Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Ez egy nagyon hasznos videó, de szerintem kevés, illetve nagyon alap. Az a baj, hogy olyanokról nincs szó, hogy mi történik ha X-et és Y egyszerre használod, plusz játékos instrukciók.
(Szerk.: amúgy én is megnéztem, és ez alapján rakosgattam össze, szóval maga a videó nagyon hasznos. Mielőtt valaki félre értene)Persze ez egy órás videó lenne kb és előtte nem árt bele tenni mindenféle taktikai beállítások tesztelésébe egy 15-20 órát.
pl.: ha beállítod védekezésnél, hogy drop back és a mélységét nagyon alacsonyra veszed, de a támadóidon stay forward van, akkor annyi emberrel kevesebb van hátul és középpályán nincs senki. (ilyen hibába estem pl most)
Aki football manager-ezett az itt picit előnyben van, de nem teljesen működik úgy ahogy ott.
Szerintem videó szempontjából majd csak megjelenés után érdemes keresgélni. Illetve ha valaki videót csinálna, akkor sokkal hasznosabb tud majd lenni az, ha egy két kész taktikát mutat be, pl kontrára épülőt, vagy full kontrollt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest