Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Xboxon minden ok nálatok? Én nem tudok kapcsolódni az EA serverhez. Netem jó és csináltam egy ki/be kapcsolást is!

-
-
s0p0q0r
aktív tag
Van még valaki, akinek most ps4en nem működik a piac? Eltűnt minden a transfer targetemről és meg sem tudom nyitni.
-
nyervi
aktív tag
-
A guru
addikt
Na kinyitottam a csodás Gold 1 pakkjaimat ezek estek: IF Lozano (30k) Di Maria (rohadt troll 10k) és még sok 84-83-as player (Morata, Icardi) szépen elmentek 3-5k-ért. Volt már rosszabb is, nem panaszkodom.
Egy kis csapat preview:
Íme a végleges hétvégi kezdő: [kép] , a padon: Martial, Willian, Bakayoko lesznek hivatottak megmenteni a menthetőt, ha úgy adódik.
IG formáció: 4-2-3-1
CDM: Blanc, Dembélé
LAM: SIF Mahrez
CAM: TOTGS Firmino
RAM: IF Coutinho
ST: IF LewangoalskiÖsszefoglaló szokásosan vasárnap este vagy hétfő reggel, hajrá mindenkinek!

-
Kristof_94
nagyúr
Shearer primehoz nem kell ikon!

700k körül van, ha jól látom, az szerintem nem rossz ár egy legendáért!
-
Szigma70
addikt
Kezdek belefáradni
Az hagyján, hogy sose nyitok semmit, a legértékesebb egy Godin volt eddig, 40K coin. Ennyi.
De a játék
Kisfiam elég jól játszik, tavaly stabil div5 volt, akkor még volt érdeklődése, most más játékok kötik le
Szóval, ha nem hagyom magam nagyon, akkor gólokkal verem el, de jó apaként azért kiszoktam egy hosszabbítást harcolni neki
Barátom nagy fia, boxon játszik, stabil div4-3, WL ben Gold, sose vert még el.Itthon simán visszaestem DIV8-ba, és ott eddig 5 vereség.
Lőhetem drivennel, finessel, erőből, közelről,távolról, gólvonalról, TOTGS Yedderrel, Mbappéval, Lacával, Benzemával, IF Fekírrel, Martiallal, tökmindegy, felé, mellé. Ha esetleg eltalálja a kaput, akkor kapus véd.
Szinte mindíg 1 gólos vereség, de úgy, hogy minden statban sokkal-sokkal jobb vagyok. Meccsenként átlagban minimum 15 kapuralövés, ebböl a nagyja kapura. ellennél általában max 5, abból sokszor 1 megy kapura, az a gól.
Több alakzat, több csapatvariáció, több taktika, gyors játék, tili-toli, teljesen mindegy, aki szembejön attól kikapok, legyen az decemberi acc, vagy akárki, gold csapat vagy akármi.
Már gondoltam, a kontroller szar, de a másikkal dettó. Gondoltam a netre, de mivel más multis játék, amihez ennél sokkal sokkal fontosabb a jó net, az hibátlanul megy ezért az elvetveEgy dolog maradt, nekem tök más Fifám van mint nektek
Ennyi a mai sirám
Tud valaki hiteles winter upgrade előrejelzést? Esetleg pozició váltást?
-
Santana01
aktív tag
Mikor lesz érdemes eladni az értékesebb lapokat? Megéri várni egész a TOTY-ig vagy előtte érdemes azért eladni őket?
-
LendvaiFeri1
veterán
120-ból kellene fejleszteni.
Angol:
41212(2)
CAM Alli > Eriksen
CB Otamendi > Koscielny
GK Begovic > Cech
Olasz:
Immobile > Higu
Donna > Handa
Gomez > Mertens
-
s0p0q0r
aktív tag
Szóval ezek az icon SBC-k lennének hivatottak feljebb tornászni a magasabb ratinges TOTW lapok árait?
-
sz_abika
addikt
Milyen platformon vadasztok ti jatekosokat? PS előtt még senkit se tudtam megfogni..latom h 1h még a betolteskor az egyetlen elérhető játékos, de 1mpen beluli buy now kevés...mintha wifi mobilapprol konnyebb lenne, mert most 30 Allan után hagytam a picsaba az egészet.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Hp Canon
üzenetére
csinálsz belőlük egy csapatot, lenyomod a 10 meccset (ha nem akarod, akkor megvárod a kezdőrúgást és kilépsz, de azt vereségként elkönyveli), az sbc-ben ha már összeraktad ott lesz rajtuk a loyaliti. amivel játszottál, azt a csapatot meg törlöd, úgysem marad benne játékos
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem kérnek

-
Sanyicucu
aktív tag
Van a játékban különleges fű mintázatú pálya?
-
dtrms
aktív tag
válasz
kiserik
üzenetére
Schneiderlin se jött be sajnos, ezért vagyok nagy bajba, mert Kantén kívül csak más liga vagy ikonok maradtak.
Illetve még if Fernandinhot nem próbáltam.(#11152) BenXL: Nekem egy CDM-es rendszerbe kell, ezért Fella kilőve. Amúgy azért írtam, így a választ, mert írtam, hogy Gana van most és ő bevált, csak nem teljesen elég.
Lehet megnézem Kantét. Nem érzem jelenleg, hogy egy Petit annyival többet tudna CDM poszton, mint Kanté.
-
-
Hp Canon
tag
válasz
Expendable
üzenetére
Neeeeem, sajnos hiányzik 6 chemistry, de ezt már 2x játszotta el...
-
Expendable
aktív tag
Kilép-belép. Néha szokott használni

-
Hp Canon
tag
Ha a futbin szerint megcsináljátok a csapatot de mégsem az a chem jön ki ti mit szoktatok csinálni? Én tépem a hajam de ti biztos tudtok valami praktikusat is gondolom

-
Chereiose
addikt
Erre az SBC Pirlora milyen chem. style ajánlott?

-
-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Igen, ez zavart most be nekem, hogy nem mindenkinél emelkedtek.

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
A guru
üzenetére
Most cáfoltalak meg Mertens példáján keresztül. Egyértelmű mi történne Mertens If lapjaival, ha kapna egy upgradet: mindegyik lap emelkedne +1 ratinget.

Nézd csak, ez volt pl a 17-ben télen:
https://www.ultimateteam.co.uk/2017/01/26/fifa-17-winter-upgrades-inform-players/ -
BenXL
aktív tag
Nekem IF Fella bevált 2 CDM-es felállásban. Jól helyezkedik, levegőben verhetetlen, ezek ellensúlyozzák a nem túl nagy sebességét + mellette Kante van, így ez a páros jól működik.
Szerk: dtrms (#11134)-válasznak akartam -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Már évek óta vágyom egy Shearerre PC-n"
Akkor miért nem veszed meg a 89-est?
Komolyan, ugyanolyan jó az is, sőt pár dologban még jobb is.+3 SHO, +1 PHY, -3 Pace, -3 Agility. Egy ilyen untradeable lap nem ér annyit, hogy beáldozz érte egy ikont, meg jó pár drága csapatot. Tudom, hogy nagy kedvenc, de hát a 89-es is ugyanúgy Shearer.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amit brutálisan lehúztak, de a papírforma szerint kérni fognak, mert eddig az összes csatárhoz kellett egy. Mindegy, csak kettő ne kelljen...

Most már tuti ebbe fogom ölni az összes zsetont, bár sajnos nincs elég, drafthoz meg nincs kedvem, mert borzalmas a pack luckom idén is. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
100%, hogy kelleni fog. Ez a legjobb lapja.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
óóóó, Puyol!
hogy fogok én erre elég zsetont összeszedni? 
-
BenXL
aktív tag
SIF Young vs IF Alonso? Alonso felé hajlottam, de néztem hogy Youngot többen preferálják. Szinte ugyanaz a 2 lap, csak Alonso előnyei hogy bal lábas H/H workrate, magasabb, erősebb, viszont lassabb, mármint a lap szerint, valaki próbálta már őket?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kérlek EA, ne kelljen ehhez az istenhez ikon...

Már évek óta vágyom egy Shearerre PC-n... -
Aguinaga
őstag
Jelenlegi csapatom, szerintetek a bal oldali ST pozícióba ki lenne megfelelő? Se André Silva, se Icardi nem adja ott, most megvettem Mertens-t. de nem próbáltam még
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
-
etaclan1984
őstag
Matek szerint ma kéne új iconnak és holnap új liga sbc-nek jönnie. De ahogy ránk öntötték most ezt a sok totw15, totw meg 81+ meg ligás motyókat szerintem áttolják köv hétre. Egyébként már csak 8 liga van, ha nem vezetnek be idén újat, amire kevés az esély. Így most jönnie kéne az olasz, angol, német, spanyolból egyiknek az MLS, belga, skót és japán liga mellett. Én tippem a német és a skót.
-
dtrms
aktív tag
Kéne nekem egy nagyon jó CDM ! Help me pls.
A csapatom jelenleg így néz ki: TEAM
CAM posztra egyelőre futmas Lingard van és félidőben váltja Pirlo, de majd jön valószínűleg Eriksen. Ez mellékes is, mert megoldom. Viszont a CDM poszt nagyon problémás.
Jelenleg Gana van ott és ő tetszik, csak kicsit kevés. Bakayoko abszolút nem jött be!
Kanté tűnik olyasminek, mint Gana és őt még nem próbáltam. Csak a magassága aggaszt.Akire egyből lecserélném az Vieira, de hát az nem opció most. A kérdésem az lenne, hogy Petit vagy Kanté érné meg jobban? Illetve Petit van e annyival jobb Kanténál, mint az áruk közti difi ?
Másik opció:
CAM: KDB
CM: Ninja
CDM: Petit -
s0p0q0r
aktív tag
Whoscored- on kívül tud valaki egy jó oldalt, ami játékosok statisztikáival foglalkozik?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem mind1 ki jön csak jó ikon legyen amihez nagy rating és sok ikon kell, hogy szépen fel menjen a befektetések ára 😁
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egy Puyolért és egy Matthausért adnék meg mindent.

-
BenXL
aktív tag
IF Sterling milyen? Megéri az ára sima Sterlinghez képest? Chem lap mi a legjobb rá?
-
grimmjow67
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fejezd be rui costat. Nekem nagyon bejott. Par napja van meg. Es nagyon sok meccset eldontott. Passz, dribbling, lövése nagyon op
-
Z'Z"
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Nekem is 4-4-2 van, pedig én nem néztem YT videót.

Azért van ez a felállás, mert Mbappet és Jesust csak így tudtam összerakni, de ha valakinek van jobb ötlete szívesen fogadom.
Mondjuk ha, nagyon ég a ház, akkor váltok 4-1-2-1-2 szűkre.
Egyébként SB- ben úgy-ahogy működik, eddig Elite 2, viszont online tényleg borzalom.
@Szigma70
IF Roussillon tényleg olyan, amilyennek írtad, ráadásul rengeteg gólpassza van nálamIde még jöhetne egy SBC Kaká.

Erről van valakinek valami infó, hogy lesz-e ilyen SBC? -
Kristof_94
nagyúr
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rui itt alapból CAM. Pizzire gondoltál, nem? Ő egyébként nem rossz.
Próbáld ki Deadeye-al. 
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
az a Pereira bűnrossz CAM. Használhatatlan.
Bár gondolom cseréled meccs közben.MÁS:
Liga SBC-k. Valószínűleg ha nem is most, de következőnél már beadják a 4 nagy liga egyikét. Úgy okoskodtam, hogy az angol és a spanyol lesz a két utolsó. Tippek, hogy az olasz és a német közül melyiket adják majd előbb?
-
Kristof_94
nagyúr
Megtaláltam Choupo és Aboubakar összehozásának legjobb módját. Íme!
Ebből pedig átállnék 41212 szűkre. Szerintetek?
-
Digestive
veterán
-
kiserik
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Lehet, sőt, biztos, csak arra én nem vagyok alkalmas. Eddig (div3) elég jól helyt állok a 4231 szűkkel. Vissza lassítottam a játék stílusomat, mert amikor átment egy egy meccs rohanásba, akkor mindig én voltam, aki megszívta (köze lehet, hogy vénségemre nem tudok átszokni a 4 ujjas ravasz használtra, meg a "nyomok egy gombot egy emberrel, a többit megoldja a gép, védőre még véletlenül sem váltok" védekezésre. Most igaz, hogy kevesebb gólt lövök, de rendre többet, mint amennyit kapok
Valószínűleg ezért preferálom IF Gustavot is IF Allan helyett, mert inkább megállok előtte és elveszem a labdát, mint hogy körberohangáljam az egész csapatát egy játékossal (mellesleg még IF Allan-t nem próbáltam, de tervben van).BTW: ST Gnabry-t próbálta már valaki? RCAM-be kellene 4231 szűkbe (IF Giuliano helyére) így lényeges lenne a passz képesség is.
-
Sanyicucu
aktív tag
Most szerintetek melyik a kettő leg op-b felállás?
-
dvtkfan
senior tag
Valaki nincs most online xbox-on, hogy le tudjam tolni a Pirlo Sbc-hez szükséges 3 löbbölt passzos gólt?
Akikkel összedobál, azokkal egyszerűen lehetetlen megcsinálni...dvtkfan8dvtkfan
-
MdewC
nagyúr
-
akooos
veterán
Tradeable totw upgrade dobott egy kedves Choupo-Motingot. Elég jónak tűnik a srác, csak nem tudom hova rakjam 4-3-3-ban. POTM Mané azért jobb nála. Max kirakom jobb szélre

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan, ugyanolyan jó az is, sőt pár dologban még jobb is.
hogy fogok én erre elég zsetont összeszedni?