- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis1117
tag
köszi.
fontos a sebesség de csak a szélsőkön meg a csatárnál és cam-nél.
cm-eken csak annyira h a tobbi középpályás ne fussa le őket.
ennél a csapatnál:[link]
ezek a chem lapjaim
LB RB anchor
CB sentinel
RW LW ST hawk
Gk gloveközéppálya már változó. ott az adott egyén skilljeihez igazitva huzom azokat amik gyengék vagy erősitsem a passt meg sebességet esetleg védekezést vagy pyisiket.
csak kiváncsi voltam ki milyen lapokat miért használ az előbbi csapat játékosainál ( 4 ligás hibrid )? nem játszottam velük még egy meccset sem ezért még nem látom kin mit kéne változtatni. azért nem játszottam velük mert van köztük kölcsön játékos....
-
-
balisz
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Én azt használok jelenleg. Szerintem mindkét verzió működőkepés, de azért semmiképpen nem érdemes két hardcore CDM-et berakni. Én próbáltam Rooney-Thiago-Sanches és a Feallaini-Thiago-Sanches hármast is, mindkettő oké volt, talán Fellaini-val jobb is volt, de Rooney-t meg szeretem a szabadrúgások miatt. Szóval nehéz kérdés, talán az lenne a legjobb kombináció, ha lenne 1 védekező, 1 mindenes, 1 támadó játékos.
(#6996) MdewC:
Eredetileg azt is akartam írni, hogy a klasszikus stílusú kapusokra glove-ot, ugrálósakra cat-et tennék, csak aztán leegyszerűsítettem. Mondjuk én szeretem az erősségeket még tovább erősíteni, ha lassú akkor nem akarom pazarolni rá a speed-et. De lehet, hogy jól működik, végül is egybevág azzal amit gondolok idén a kapusokról, azaz legyen jó a reflexe és legyen gyors.

-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Végül nyomtam 3 meccset hullafáradtan, 3 bukó volt, de nagyon jó volt a gameplay amúgy!

Érdemes lenne most eladni a játékosaimat, vagy mint eddig, hét elején lemennek az árak, péntek felé meg tetőznek a fut champs miatt, szóval?
Csak a black friday miatt nem igazán tudom.. :/ -
balisz
senior tag
válasz
Attis1117
üzenetére
Ez attól is függ mennyire fontos neked a sebesség, van aki pl. mindenre ráteszi a Hunter és Shadow lapokat. De ha te ehhez nem ragaszkodsz akkor a védőkre simán mehet Anchor, szélsőkre Sniper vagy Deadeye, cam-re Maestro, de lassabb csatárokra érdemes mindenképpen rátenni a Hunter-t. Cm-ekre már nehéz ideális lapot mondani. Én Kante-n személyesen Powerhouse-t használok, Fernandinho-ra meg Maestro-t vagy semmit nem tennék. Én kapusokra sem szoktam chem lapot tenni, de valószínűleg a Glove a legjobb.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem tudom hova tenni ezt az alakzatot miért jó, támadásnál nincs szélső, sok akció ezért középen megy, ha tömörülés van középen, akkor nehézkes. Ha a két szélső védőn nincs stay back és elől vannak amikor kontrát kapsz, akkor 3 védős alakzatban védekezel. Ez jó neked egyébként?
Mi miatt tolod ebbe? -
77Guba
aktív tag
-
Meghivott
addikt
Valaki használ 4321 felállást?
Kérdésem az, hogyan építi fel a 3 CM-t: 2 védekezőbb típusú játékos és egy playmaker, vagy fordítva? -
válasz
gabigyerek
üzenetére
Gondolom a FUT Champions miatt senki sem akarja pihentetni a legjobb csapatát.

-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
De nem PC-n ugye?Én is kereskedtem velük,de nagyon nehéz kifogni jó áron,bár volt egy amit sikerült 150 zsetonért elhozni
Én PC-n nyomom és 900 körül vettem őket ,1200-1300-ért adom,de nem nagyon viszik.
MÁS: Megcsináltam a POTM -ban a 2 Hull,Leicester,Manu,South játékos kihívást.Vettem egy Matát,egy Mbokanit és egy Otamendit,hogy meglegyen a 83 rating.Ez kb. 25-30 k volt és a 2 csomagba jött egy Karius meg még valaki aki kb. 2000-et ér.Kösz EA ,kedvellek
-
gabigyerek
senior tag
Na hétvégén sikerült 153K-ból kb 250K-t csinálnom fogyóeszköz kereskedéssel.
Voltak szkeptikusok, de a 850-ért vett squad trainingek-et 1500-ért szombat vasárnap úgy elvitték, mint a cukrot.

-
tibi206
tag
Köszi mindkettőtöknek a választ, énis Griezmann helyére akarom Benzemát, akkor majd hétközben kipróbálom navassal együtt!
-
trapedli
csendes tag
válasz
tibi206
üzenetére
Egyértelműen Oblak jobb!! Navas csak a link miatt kell, mivel ha meccs közben cserélem Kante-t, vagy Sanchest-t (taktikától függően), akkor már csak 6 chemesek lesznek a védőim, viszont ragaszkodok a 10 Chemes játékosokhoz. Egyébként jól teljesít, de ténylegesen Oblak sokkal sokkal megbízhatóbb ingame.
Benzema..... A legjobb csatár akivel eddig toltam fifa 17-ben! Marksman lappal egy állat... és érdekes, hogy nagyon robbanékonyan mozog! Persze egy ST Ronaldo, vagy Suarez jobb választás, de hát na... más dimenzió árban

Fejjel mindent megnyerek, 4* skill, ami egy beforgatásnál pl. nagyon jól jön, 92 shooting mindent elmond.
Hamis 9-esként használom és fejelgetem le a labdákat a társaknak, vagy viszem rá a védőre a labdát.Nekem idáig jobban bejön Benzema, mint Griezmann.
Balisz.: na akkor itt az ellenpélda
Persze igaz, hogy emberenként változik a vélemény. Nekem sokat potyázik, de azért szokott nagyokat fogni. 
-
balisz
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted, de: Navas az isten!
Nálam jobban véd mint Buffon vagy Cech, majdnem minden meccsen bemutat több nagy bravúrt és csak kb. 1 potyát kapott eddig, nem is kell ennél több. Persze az előtte említett kapusok sem rosszak, de valahogy nem igazán mutatnak be nagy bravúrokat, ellentétben Navas-al. -
trapedli
csendes tag
-
balisz
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondta neked valaki, hogy megéri?

-
Kristof_94
nagyúr
Amikor 4 nehezen összehozott draft győzelemért 2 db 5000-es és 2 db premium players csomagot ad az kissé bosszantó tud lenni... Akkor legalább adna 25-30k zsetont vagy csak egy draft tokent, még az is többet ér.

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem azért érdemes lenyomni, hátha jól jön a végén! Én most kihagytam a hétvégit, helyette draft van, de nem úgy alakul ahogy elterveztem. Úgy szerettem volna, ha mindegyiken legalább 20k profitot szerzek, de most is a döntőben kaptam ki úgy, hogy a 89. percben egyenlített, majd természetesen a hosszabbításban nyert. Előtte meg 1 vagy 2 győzelem után estem ki. Így nehezen lesz meg Hazard, pedig már IF Benteke is megvan. De ugye még kell Nainggolan, Lukaku és Kompany.

-
HdRew
őstag
Hát srácok, 21/36 gold2, a maradék 4 meccset még nem tudom, lejátsszam-e. A monthlyban ugyanis tök mindegy, hogy gold 1-2-3 vagy-e, a lényeg, hogy gold legyél, jelenleg 64-et nyertem és 67 kell. Azt majd szerintem a jövő héten sikerül megcsinálnom..

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze nyilván nem olcsó mulatság megvenni egy liga minden csapatából 11-11 játékost, még ha azokat discard price körül vennénk is, de lehet nem hülyeség. Persze kérdés, hogy melyik ligára fogják megcsinálni, illetve milyen időközönként. Az szinte biztos, hogy továbbra is 2 liga lesz egyszerre. Van amit persze ki lehet zárni, pl. az ukrán ligát, ahol a játékban amúgy is csak 1 csapat van, illetve a gólkirály sem játszik már ott. Mondjuk az is kérdés, hogy ilyen csekély erőfeszítésért cserébe adnának-e egy SBC Suarezt vagy Lewandowskit.
-
Kristof_94
nagyúr
Erre a reddit bejegyzésre érdemes vetni egy pillantást!

Eddig mind a 4 játékos, aki ligás SBC-t kapott a 15/16-os szezonban gólkirály volt a saját bajnokságában. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ennél több infó kéne, de kényszerítőzni passz kombinációkkal kell.
Illetve a két ST-re get in behind rajta van nálad? LWB és RWB sta back, vagy semmi? CM-eken stay back-et használsz, vagy semmit?
-
Blashe
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A válasz egyszerű: az opponent High pressure taktikán van.
Ellenszer? Van, csak nehéz kivitelezni. Nagyon sok passz kell (biztonsági) többnyire hátul és amint lehetőséged van beindítani valakit elől akkor meg kell próbálni. -
Lori82
senior tag
Sziasztok 7/5 mutatóval kezdtem a Weekend leaguet,de nagyon gyenge lett a folytatás.Van még 1 meccsem és 11 GY-m,Gold 3 a rankem.Ez már azt jelenti,hogy jövő héten nem kell selejteznem és ott leszek jövő héten is a Weekend leagueben?
-
Kristof_94
nagyúr
Az milyen már, hogy draftban lenyomom végig a meccset, 1-1-nél jöhetne a hosszabbítás erre a lefújás előtt kilép... Legalább volt ma egy "rendes" csaló, aki még 2 öngólt is lőtt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te kérdezted, próbáltam őszintén válaszolni. Egy csomó jó taktikát osztottunk meg itt a fórumon, ami közül bármit be tudsz állítani, de ha szeretnéd, csinálok is neked, csak írd meg, milyen legyen. De valószínűleg kell még gyakorolni, sokat.

-
Attis1117
tag
nah összeraktam a 4 ligás hibridet jövőhétre.
ez lett belőle: [link]kérdés: ti milyen chem lapokat raknátok? az olaszokon kívül még egyikkel sem játszottam :S
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagyon egyszerű. Jobban játszik, mint te. Ez egy ilyen egyszerű taktika.

-
Kristof_94
nagyúr
Hogy a fenébe van az, amikor valaki ellene egyszerűen nem tudok labdát tartani, mert agresszívan lerohan és már viszi is el? Ez milyen taktika?

Draftban volt ez, a zseton érdekében nyomom, mert kellene a lóvé Nainggolara, Lukakura és Kompanyre. A 2. meccsen kikaptam, de jött egy Belotti IF, az elmegy 10k-ért. A cél amúgy a min. 20k draftonként, de így nehéz lesz... -
Keller16
aktív tag
Na végére értem első weekend leaguemnek. 38/18-al végül megcsíptem gold 3-at. Hát, minden tiszteletem azoké, akik minden héten letolják ezt a 40 meccset.
-
Lmh
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
èrdekes a legendary. èn full szar jatekos vagyok, offline div3bol most estem ki. biv3ban volt 1 legendary meccsem amit halál lazán nyertem kettö nullra. elso felidoben helyzete nem volt az ellenfèlnek. nagyon meglepodtem. simán semi pro-pro feelingem volt. megjeyzem tenyleg olyan szar vagyok h world classon nagyon szenvedek, orulok a dontetlennek is.
-
-
Marchocius
tag
Multkor ugy jártam, hogy eladtam egy játékost és nem kaptam meg érte a coint. Kétszer beszéltem live chaten az Ea supporttal de egyenlőre semmi

-
Dinter
addikt
Coin csalókat lehet valahol reportolni már?
-
Valaki kérte, hogy linkeljek játékmenetet a karrier módból, mivelhogy szidtam, hogy legnehezebb fokozaton is nevetségesen könnyű. Most a patch után kipróbáltam, reméltem, hogy jobb lesz. Majdnem 1 hónapja nem játszottam, ezért nem vagyok formában annyira és ez meg is látszik, de gondoltam egy MU ellen belecsapok a levesbe annak reményében, hogy nem lesz sokgólos, sima meccs többé. Mert ha valaki, akkor a MU megállíthat.
Ennyire élethű egy 10 perces félidejű, Legendary nehézségű karriermeccs. És még csak nem is a legjobb kezdőmmel voltam, mert James le van sérülve. Az is egy érdekes dolog, hogy hogyan sikerült ezeket összevásárolni első szezonom elején.
Bár ehhez el kellett adnom 1-2 alapembert. -
Francesco003
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vegitossj kikapott azzal a statal😅😅😅😅
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pfúj. Erre ennyi a reakcióm, nem több.

-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Oh, azt ugye elfelejtettem mondani, hogy ebben volt vagy 3 kapufám, és 2 ziccer fejesem, amit mellé fejelt csóró Zaza. Azok a fejesek mellé mentek, úgy ahogy a kapufák is mellének számít...
És nem lőtt kapura a tag, 1x lépte át a félpályát, akkor lefut a szélre, bead 3xxx és a kapusom bevédte.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek Gayle kaphat újabb IF lapot? Bár ha kapna, akkor annak már aranynak kellene lennie... 2 gólt lőtt megint, már 13 gólos.
Asszem lesz 2-3 Newcastle játékos a leendő TOTS csapatokban!
-
Rypejakten
addikt
-
SIF Immobile sokkal jobb, mint sima Lacazette.
Gondoltam megosztom. -
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nehéz eldönteni, hogy 5-10-zel jobb mozgékonysági tulajdonságok többet érnek-e, mint plusz 12cm magasság és 20-30-cal jobb fizikai tulajdonságok.
-
Dinter
addikt
Most melyik felállás OP?
-
CAM pozícióban Engine lappal IF Bonaventura vagy IF Mertens?
-
Dinter
addikt
Most kezdtem el az UT-t, megnyertem div10-et, 4.500 zsetonom van. Hogy gyarapítsam? Ill. hol találok olcsó, jó játékosokat?
-
Marchocius
tag
Most azt talaltam ki,hogy a bronz csomagokbol jott bronz lapokat sbc vel silverre cserelem amit nem erdemes eladni ( ezert kerdem a training lapokat mert rengeteg van es elmenne 200 ert csak sok helyet foglal a listen ) aztan a sikvereket gold ra azokat pedig mivel untradebol a rendes sbc hez amihez lehet...
-
Sanyicucu
aktív tag
Kingsley Coman-ra milyen chemistry lapot raknátok?
-
Marchocius
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eertem! Es a training lapoknak van ertelme?
-
77Guba
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Aminek nincs ára és nem nagyobb bajnokságból van, hogy felhasználjam SBC-hez, azt alkalomadtán bedarálom a Gold Upgrade SBC-be, az igaz, hogy eladni nem lehet, de dobott már IF Brozovicot, Movember Rodriguezt, Baillyt, sokszor jobb, mint ha veszel pakkot...
-
törölt tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én el szoktam adni mindenkit, kivéve az ír játékosokat.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem biztos, hogy kap Ádám. De ha CR nem kap az ATM elleni mesterhármasra, akkor mire fog?

Vagy neki már 4-5 kell lőnie egy meccsen?
-
etaclan1984
őstag
Amelyik játékos nincs a csapatotokba azokat el szoktátok adni ? Gondolok itt a sok 78 körüli goldokra.
Vagy SBC-be majd hátha jól jönnek elven megéri ücsörögni rajtuk ? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Marchocius
üzenetére
Azért mert kevesebben nyitnak bronz és ezüst csomagokat, illetve több a nyitható játékos is, mint az arany esetében!
-
Marchocius
tag
Sziasztok! Azt tudja valaki miert van ,hogy neha ugyanabbol a cspatbol ugyanarra a posztra a bronz lap dragabb mint az ezust vagy az arany ? Ligue1 kapusnal jartam igy :/
-
MdewC
nagyúr
Yaya és CR IF lapjai biztosnak tűnnek. Vélemények?

-
Kristof_94
nagyúr
Épp most vettem meg Bentekét 120 ezerért azonnaliban, remélhetőleg a sima lapoknak még lejjebb megy az ára!
Hátha meglesz az a Hazard! -
Aguinaga
őstag
Halilovicről van valakinek tapasztalata?
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Végig, de akkora retek lap, hogy elsírod magad, amikor a végén megkapod.

Fransesco: +1

Blashe:

-
tigomigocika
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm!
Az kb mennyi idő? -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Végig kell játszani a dzsörnit.
-
tigomigocika
senior tag
Srácok!!!
Hogy van az hogy egy csomó ellenfélnél ott van HUNTER??????
Fekete lappal...
Hogy adja be?
Mit kell csinálnom ?
Köszönöm előre is!
-
szcsaba95
tag
Van ötlete valakinek, hogy a svéd ligás sbchez hasonlóan, melyik bajnokságból jöhet a következő POTY?
-
zsolti72837
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Köszönöm. Akkor hagyom inkább az egészet.

-
Francesco003
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az ifek miatt szinte bukta az egész.600-700k.Ha nincs valami emberfeleti szerencséd ,nem léptél kutya gumiba (nem nyitsz Ronaldot...mint Danken Mclod Tibi)HAGYD és inkább vedd meg az ifet.Ami alig gyengébb de eladhatód.😆
-
tibi206
tag
Mind a 4 csapatot meg kell csinalnod hozza , es nem lehet olcson kihozni oket.
-
ferni
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Jó tanács, hagyd a fenébe ezt a svédes történetet, 81es ratinghez erősebb playerek kellenek, amik ugye mennek majd a kukába, hogy legyen pár meccsre egy Ibrád.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Köszönöm.

4-3-3(4)-es felállásba vannak a következő játékosaim, de sehogy nem tudom összehozni a 81-es ratinget és 90-es chamit.
Nolito, Giroud, Feghouli, Rodwell, Allen, Drinkwater, Olsson, Granqvist, Sandberg, Collins, Arbeloa, Smith, Pettersson, Jansson, Nilsson, Bony.
3 svéd és 7 BPL-es kell a kezdőcsapatba.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Meghivott
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
Blashe
aktív tag
Topikgazdának mindent szabad

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali médialejátszót?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- Gigabyte G5 KC Gamer Laptop 15.6" 144 Hz i5-10500H 16 GB RAM RTX 3060 512 GB SSD
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak a black friday miatt nem igazán tudom.. :/

Persze igaz, hogy emberenként változik a vélemény. Nekem sokat potyázik, de azért szokott nagyokat fogni. 

?