Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Szép estét
Lenne egy két kérdésem, ha valaki lenne kedves megválaszolni
A platform Ps4A felállásokról lenne szó.
Én a 4-1-2 -1-2 /2 formációra rendezkedtem be, erre vannak játékosaim. Ha ti meccs közben , vagy közvetlen a meccs elején, mikor már látni a másik csapat felálását, formációt akartok váltani, akkor azt, hogy oldjátok meg? Mert pld. az én felálásonból, hogy tudok pld. 4-3-3 at játszani, mikor nem lesz LW és RW a csapatban. Vagy 4-4-2 re, ahol meg LM és RM hiányzik majd. Vagy meccs közben már nem alakítjátok ilyenformán át a csapatot? A másik az egyéni taktika. Más formációban az is változik. Azt meccs közben simán átírjátok? Mert többet, vagy formációkhoz külön külön nem lehet menteni. Vagy csak én nem találom?Nem megy sajna a játék. A statisztikák szerint sok meccset hozok. Több kapuralövés, nagyobb labdabirtoklás stb. a meccset mégis elveszítem. Egyszerüen a befejezés nem megy. Simán kialakítom a helyzetet, van, hogy egy az egyre, de nem megy be. Vagy simán kivédi a kapus, vagy fölébombázom, vagy épp elvánszorog a lövés a kapuig. Más 25 ről bombázza a gólokat, én meg szenvedek. Tudom, én vagyok a béna, de miben? Mit ronthatok el egy gomb megnyomásán?
Ezenkívül, valaki nem lenne kedves egy leírást alkotni az egyéni taktikai beállításokról? Hogy pontosan melyik csúszkával mit is állítunk? Nagy segítség lenne.
Köszi -
-
gabigyerek
senior tag
Én PS-en tolom, és igen, mostmár 900 a minimum ár. Én pl nem is veszek most. Hét elején 800-850-ért kapható. Hétvégére felmászik. Tegnap is vittek el tőlem sokat 1500-ért amit 850-ért vettem. Az 650-5% haszon. De 100 db-nál már a sok kicsi sokra megy. És bár most csak 50K-m van, de jó látni hogy 100db tréning van piacon és még kb 40db a clubban. Ha csak 1000-ért adom el is nyerek 10 ezret

-
Attis1117
tag
nem a csapataim tapasztalatlanok hanem én!
valószínűleg én azokhoz tartozok akiknek jó (drága) játékosokból álló csapata van de nem tud vele jól játszani.
csak azt nem értem ez miért irigylésre méltó? mikor valaki egy "rosszabb" (olcsóbb) csapattal is div 1,2,3 ban tolja és hétvégi kupákon is arany meg elit csoportokban végez. nekem még a hétvégi kijutás is csak 1xer sikerül...valószínűleg kevesebbet játszok mint a többiek (max. napi 3-4 meccs sokszor 1 sem) nem is vagyok az a nagy cselezőgép. én nem sírok tisztában vagyok vele hogy a pofozógép szerepét töltöm be de szeretnék kitörni ebből a szerepkörből. az általatok leírtakból is megtanul az ember olyat, amire magától nem jönne rá, ezért kérdezek sokat. (bocs ha zavarok ezzel bárkit is)
egyébként vki tud nekem linkelni egy használati útmutatót vagy tutoriált a védekezésnél alkalmazható gombkombinációkhoz?MdewC: köszi a tippet.
parolót már megvettem és ki is próbáltam de kicsit változtattam a csapaton is. majd később leírom hogy. niangnak nincs nagyon kevés stamija?más:
meg lehet nézni valahol ki mit kap a hétvégén elért eredményeiért? vagy ez változó? nem mindig ua. a jutalom mondjuk egy silver 3-ért? és mikor kajuk meg?
és még egy utolsó kérdés sorozat
: ha valaki 2.-ra kvalifikálja magát a hétvégére, akkor ezt megpróbálhatja még utána többször is? megkaphatja a kvalifikációért járó jutalmat többször is? ha nem sikerül neki újból akkor bukja az elsőt?remélem érthető volt éd bocs kicsit hosszúra sikeredett.
-
77Guba
aktív tag
Volt itt beállítás, azok közül egyet magadévá teszel, meccs elején behúzod az ultra deffensive beállítást, és team contain... Így elkerülheted a nagy zakókat, aztán ha úgy érzed jobb vagy tolhatod előre a csapatod, de ha te mész fejjebb az ellenfélnek is több területe lesz...
-
zarakisan08
tag
Jól írták, csak úgy tudod meg, ha kipróbálod. Ha nem akarsz rögtön a mély vízbe ugorni, vegyél fel pár fórumtársat barátnak és játssz velük, tudtok beszélgetni róla mit kell még gyakorolni, adhatnak jó tippeket, stb...
Lényeg, hogy ember ellen nagyon más mint a gép ellen, mindig van hova fejlődni, viszont csak úgy tudsz belejönni ha játszol és tanulsz, ilyen egyszerű. -
dracox
addikt
Végtelen hely van. Vannak ezust edzok is 2%-al 300-500ért. Èn úgy csináltam, hogy papírra írtam fel az edzők nevét és mellé a %-ot. Addig vásárolgattam amíg el nem értem az 50%-ot, mert azért sok edzőt fejben tartani kicsit nehezebb már amikor 35-40% körül jár az ember és nem ismertebb edzőket vásárol meg.
-
MdewC
nagyúr
Ha hátrányba akarsz kerülni, akkor igen, de ezzel azt kockáztatod, hogy hamar full lefáradnak meccs közben és nem érted, hogy miért kapsz ki.

Én nem ajánlom. Minden meccset 99 fitnessel kezdek, ha megteheted, akkor hajrá.
Bár szeretem, ha az ellenfél nem így küldi és nem érti, hogy az én csatárom a 82. percben, hogy futhatja le a védőjét, aki eleve 78-as fitnessel kezdett mondjuk.
-
marcess
senior tag
Teszem azt veszel egy Zidane-t, Mourinhot, Contet, Wengert. Mind 3 %-ot dob rajta, ezt összeadod ami 12% ugye, beküldöd őket a klubba. Teszel egy 28-as szerződést az egyik játékosodra, akkor nem 28 meccset kap az a játékos, hanem 28*1,12 a 4 manager miatt ami = 31,36 vagyis az adott játékos 31 meccset kap 28 helyett. Tehát ha veszel annyit hogy 12 helyett 50 legyen akkor az adott játékos már 42 meccset fog kapni, ennyi az egész.
(#5956) ProEvoFan
Év végén vagy 2 hétig mindenki kap ingyen packokat, a vége felé már elég jókat (50k pl), a másik, hogy jön a fifa év csapata január 5-10 körül ekkor jönnek ki az adott év legjobb játékosai, ami miatt annyi packot nyitnak, hogy a mostani ár fele lesz mindenki, de mivel ezt mindenki tudja így akár már egy hónappal ezelőtt megszabadul a drága játékosaitól, nehogy sokat veszítsen rajtuk. (Vagy ugye mint a példa is mutatja addig nem is vesz drága játékost). -
Aguinaga
őstag
Ha veszel ilyen +3%-ot adó managerből egy jópárat, akkor fogod érezni a hatását (persze egyszerre csak egyet lehet a csapathoz tenni, de a hatásuk érezhető a klubon belül amúgy).
#5953 Zarakisan08
Azért itt is volt mindkét gól előtt egy-egy kapufa

Amúgy grat, én csak 2 alkalommal a döntőig jutottam, ott kaptam ki. valószínűleg túl erős nekem még ez a Weekend League -
ferni
őstag
Amikor alig van az embernek zsetonja érdemes olyan emberekből teamet csinálni, akik majdnem gyorseladási áron mennek el.
Tehát megveszed 650ért és ha lejár a szerződés vagy megsérül, akkor eladod 600+ zsetonért és veszel egy újat és kevesebb mint 50 zsetonba van egy embered, akár 7 meccsig.
Működő módszer, ha vki nagyon zsetonhiányban van.Pluszban a coin booster sokat segít az elején.
-
HdRew
őstag
Packot ne nyiss. Hacsak nem ingyen adják vagy sbc-ből olcsón meg tudod úszni.
Lejáró szerződések: Berakod a transfer oldalon, hogy árban max. 300 coin legyen, leszűkíti neked a kört, és a 28-as szerződést megveszed. Érdemes edzőket venni mellé, mert akkor a 28-as konti többet fog adni. Én jelenleg 36 mérkőzésre kapok. Van 99-es contract, amit a katalógusban kaphatsz, de nem érdemes az elején, mivel akkor a játékosaid 10-15 mérkőzésenként változni fognak, jobbat veszel, épp nem fekszik neked az a játékos és inkább 3 meccs után eladod, stb.
Fitness: Csinálj két csapatot, legyen egy szuper és legyen egy olcsó de OP csapat. Aztán ha lesz elég coinod, akkor a fitness csapatból is csinálhatsz erőset. (10k-ból már össze lehet rakni egy olcsó jó csapatot.)
Ja, és egy link:
Az ő videóit nézzed, érdemes, én is ezt teszem.
Van twitchen is, pár naponta streamel, ha nagyon nem megy a játék, őt nézem és próbálok minél többet tanulni tőle. Jelenleg PS4-en DIV1-be kerültem, szóval annyira nem mond hülyeségeket a srác.

-
dracox
addikt
Pakkozást azt nem ajánljuk, mert kidobott coin legtöbbször. Vegyél két kisebb csapatot és azokat cserélgesd 2 meccsenként aztan a fitness meg van oldva. Ha már sikerült egy kisebb coinra is szert tenned és vannak szerződéseid is a klubban még bőven akkor vehetsz managereket (1-2-3%)amik növelik a szerződések számát max 50%-ig. Rengeteget segít a későbbiekben ne kelljen annyi szerződést venned.
-
_adaml21_
őstag
Egy kis gyorstalpaló az elmúlt pár hsz-ben elhangzott rövidítésekből: ST-striker, CAM-central attacking midfielder, TOTY-Team of the year, TOTS-Team of the season, TOTW-team of the weak, IF-In-form, DIV-division, DNF-did not finish, SBC-Squad building challange, CR-Cristiano Ronaldo, PC-Personal Computer

Amúgy meg tényleg, összefoglalókból elég sokat megtudhatsz, google-be beírva is találhatsz segítséget, végső esetben pedig kérdezz, és megkapod a választ!

-
Rypejakten
addikt
proci? a frostbite elvileg zabálja azt is, nemlehet, hogy limites? milyen felbontáson játszol?
a lag, amit olvashatsz, az az input lag, az jelen van PC-n és konzolon is, én mondjuk annyira nem érzem meg / nem érdekel, de van, aki megőrül tőle, viszont az nem a patch miatt van, a kiadott béta is már laggolt.
MdewC: Martial egy isten, csak nem nagyon passzolj vele! cselezd be magad a 16-oson belülre, vagy fusd meg a védőket, mert még catalyst-tal sem közelített meg mondjuk egy Konoplyankát.

-
_Hodor_
tag
Próbáld ki az új ( ha jól néztem új, a 15 be tuti nem volt) Threaded pass-t szerintem meg az lett "túl tápolt", ha ilyen játékban használható ez a kifejezés. Na meg az új lapos lövés is.
De például nekem a védekezésben az volt a nagy erősségem hogy jól tudtam az utolsó passzokba belépni, na hát ezzel az új indítással jól meg szívtam, nehezen fogom tudni lekövetni mikor az utolsó passzal ezzel kiugratják a csatárt.
mondjuk bevallom én is szívesen használom...
-
Rypejakten
addikt
csekkold le feladatkezelővel és MSI afterburnerrel, hogy miközben játszol, a procimagok futnak maximumon, vagy a VGA (a RAM biztos elég).
ha magas egy szálas igénybevételt látsz (4 magból 1-2 fut 100%-on, többi alig van igénybevéve), akkor prociérzékeny a játék, ha a VGA teper maxon, akkor VGA-érzékeny - általánosságbana Frostbite motor jól skálázódik több magra, szóval ha ez a kraft nem elegendő számodra, csak egy teljes szintlépéssel (min. Haswell, de inkább Skylake i5, GTX950 / R7 270X környéki kártyák) tudnál érzékelhető változást elérni, a tuning nem hozna sokat, max a minimum FPS számokat simítaná ki, ha esetleg nagyon bedroppolni néha (amit írsz is).
-
Sati1984
tag
A labda nélküli mozgás tényleg sarkalatos pont, én is legfőképp az irányításra, az animációkra, az akaratom érvényesülésére (a labdát vezető avagy irányított játékossal) és arra fogok odafigyelni.
Bár én már előrendeltem, de nagyon-nagyon remélem, hogy jobb lesz a játék ezekben az aspektusokban az őj engine-nel.
-
hajbel
addikt
A haverom bétatesztelő. Oda meg vissza volt tőle. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ő xbox oneon játszik, tehát PS4-en és PC-n még jobb lesz a vizuális élmény. Annyira egetrengető különbséget grafikailag nem látok, engem inkább a hangulatelemek érdekelnek meccsközben pl. konfettieső és pyro. Ezek sokat dobnak a hangulaton szerintem.
#1074 F1rstK1nq: Azért az új passzrendszer és az, hogy a jobb játékosoknak nem jár alanyi jogon a labda, valamint a kapusok nem supermanek, az online és az offline játékot ugyanúgy érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest