Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz A guru #234 üzenetére

háhá, de nem úgy megy ám az! Én próbáltam hidd el, ha valakinek hát nekem pont a széleken való áttörés a játékom, imádom a beíveléseket, Beckham féle csodalabdákat. Viszont olyan szinten ez a narrow volt a meta és az OP, hogy a szélső játékot még azzal is könnyedén le lehetett védekezni. LB, RB stay back és kész, a VDK hátul besegített, elöl meg az IKONOK a sok kis rövid 5 méteres passzal megoldották, hogy ne lehessen elvenni a labdát. Túl erős volt ez a formáció még abban is ami a gyengéje kellett volna, hogy legyen, nem hiába only ezt láttad minden meccsen és pro meccsen egyaránt. Persze div 2-3-akármiben simán levered ezeket egy 4-3-3-al meg hasonlókkal, de WL-ben meg div1-ben akik ezzel a narrowal jöttek és tudtak is játszani, azok ellen a 2 szélső támadód vagy középpályásod olyan érzés volt, mintha csak elpazarolt kieső emberek lennének. Súlytalanok voltak, mert a játék a pálya közepén folyt és szélekről csak be voltál kerítve, beadni ugye nem volt értelme mert rommá nerfelték a fejelést, szóval lényegében mehettél vissza középre, de akkor már jobban jártál több CM-el, akikkel nem kell felesleges köröket futni, mert alapból középen vannak. Dehát ezeket ti is tudjátok elvileg.... nem mondtam nagy újdonságot szerintem. :)

Új hozzászólás Aktív témák