Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Örülök én is, hogy megnyílt ismét az egész éves dühöngőszobánk, lesz itt RAGE gyerekek!!!
Idén próbálok nem lemaradni csapatszinten és akkor nem lesz gond.
Meg tavaly az is baj volt, hogy még mindig nem tudtam mi legyen a main platformom fifában, így az évet PC-n kezdtem és csak valamikor később álltam át PS-re. Most PS-en kezdem és ott is fogom befejezni, nincs több PC.Ennyi újítás már régen jött, szóval nagyon várós a kábszer! Engem már maga az új menü letisztultsága, átláthatósága lenyűgöz, most tényleg ott nyúltak bele ahol kellett. Fura lesz azért, hogy nem lesznek már divisionok, de ez az MMR rendszer nagyon adni fogja ebben biztos vagyok! Megint a megfelelő bajnokság megtalálása lesz a nehéz, én a serie A és a BPL között vacilálok megint csak, de ezt úgy is a játékos statok/ár arány mondja majd meg, hol mennyi cheap beast lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg tavaly az is baj volt, hogy még mindig nem tudtam mi legyen a main platformom fifában, így az évet PC-n kezdtem és csak valamikor később álltam át PS-re. Most PS-en kezdem és ott is fogom befejezni, nincs több PC.