina. Mané nagyon jó a bal szélen, Scream Mings is elég jó szélső védő lett a 91 physicssel. Ampadu jött és 3 meccs után padra is került, a Luiz-Rüdiger kettős lassan 100 meccs óta bonthatatlan . IF Pickford egész jó az olcsó árához képest.
A 4 vereségemet is élveztem, izgalmas meccsek voltak, nagyon jó volt most a gameplay, már előre sajnálom, hogy holnap nem lesz ilyen jó

-
Garsza
veterán
Most komoly dilemma elé állított a pack Luck. Úgy állok hogy 300k ból van 700k -m. És már csak a Icon és 86 SBC -t kéne megcsinálni. Gyakorlatilag Figot sem Kéne beáldoznom és kb. 400k -ból lehetne egy Prime Iconom. És az a Ferdinand nagyon jó lapnak tűnik. Magas védő sztatjai tökéletesek, jól ugrik, magas a staminaja, gyors, jól passzol, és még 3/3* is.
Szerintetek meg érné megcsinálni? Vagy inkább hagyjam meg a coint?És még mindég benne van hogy a két Jambo Rare Players packból esek valami.
-
Digestive
veterán
Zsinórban a 4. meccsen kaptam ki a 90 sokadik percben!
Mindegyik ilyen undorító fos csicska mákos 10x visszapattanós genyó gól volt! Remélem így fogja szopatni az élet azt is aki ezt a flipper lófaszt a világra hozta, hogy hülne a bőr a fogára! 
-
ferni
őstag
Én most csináltam meg a Prime Icon World Class SBCt, mind a kettőnek.
35-36k zsetonból kihoztam és 50ezres csomag járt érte.
Első dobott egy Matuidit, az elment 76ért, a második sajna nem lett jó, Örmény Miklós volt benne a legjobb.
De így is bőven pluszban zártam.Végre valami, mondjuk zavar, hogy a 2. egy picit jobbat se dobott.
-
dracox
addikt
Ezekkel a BL kártyákkal jól elb*szták a szűrőt... Specialba megint több oldalt kell lapozni hogy találja egy IF lapot most.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nálunk 2k alatt kb. 5-6 játékos van, 1 kivételével mind kapus!

Pl. van Benzema 2,5k körül. Szerintem ő azért jól jöhet. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én azt csinalom hetek ota 1200akert vettem meg 83at 700akert van 150eb vak velük tele a transzfer listám ......de nem nagyon van semmi....
-
Meghivott
addikt
Valaki bealudt picit és elvitte a M. Dembelemet 51K-ért...
-
gabesz82
őstag
Srácok! Aki teheti Scream Balotellit tegye be a csapatba! Egy állat!! 3 meccs 9 gól...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
MarioAna
üzenetére
Remélem, mert a 84-es lapok szerintem nagyon alacsony áron mennek, most kell venni párat... Előbb utóbb kellenek majd valamihez.
Amúgy nekem ez a Scream Abdulrahman vagy ki van meg, Yedder helyére CAM-ba, csereként jó lesz. Eddig próbálkoztam vele 2x, de a fizikális képességei miatt nem volt jó, de most már ez sem gond.

-
Szigma70
addikt
Apropó peccs,
Mintha nemrég jött volna PC-re peccs, az nem jön konzolra? Vagy jött már?
-
Digestive
veterán
Azt azért remélem mindenki tudja, h totál bukta ezt az ikon sbct megcsinálni. 1-1,1 között mennek a piacon, az sbc meg 980 ha mindent venni kell! 😂 Aztán ha nem jön be még el se lehet adni! 🤣
-
Chereiose
addikt
Mégis mi a tetves anyjukat műveltek a gameplayyel? Úndorító mocsok szarrágóság az egész. Eddig 3 hétig minden jó volt, most meg mintha mocsárban lépkedne mindenki, szenvedés az egész, reálisan hosszabbításra van max esélyem minden meccsen a WL-ben, de amúgy meg kikapok persze 1 góllal, hogy mindig felbasszon.
Szánalmas mocsokság, ha ez ilyen én be is fejeztem az tuti nem fogok még 20 ilyen meccset játszani.Belenyúltak valami patchel most vagy mi? Nem értem.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
semmi emelkedés. Falcao 8k alatt, Illaramendi 3k, Jonas 2.5k körül megyeget. Ennyit a 86 alatti beruházásról

-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, segíség kellene, egy dolog ami nagyon nem megy. Jobb oldali karral szoktam átvenni a labdát és egyből irányba tenni, most ezzel felpörgeti csak. Mit rontok el? Ezt sokat használtam most szenvedek. Köszi
-
Kristof_94
nagyúr
84-es árak nagyon elszalltak?
-
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Azért aki az elején jól nyitott és vett pár icont 250k környékén az nagyon jól csinálta. 550-600 most a legolcsóbb.
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Na bele kell húzni a kereskedésbe. Van 30 napom kikerekedni egy Lamps árát. Amióta bejelentették ő a cél

-
alite
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Igen, nem ugrott meg szerencsere. Ha nem viszik el oket, akkor nem listazom ujra egy ideig.
10,5-11K kozt snipeoltam, kivancsi leszek, ha valaki felhasznalja futbinen, akkor megugrik-e.
Szerk.: Kozben 4-t elvittek..
Csinalok futbin-re egy SBC-t a kovetkezo cimmel "Cheap Kaderabek - FAST!", majd listazom oket dragan

-
Garsza
veterán
Az a Trez elgondolkodtató.
-
alite
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Kiugrok az ablakon
Epp 5percre raktam ki 50DB Kaderabek-et 12,5k-ert
Ez mennyivel nagyobb profit lehetett volna
( -
törölt tag
új icon SBC-k!
-
Tajték
senior tag
Egy kis változás a keretben. Rakitic helyett Casemiro-t tettem Cm-be Modric mellé. Be kellett látnom (itt is említett kérdésként) hogy bizony kell egy gladiátor a középpályára....

Most volt egy meccsem BPL-Francia nation hibrid , De Gea a kapuban. Az első fi.-ben annyi lövést szedett ki a léc alól a spanyol, hogy mondom ilyen nincs
De a 45+-ban jött G.Martins egy "Iniesta csel után" a vége 3-0 lett, ezután 2 asszisztot produkált még Martika 
Imádom Lemar-t és Martikát nagyon adják a széleken, elég sok gólt szerzek velük. Érdekes hogy ha LW-RW felállásokban játszom akkor nem ilyen eredményesek a szélsőim, de RM-LM 442 -ben sokkal jobban tudom őket használni. Persze ez egyén és stílus függő, bizos van aki az RW-LW vel ontja a gólokat.
Ezt csak azért hoztam fel hogy akiknek nem megy (mint nekem) az LW-RW felállásokkal, nyugodtan próbálják meg a 4-4-2, 4-4-1-1, 3-5-2 felállásokat mert ezeknél az az érzésem hogy a mélységből érkező szélsőkben van a "dzsedi", a védlem máshogy rendezkedik ha nincs feltolt szélső.

-
törölt tag
Meg is van az első shapeshift

-
Garsza
veterán
Khedirat használja valaki? Használható? Nagyon érezni a lassúságát?
-
arpo04
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nem vettem eszre, tobb golt fejelt mint Boateng. Ha kaptam fejest az meg mindegy volt ki van ott.
-
Geradossz
aktív tag
Srácok mi a recept arra, hogy ne kerüljek a meccsek 80%-ban hátrányba esetleg kétgólos hátrányba? Nagyon ritka az olyan meccs amit nem hátrányból vagy kétgólos hátrányból nyerek meg. Most pl zsinorban 2 őt nyertem két gólról.
-
arpo04
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Tobb mint 200 meccs Boateng/if Stark a kozepso vedo. Balon Alaba jobbra most jott if Meunier es kapuba Neuer. Ha hibaznak az miattam van. Op vedelem. Belgat nehez beepiteni de nem lehetetlen. Probat meger ha van ra keret.
Harom vedonel Boateng kozepre es Sule helyett szerintem if Stark. -
Garsza
veterán
Olyan ellen mit lehet tenni ha jön a beívelés, akkor a hátvédem ne álva várja a labdát és lábbal akarja kirúgni. Hanem lépjen a labda fele és fejjel akarja megjátszani felszabadítani. Az előbb olyenből kaptam egy bosszantó gólt mert lábbal akart felszabadítani Sandro, és Mandzu megelőzte és derékmagasságból fejelt gólt.
-
thebigK
addikt
Elfelejtettem regisztralni wl-re
na bazdmeg, viszlat stresszes hetvege -
Tajték
senior tag
Srácok a cselekkel kapcsolatban érdeklődnék nálatok!
Miket haaználtok rendszeresen, tudjátok ami már "bele van égve az ujjatokba" ?
Én:
body feint
Ronaldo chop
La croqueta " Iniesta csel"
"nem tudom a nevét" visszahúzós csel, olyan mint a ball roll csak nem oldalra csinálja hanem hátra
lövőcsel, L1 tartva csak nem a passz gombbal hanem az íveléssel , ezzel lendületet is vesz
"Berbatov spin" néhaEzeket alkamazom, rendszeresen.....
Ti? (hátha tanulok valamit
) -
csaszika87
csendes tag
Keveset tudtam játszani mostanában, így az még nem húzott fel hogy 3 perccel maradtam a WL indulásról, mert nem lett meg a 2k FUT Champions Points, de az komoly hogy most hogy meg van, nem tudom beváltani, így hétfőig nem kapok pontot? Csodálatos rendszer.
-
v-man
őstag
5/3-mal kezdtem a wlt délelőtt, ez az idén a legjobb kezdés. Aztán hibáztam egy nagyot, elköltöttem a csapatra 400ezer coint, jött Dybala, Nainggolan és Icardi. Csak Lacazette 8as chem, mindenki más 10 (az újak egyelőre 9). Az eredmény zsinórban 7 vereség délután 😂
Bár Gyuszi azt mondta múltkor csak beképzelt dolog, hogy a csapatátépítés tönkre tenné a játékot, most se gondolom másként... Talán 3 meccs után, ha meg lesz a 10 chemjük, újra ok lesz a csapat. -
Aguinaga
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát, én is elnyittotam vagy 18k pontot, aztán semmi nem esett belőle, egy OTW Malcom-ot kivéve (45k).
Még egy nyomorék 100k értéű lap sem.Szóval innentől be is fejeztem a fifapont vásárlást, de gondolkodom az SBC-k beszünetésén is, tök feleseges.
Amiket kapok SB meg DR rewardokat, abból eladogatom a nem kellő játékosokat, és ennyi. -
Yodamest
veterán
hát igen ám, de most ha csak a két yutubosból indulok ki Krisz meg Lezy, igaz ők nem nyitottak ikont, de nyitottak Balet, UCL Pogbát, UCL Sanet, UCL De Geat, Ramost stb, szóval ha összeadod ezek értékét még tán meg is haladja egy ikon árát. Szóval végső soron kiegyelítődik a dolog csak erre akarok rávilágítani.

-
Meghivott
addikt
Meunier szerintetek CB poszton (3 CB-s felállás) milyen lenne?
-
kacsa7
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Én tegnap azért nem szórakoztam olyan jól, amikor a Kovacic-omat lehagyta labdával az ellenfél Kovacic-a. Egyikünk játékosán sem volt olyan lap, ami a sebességet befolyásolná. Max fitness-ről kezdtem a meccset és a meccs elején volt. Na azért ez több, mint vicces.
Lehet mondani, hogy sírunk a szerverek miatt, stb. de aki azt mondja, hogy nem befolyásolja a játékát, az nem mond igazat. A pro-k is épp eleget emlegetik a stream-ekben, ha szar, okkal. 2006 óta fifázok online, mindig óriási jelentősége volt. Ha szar, akkor lassú, tötymörgős a játék. Már egy labdával való fordulás is más, nem hogy a játékosok reakciója, labdaátvétele stb.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mire gondolsz, miért kellene kiárulni?
Egyébként, ha összehoztál egy viszonylag jó csapatot, szerintem már felesleges eladni és újra visszavenni a játékosokat.
Annyit szerintem nem nyersz rajtuk, sőt inkább csak szívol vele, mert az eddigi összhang lehet már megbomlik az új keretnél.
Inkább érdemesebb gyűjteni a coint, vagy kereskedni.Amúgy én most vagy 200k buktam az UCL-el, de le.....

-
Yodamest
veterán
a játékosokat ti mikor áruljátok ki, mikor lesznek legmagasabban az árak? Ma este vagy inkább holnap délelőtt?
-
adamm1018
kezdő
sziasztok

Tudnátok nekem olyan stadiont mondani ahol nincs árnyék ? -
K.J
senior tag
Egy fontos kérdés:
PC verziónál a felhőbe történik a mentés a játék esetében? Nem találtam erre külön mappát a gépen. Tehát ha esetleg újratelepítem a rendszert, megmaradnak a játékbeli dolgaim?Előre is köszönöm a választ!
-
Tajték
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Én is szinte ugyan így védekezek, annyi kivétellel hogy csak annyira használom a teammate c-t hogy a csapattárs közelebb jöjjön a labdáshoz, de nem húzom addig hogy odaérjen mert sokszor idiótán elfut mellette. Amikor közel ért ráváltok ha még aktuális a zavarása.
És az X-el mész a labdásra vagy csak manuálisan jockey-val?
Én manuálisan mert jobban le tudom reagálni az ellen mozgását. Az X es megoldás is sokszor bevisz az erdőbe

-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
ugy latszik nem csak en vagyok ilyen nyugodt ember. -
Fifaisshit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegyik ilyen undorító fos csicska mákos 10x visszapattanós genyó gól volt! Remélem így fogja szopatni az élet azt is aki ezt a flipper lófaszt a világra hozta, hogy hülne a bőr a fogára! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)