Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Én az elmúlt 2 hétben összevásároltam a La Liga és a Calcio A játékosait a leendő SBC-kbe.
Ért. szerűen a Real és a Barcából nem mindenkit tudtam megvenni, de apránként meglesznek az elérhetőbbek (ma pl.: Benzema és Iniesta). Fogalmam sincs kik lesznek majd untradeable nyereményként felkínálva, de a pakkok miatt jó móka lesz
, majd ha egyszer kint lesznek. Eddig kb. 250-300k-ba került?... Market crash- miatt olcsóbban is ki lehetett volna hozni, de nem izgat. Lényeg, hogy megvan 99%-ban előre.
Mivel a jelenlegi csapataimmal tök jól elszórakozom SB-ben, fejlesztgetni se időm, se keretem, így minden cash ment SBC játékosokra. Annyi coint hagyok csak hetente, hogy MMatchupra tudjak venni játékosokat.
Tavaly pont ezt a FUTMAS időszakot hagytam ki
.Apropó Squad Battles:
Eddig World Class volt a max nálam, gyenge rating és chem alapján mertem bevállani a Legendary szintet.
Aztán múlt héten mivel nem volt annyi időm játszani, így a vége felé már csak Legendary-n toltam. És azóta is. Kb. 25 meccsen vagyok túl. Még múltkor volt egy elbaltázott, csúnya vereség, de a többi győzelem. 4-1-2-1-2(2).
Ennyire más lenne a patch miatt a gameplay PC-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, majd ha egyszer kint lesznek. Eddig kb. 250-300k-ba került?... Market crash- miatt olcsóbban is ki lehetett volna hozni, de nem izgat. Lényeg, hogy megvan 99%-ban előre.
.