Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Belépsz a játékba és ott meg tudod változtatni.
-
balisz
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van még egyáltalán live chat? Én legutóbb csak telefonos és e-mail-es lehetőséget láttam, meg is lepődtem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Írni kell az EA-nek a live chaten!
-
SzakalyAti
tag
Valaki nem tudja mi a teendő, ha leblokkolják az Ultimate accountot, mert a biztonsági kérdés választ elfelejtettem, és pár próba után teljesen blokkolták...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem egy kicsit hiányzik a magyar kommentár. Igaz, hogy nagyon szar volt, de legalább lehetett rajta röhögni, mondjuk néha itt is van 1-2 viccesebb kommentár.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem a Gold 1 lehetett volna meg, de benyomta az AMD frissítés értesítését...

Végül is mindegy, kb. ugyan olyan csomagokat kapok, a mega packot amúgy sem szeretem. -
vegitossj7
addikt
Amikor az Elite 1 2x azon megy el, hogy a winfos kidob téged, hogy zárd be a Fifát gyorsabb PC-hez, felbecsülhetetlen... Töröltem is, majd jövőhéten felrakom.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Saját zenét tudok valahogy beállítani a játék zenéi helyett? Ez az év elég gyatra zene szempontból :S
(PC)Köszi!
-
ProEvoFan
nagyúr
PL csapat. Erre lenne pénz, max +15Kt tudok rádobni, ezért gondolkodok Fernandinho-Matic esetleg Cazorla - Eriksen cserén vagy ezek helyett Sterlinger helyett Martial.
Van még egy.Ez az olasz vonal.A két liga kb egy árban van.Vélemény?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem kihagytad a Magyarország-Andorra meccset, tuti SBC esélyes

Más:
Vettem kereskedési céllal egy IF Kalinicot múltkor, 14k-ért. Hát, finoman szólva se jött be, még 14-ért se nagyon lehet eladni (PC).
Így arra gondoltam, használom az olasz csapatomban. Szerintetek egy Hawk lappal lehetne a kihozható legjobbá tenni? Ovvy féle 4-3-2-1 taktikát használok -
Chereiose
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
Mindegyik leszokott általában, meg ahogy látom kb minden 2. csomagban Bonaventurát dob mindenkinek a gép, szóval elég "tömeg" játékosnak számít, ebből következtetek, hogy egyszer csak pár ember megszabadul majd tőle jóval olcsóbban aztán az egész megindul lefele. Persze nem biztos, de szerintem most túl magas az ára.
-
szcsaba95
tag
Szerintetek IF Bonaventura ára lemegy 50.000-ig vagy ha 60k alatt el lehet hozni már érdemes megvenni?
-
_adaml21_
őstag
Én meg vettem egy IF Bonaventurát, sokat beszéltetek róla, befektetésnek jó lesz, poziváltás + statok is elég jók. Remélem az elkövetkezendő 2-3 meccsen nem tervez túl jól játszani

Egy-két hétre be is rakom a csapatomba, Parolo helyére megy, vele vagyok a legkevésbé megelégedve (Allan és Asamoah a másik kettő). -
Tomenko
tag
Befejeztem a Weekend sorozatot vegyes érzelmekkel. Végül gold 3 lett az eredmény. Kénytelen voltam váltani a formáción 4-2-3-1 (2)-ről 4-3-3 (4)-re mivel hiába az első védekező felállás sorozatba kaptam a gólokat.
Úgy voltam legyen hát ki lő többet ez végül bejött. De a fő oka a váltásnak az volt,hogy mindenki park the bus-al játszott és a futóbolondoknak nyomták előre.Persze zömébe az olasz liga szupersztárjaiból rakták össze a csapatokat. Lehetett volna többet kihozni hiszen nagyon kevés mérkőzésen volt jobb az ellen de hiába a helyzetek tömkelege valahogy mindig nekik pattant jobban a labda 4-5 kapura lövésből.Készítettem egy csomó mentést mérkőzés statokról,no comment.
Ahogy formációt váltottam és jobb szélső lett Mahrez meg Mikitarjány egy varázsütésre megváltoztak a játékosok. Az enervált lődörgésből energikus agilis hasznos tagok lettek. ST-ből kivettem Kane-t helyette LF Martial és balszélső Depay és ment minden mint a vajban a kés. -
ferni
őstag
Túl sok opciód nincsen.
Védelem egyértelmű, szélsők is azok, mert azok korrektek, de olyan felállás kell, ahol fentebb vannak, csatár se kérdés.
KP összetétele egyedül a kérdéses.
Mindenféleképpen a 4-3-3 vmelyik formációját választanám vagy 4-3-2-1.4-3-3 (4) és a 4-3-2-1 a legkedveltebbek idén ezek közül.
-
Kristof_94
nagyúr
Azt se felejtsétek el, hogy jövőhéten válogatott meccsek lesznek és már volt egy ilyen SBC, ahol volt 4 válogatott meccs.
Ezek amik jelentősebbek, de sosem lehet tudni:Colombia x Chile, 10/11
USA vs. Mexico, 11/11
France x Sweden, 11/11
England x Scotland, 11/11
Brazil x Argentina, 11/11
Argentina x Colombia, 15/11
Chile x Uruguay, 15/11
Japan x Saudi Arabia, 15/11Szerintem a Brazil - Argentin meccset kár lenne kihagyniuk, mert az egy tényleges "rangadó", nagy riválisok.
Én a Col - Chi, Chi - Uru és Arg - Col meccseket nem tartom valószínűnek. Angol - Skót jó lenne, USA - Mex szintén. Viszont a Japán mecsben reménykedem a legjobban, mert betáraztam egy rakás ezüst játékost... Bukni nem lehet vele olyan nagyot, mert ha 150-ért veszem mindet az 50 lapnál is csak 7500 zseton.
Szóval *fingers crossed*
Még annyit hozzátennék, hogy mindegyikből érdemes bevásárolni, az arany lapokat ha megveszitek "discard price" körül, akkor alig lehet rajta bukni, ha esetleg nem jön be a dolog. Megveszel egy rare goldot 650-ért és kb. 50 zsetont buksz rajta, az tényleg semmi, ugyan ez a nonrare...
Valószínűleg nem fog kelleni 11 játékos az adott nemzetből. Legutóbb pl. Ausztrál - Arábia meccsen 6 játékos kellett a két nemzetből összesen. Olasz - Spanyol meccsen 3-3, Holland - Francia 2-2, Kolumbia - Uruguay meccsen pedig összesen 5.
Remélem tudtam segíteni! -
Lori82
senior tag
Megcsináltam a hybrid league-t.Az első 3 csomagban nem jött szinte semmi,de a 4 kihívás teljesítésénél,prime gold arany csomagban jött egy CM fekete Bonaventura
Eladtam ,végre lett egy kis zsetonom 
-
77Guba
aktív tag
2 hét múlva ilyen rangadók lesznek:
Atletico-Real
Dortmund-München
MU-Arsenal
Milan-Inter
És még világszerte kitudja... -
Kristof_94
nagyúr
Ahogy nézem mind a kettő mást turbóz fel a legjobban. A Finishernél a befejezés "csak" 83, viszont a lövőerő 93, a távoli 88, a kapás 85. A Deadeye esetében a helyezkedés 89, a befejezés 93, a lőverő 88, viszont a távoli 78, a kapás pedig 75. Szóval mind a kettőnek vannak előnyei és "hátrányai". Egyelőre tesztelem ezt a Deadeye-t és majd meglátjuk.

Inkább csak a kapás és távoli lövés "romlása" zavar. -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Játékosfüggő is persze,csak a hozzám hasonló mostmár kipasszolgatós emberekre gondoltam. Régen én is a kiugratom aztán lesz ami lesz ember voltam és be is jött nagyrészt,csak egy idő után szebb játékot akar az ember.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még,ha növeled is agyonveri az összes védő. Felesleges. Le kell fusd őket és utána befejezni ennyi az egész.Bár én kezdem unni az ilyen csatárokat,már nagyon nem az én játékom ez a futáskodás. Nem is ajánlom senkinek,mert egyszer kapsz egy jól védekező ellenfelet és esélyed sincs. Inkább az erős csatár kell aki jól lő és még van egy 80 körüli tempója is.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Deadeye. A finisher pont arra nem jó amire kéne,a befejezés fejlesztésére.
-
Kristof_94
nagyúr
Bocsi, hogy megint infót nyomok a meccseimről, de 6-1-re nyertem, Musa 5 gólt lőtt! Állati jó a srác, bár néha vannak nagy kihagyásai, ez talán a 3*-os gyengébbik lábára vonatkozik. Ti milyen lapot tennétek rá? Nekem Finisher van.
-
Aguinaga
őstag
Szerintem Falcao is tuti TOTW lesz, Bl-ben is lőtt pár gólt hétközben, meg most is, a ligában.
-
Kristof_94
nagyúr
Végre több tucat meccs után eljött egy, amit tényleg élvezni tudtam és nem voltam megfeszülve a "90 perc" alatt, a vége 8-2 lett, az egyik kapott gól tizi volt valahol 6-1-nél, a másik meg 3-0-nál sprintszlalom. 6 különböző játékos lőtte a 8 gólt.
Örömfoci volt, nagyon hiányzott már ez... Csak volt némi lagg, ami hátráltatott, de sebaj!
-
bobitusz
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
elrontottam a felállást, nincs CAM, 4321 et használok ..
Otamendivel mi a gond? nálam semmi, amúgy Williams se rossz, olcsóbb Smalling, azért vettem de azóta lett zsetonom.
-
Chereiose
addikt
IF Immobile (85-ös kiadás): Milyen instrukciókat érdemes rárakni / chemistry style-t?

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem egy kiforgott + vettem még párat 7-8K/db áron. Ki tudja...
-
Kristof_94
nagyúr
Ti fektettetek be Movember játékosokba? Eszembe jutott, hogy az ingame videóban Spencer azt mondta egész hónapban jönnek majd ki SBC-k és egyéb dolgok. Arra gondoltam, hogy lesz valami SBC vagy esetleg egy különleges lap, ahol be kell áldozni 1-2 Movember lapot.
-
Lori82
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Matic nálam CDM ,Xhaka és Fellaini nem túl lassú?
4-3-3(3) felállásban játszom. -
Chereiose
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ott úgy sem nyitnék 
-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
Ebbe a csapatba érdemes lenne Rémy helyett Lukakut kipróbálni, megér 40 ezret?
Másik kérdés, Smalling-ot esetleg Williams helyébe?
Illetve valaki próbálta Lloris-t? elég furán véd, kiejti a labdákat, nem bírja megfogni, stb nem érezni rajta hogy
88-as+ ha valakinek van valami tanácsa szívesen fogadom

-
Lori82
senior tag
Sziasztok.A PL csapatomba keresek egy CM-et.Ki az a 3 aki nagyon bevált nálatok?
-
mitisz
tag
Az előző posztomban kimaradt egy fél mondat: Szóval 4-1-2-1-2 használók szeretik, ha CAM-ben jól támadó de azért legalább közepesen védekező játékos van. Na erre tökéletes IF Bona.

Még egy tipp: Kucka CDM-be shadow chem style-al rajta. Na az egy állat lap úgy!

Te kiket ajánlasz olaszba? Dybala-ra gyűjtök most épp és Alex Sandro-ra!
Kapusok közül Handanovic, Hart, Buffon? -
mitisz
tag
Jogos. Személy szerintem én egyedül a 4* WF-et hiányolom a lapjáról Marchisio-hoz képest, összességében nekem szimpatikusabb lap Bona... lehet, hogy közre játszik, hogy Milan drukker vagyok és Bonaventura a jelenlegi kedvenc játékosom!
Igazad van a védekezést tekintve, de szerintem CAM-ben a legjobb választás egy olasz csapatba, mert 4-1-2-1-2-őt használók, és itt a CAM poszton játszó játékost is használom védekezésre, szóval amennyire jók a támadó statjai annyira épp elegek ehhez a poszthoz a védekező pontjai is!
Egyezünk meg abban, hogy a 2 legjobb CM lap jelenleg IF Bonaventura és Marchisio a játékban! 
Szerk.: Nagyon ajánlom még olasz csapatba: Asamoah CM, Florenzi RB, Koulibaly CB, Bacca és Niang elől!

-
Eheti fekete 85-ös Immobile szerintetek megéri az árát? Jobb annyival Baccánál?
-
Kristof_94
nagyúr
Redditen azt írják, hogy van esély egy Buffon SBC-re, mivel holnap játssza majd a 600. mérkőzését és ugye Barry is kapott egy speciális lapot. De az is lehet, hogy csak az EA és a BPL miatti kapcsolat az oka... Szerintem azért érdemes pár Serie A, Juve, Palermo, esetleg olasz válogatott játékost beszerezni alacsony áron.
-
dtrms
aktív tag
Van egy olyan problémám, hogy karrier mód menüjében egyszer csak beugrott a kék halál.....lépek vissza a játékba és minden mentésem elveszett !!!
Ezzel mit tudok kezdeni? Valahogy visszalehet hozni? Most konkrétan teljesen üres a játék. -
ProEvoFan
nagyúr
Hihetetlen hogy megint milyen meccseken kaptam ki....üres kapuba(!!!) egymás után 2x kapufát rúgtam...lol
Az előbbi meccsen a gyerek annyira letámadott, hogy a 4-3-3(4) taktikám ellenére is, mindig mindenhol az egész pályán létszámfölényben volt, alig tudtam kivinni a labdát...a meccs végére a játékosaim hullák voltak, bezzeg az övéi...
Azért ez a játék még mindig nagyon durván arcade foci. -
_adaml21_
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Bizony, jön az első Fekete Vipera, avagy 'Road To 99pace'

-
marcess
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nálam pont fordítva van, Strootman a darabos gyenge passzban, lövésben, Parolo sokkal jobb ütközik, szerel passzol. Strootman addig lesz csak nálam míg Naingolan egy kicsit droppol az árából.
-
Francesco003
aktív tag
Tuti jön If Obabugyi .Egy félidő alatt😂😂
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Első meccsén jól muzsikált, jól helyezkedett, rövid passzokat lehozta, stabilan védekezett, de 2x elpattant tőle a labda lekezeléskor, amiből 1 kontrát kaptam. Eddig nem rossz, egyelőre marad IF Bona helyett, mert olcsóbb és picit jobb a defending-ben. De hol van még a 30 meccs...

-
majnkopf
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Engem is vágott már ki nem egyszer a játék, főleg online single matchnél és weekend leagueben produkálja ezt .. DE ez valószínűleg nem miattam volt így hiába hátrányban voltam, vagy döntetlen volt vagy vezettem akár meg nem történtnek vette és maradt minden úgy ahogy volt (kivéve a contract..)
-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Csak jelzem, engem még 1x sem dobott ki a gép... Nem a játékban lesz a hiba, úgy gondolom.
-
szupersanyi
aktív tag
Vicc ez a játék. Én úgy gondoltam mindig is, hogy nincs hendi, de mostanában rohadtul fel tud idegesíteni ez a sz*r. Olyan, mintha minden belépésnél eldöntené, hogy most hagy játszani vagy szívatni fog.
Tegnap elismerem, hogy nagyon szarul ment a játék, 12 weekend league meccset játszottam le és csak 4-et tudtam megnyerni. De ma összeraktam egy 4321 BPL kontracsapatot Ovvy egyéni taktikájával és reggel az első 5 meccsen megérdemelten nyertem. Most újra leültem játszani, első meccsen teljesen jól játszok egy erős ellenfél ellen, 85. percben még 0-0 és üres kapura gurítom a labdát egy támadás után, erre kilép az ellenfél... Tehát kezdhettem újra a meccset, gondolom valami csaló ellen játszottam. Következő meccsen 2-0-ás vezetésnél kidob engem a gép, vereségnek írja be. Az utolsó mai meccsemen pedig szintén jobban játszok az ellenfelemnél, de újra kidob. Pedig a netemmel semmi baj sincs... -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De csak mert nincs 1.5 millió cojinod.

Francescoo: Nincs mit barátom.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Kérésed parancs.

Sajna Sandro nem ok, mert csak 1 zöld csíkot szippantana.

Más: Mi a véleményetek erről a lapról CM-be, anchor lappal. Sztem nem tűnik rossznak, ár / értékben tuti, annak, aki inkább védekezik. Sztem kipróbálom. Gyorsabb mint Khedira, a védekező statjai így nem rosszak, tud passzolni és távoról lőni. Na?

Úgy tűnik, hogy OP Digó trait-je van.
(Közben el is adtam IF Bonat, sztem megy még lejjebb is az ára és megvettem Parolot kemény 1.500 coinért. LOL. Egy anchor lap drágább. Rablás!)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Kérésed parancs.

Sajna Sandro nem ok, mert csak 1 zöld csíkot szippantana.

Más: Mi a véleményetek erről a lapról CM-be, anchor lappal. Sztem nem tűnik rossznak, ár / értékben tuti, annak, aki inkább védekezik. Sztem kipróbálom. Gyorsabb mint Khedira, a védekező statjai így nem rosszak, tud passzolni és távoról lőni. Na?

-
bdave16
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Akkor csere Douglas Costára,de akkor Griezmann helyett Benzema kell csatárba vagy Lewandowski.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Kösz ez amúgy csak 1.2 . A német része tetszik.De Otw higu megvan.
-
MdewC
nagyúr
Sok dologban egyet értek, de egy picit szeretnék vitatkozni.

Leszögezem tényleg jó lap, de vannak hiányosságai:
- Nem szeretnék haza beszélni, de jelenleg nem a legjobb CM az olaszoknál. A legjobb ugyanis Marchisio. Pont annyival jobbak a védekező statjai, hogy hátul jobban használható, a H/H miatt jobban hátra is jön. Sokkal jobban passzol, plusz 4* cselt is tud. Támadás építésben sem kevésbé hasznos. Így, hogy most próbálgatom Bonaventurat, tudom, hogy miről beszélek.

- Illetve egy CM-nél igen is fontos a védekezéshez az INTERCEPTIONS és a MARKING, sőt az AGGRESSION is, legalább is nekem mindenképp, mert 4-3-3(4)-ben nálam mind a kettőn 'stay back van' elsősorban védekezzenek stabilan. Ha ezek az értékek alacsonyak, az fog történni, hogy ha szerelni akarunk, akkor minél közelebb kell menni az ellenfélhez, ami egy belassult meccsen sokkal nehezebb, pláne, ha az irányítás is késik. Pont most volt egy ilyen meccsem és hiába van nálam az olaszon +3 PHY és DEF, megszenvedtem, hogy szerelni tudjak vele. Így bármennyire is jó lap, nagyon gondolkodom, hogy megtartsam. Ez persze elég szigorú nézőpont, de éles meccsen nagyon is számít.Minden másban OP, aki támadás építésre használja inkább, annak mindenképp ajánlom én is!

Ali: már linkeltem a csapatokat, nincs nagy változás, Laca és Fekir elől, mögöttük az olasza bajnokságból.

Egyikben Ntep van bal oldalon, Evratól kap sárga linket a max chemhez, a másikban El Sha, mögötte Radja. Többiek Marci, Pjanic, IF Dybala, Bonu, Chiello, Barza, Sandro...

Laca-t meg kell venni, ha valaki teheti. 4-3-3(4)-ben olyan csatár kell, aki mindenben jó. Laca gyors, erős, jól lő, jó a rövid passza, tud fejelni, 4* csel, bírja az iramot, jó a workrate, egyszóval nincs nagy hiányossága.

Nagyon ajánlom!

(#5607) Francesco003: Mondtam Neked kolléga, hogy ezt a csapatot kell megcsinálni!
Nincs mese, nyomassad, sztem nem fogsz csalódni.
Grat a kereskedéshez, parádés!Esetleg annyit változtatnék, hogy hátra Chiello-Bonu-GIGI mesterhármast tenném. Vagy Barza professzor urat. Jobbak, mint a francia angol páros.

-
bdave16
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ez eléggé személyfüggő dolog,én pl. egy BBVA-t,de mindenki más ilyen téren . Egy elég komoly hybrid jutott eszembe
. -
szupersanyi
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Mondjuk ezt. Nem tudom, hogy pontosan mennyi lehet, de simán lehet változtatni pár poszton, ha így túl sok.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
-
Francesco003
aktív tag
1.5 misiből mit raknátok össze?ps4 en😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kommentár amúgy is béna, csak hallgass valamit a háttérben.

.