- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
player run modifier-t nyomkodd orrba szájba meg az irányt.
-
Meghivott
addikt
L2 lökés, lövéssel pedig mezhúzás.
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy lehet a másik játékost egy párharcban legyőzni? Arra értem mikor sprintelek a játékosommal az ellenfél meg simán "elnyom"...
-
majnkopf
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Milyen felállás? Nálam a CM pozícióban Gueye és Imbula kihagyhatatlan.. nem tudom, hogy csak nálam ilyen bitangok vagy kicsit túlhúzottak az online rejtett értékeik, de veszedelmes fickók

kicsit más: ti nem vettétek észre, hogy hiába gyors a játékmenet (és nem a lagra gondolok hanem maga a gyors játék, gyors passzok kényszerítők stb.) mégis lassú? Sokkal jobban megéri egy fél vagy 1 ütemet kivárni mintsem gyorsan odapasszolni, sokkal nagyobb tér nyílik a csatárok előtt kis ütemkésleltetéssel meg ha körbe körbe járatod a labdát a 16os körül előbb utóbb megnyílik egy rész ahová tudsz egy szinte biztos passzt adni amiből nagy valószínűséggel gól lesz. A korábbi részekben könnyebbnek éreztem a rizikós passz játékot jobban beindultak a gyors emberek, itt hiába gyors nem indul, célszerű várni egy kicsit csak utána lesz veszélyes gólhelyzet még egy felállt védelemmel szemben is.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére

Én az előbb vágtam ilyen fejet, amikor az utolsó draft meccs jött volna, odáig jutottam, hogy látom az ellenfél keretét és ekkor hirtelen bezárult az egész játék. DNF
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az input lag is ezt okozza nálam.

-
Kristof_94
nagyúr
EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA
Starts tomorrow! #FUT
-
balisz
senior tag
FIFA pontokat csak azon a platformon lehet felhasználni ahol vettem, vagy máshol is? Konkrétan ha PC-n van FIFA pontom azt feltudom használni Xbox-on?
-
-
Meghivott
addikt
Ha mind a 4 védőm H/M, az lehet problémás?
-
bdave16
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én úgy tudom keddenként van,de az a lényeg,hogy a FUT Championsben is törlik őket a toplistáról.
-
Chereiose
addikt
~40K-ból tudnátok ajánlani egy BPL csapatot?

-
balisz
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát meglátjuk, mindenesetre most legalább annyi csalóval játszok mint normális játékossal. Ha ez nem változik max. pár héten belül akkor én lemondtam a PC verzióról. Konzolon amúgy is többen játszanak, draft-ra sem kell annyit várni, PC verzióval csak magát kínozza az ember FIFA esetén.
-
balisz
senior tag
Természetesen idén is tele van csalókkal a PC-s verzió, azt hiszem ez volt az utolsó alkalom hogy PC-re vettem FIFA-t. Évek óta ugyanaz megy, az EA meg úgy látszik leszarja az egészet. Szerintetek Xbox vagy PS verzió a jobb?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Demó kipróbálása után kicsit kedvtelenül fordultam le ismét a fifa témáról.
Játékélmény témákat most hagyjuk, a teljesítmény érdekelne.
Nekem sajnos akadozott minimumon is. (gépen az adataim között)
Volt-e optimalizáció, javulás, változás a demohoz képest a teljes kiadásban?Előre is köszönöm!
-
rvn_10
senior tag
Hello, az edzők csak arra jók hogy a lapokra tesznek bonuszt? Vagy másra is?
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Pro Clubs-ba, hogy tudok meghívni játékosokat a csapatba?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Ő se lehet büszke a Physical-jára, de legalább van staminaja bőven. WF 5 és work rate-ben is jobb, mint Özil.
(de mondom, azon a poszton PL-ben De Bruyne a nyertes, de ennyit egyelőre nem ér)Walker nekem nagy kedvencem, egyik legjobb RB, de szerintem mindjárt valaki még megerősít, hogy Walker jobb játékban (is), mint IF Coleman.
-
HdRew
őstag
3 próbálkozásból 2x a harmadik körig mentem, és 1x sikerült a döntőig menetelnem a "selejtezőben".
A döntőben becserélte a srác meccs elején gondolom a CHEM miatt Hazard-t és Aubameyangot, és kikaptam 2-1-re. Auba egyszerűen sima futtában is úgy vezeti a labdát, és olyan gyorsasággal, hogy a 16-oson belül nem tudtam szerelni, pedig szöglet után volt a szitu.
Erre valami tipp? Pedig a custom tactic-ban direkt 40 körüli értékre állítottam a pressure-t, Aubával csak 1x futotta le a védőket, tehát nem is azzal volt a bajom legfőképpen.
Egyébként rengetegen tolják védekezésnél az X-es védekezést, kicsit idegesítő, igazán kivehetnék a játékból ezt a rásegítést, mert aki nem tud védekezni, az mind ezt tolja, és így azért picit könnyebb.. Én nem így védekezek, egyszerűen elvenné a játékélményt szerintem. Amikor meg hirtelen megállok, és még azt is tudja a gép, vagy amikor hosszan fogom megtolni a labdát, iszonyatosan idegesít. Mi abban az élvezeti érték, ha a gép magától ráfut a csatárra, te meg csak nyomsz egy szerelés gombot nagyjából jó időben?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Köszi a tippet, de nem igazán szeretem Özil-t a játékban, azok miatt a Physical attribútumok miatt sajnos nálam teljesen kiesik.
Viszont neked egy tipp esetleg, ha Coleman-hez nem ragaszkodsz, Walker nagy erősítés lenne a helyére.
Ha Özil később mégsem jönne be, akkor helyére meg Eriksen. (Amíg nincs coin de De Bruyne-ra)
-
chelseafan94
tag
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Fernandinho semmiképp, Matic-tól féltem én is, de nagyon kellett nálam egy ilyen romboló CM és semmi gondom nincs a passzjátékával. (41212 2 a felállásom)
Szerintem a te felállásodban, csak a bal vagy csak a jobb CM-re tegyél csak Stay back while attacking-ot. Ha Fernandinhot veszed akkor Kante-ra, ha Matic-ot Kante mellé, akkor meg Matic-ra. (Én így csinálnám, de ez szubjektív dolog)
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Fabregas helyett Matic, de legalább Fernandinho!
-
dvtkfan
senior tag
Nektek sem megy az origin?

-
chelseafan94
tag
Kit tudnátok ajánlani? A középpályás védekezésemmel van egy kis gond. Se Özil se Fabre nem egy nagy védő, de összjátékban viszont ott vannak nagyon,
[link] -
ali75
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Dembelet még nem próbáltam! Írhatsz majd róla,Can játszik nálam is a bpl csapatban és egész jó. Meglepően jó még a csapatomban Herrera!
Én 4-3-3(5)-ben tolom a bpl csapattal ahol az egyik CM Mkhitaryan! Ő viszont nálam ezen a poszton megállíthatatlan!A csapat legjobbja mindíg 6 chemmel!
-
Persze, hogy tudnak, csak nem annyira, mint sok más alternatíva, akik sokkal jobban passzolnak és cseleznek és lőnek, csak nem ennyire erősek és magasak.
A sebesség pedig ugyanolyan fontos, de az eddig is.Mert ha csak a középpályát nézzük, nyilván vannak olyan lehetőségek is, hogy Cazorla, Fabregas, Coutinho, Mata, Oscar, Gündogan, Wilshere, Lallana, Eriksen, Herrera, Fernandinho, Kanté, csak hogy néhányat emeljek ki, de az előbb említett okok miatt ők nem kellenek mert az egy dolog, hogy technikásak, de gyengék és alacsonyak, és nem tudnak annyira védekezni.
Még Matic-on gondolkodom, csak ő nem eléggé agilis.
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én is soknak érzem azt a konzolos 40 meccset. PC-n a 25 még teljesíthető,sok szerencsét a mostani hétvégihez
. Nekem pont most sikerült a bejutás 3.próbálkozásra 
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én azt tanácsolnám, persze én is csak az 5. divízióban tengődöm, hogy ha nem tudsz gyorsan átmenni kontrába, ahol tisztán vannak a játékosaid, akkor járasd a labdát, se siettesd a beadást, kapuralövést, kiugratást. Ne szégyelj visszafordulni a 16-osnál sem, várni a megfelelő pillanatra. Előbb-utóbb megunják, és kilépnek, ahol rés lesz. Persze ilyenkor elveszítheted a labdát, de amíg nálad van, addig sem kapsz gólt, és az ellenfél is egyre türelmetlenebb lesz.
-
HdRew
őstag
Same old fifa.. Amikor nyernem kéne, nem nyerek, amikor veszítenem, akkor beadja a győzelmet.
Most épp 4 lövésből 2 ment kapura nekem, ellenfélnek 12-ből 6 sikerült, és szenvedtem.. 1-0-ra nyertem, persze, weak foottal lőttem, Herrera-val, a 16-oson kívülről, bődületesen nagy gól volt, de nem érdemeltem meg..
-
chop
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
26 vereseggel egyaltalan hogy nem vagy az utolso osztalyban?????

Mas: a Bundes csapatban Draxler ST-ben meglepoen jo, illetve Lars Bender CDM is allat. Renato Sanchez pedig 78-as ratinghez is megeri a 15-16k-t.
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Meddig jutottál a hétvégiben ?

-
Na, csak miheztartás végett:
Ezzel a két csapattal toltam mostanában:
francia
brazilAztán beszereztem melléjük ezt:
Premier LeagueIgazából a PL csapatommal összességében egy kicsivel kevésbé hatékony voltam, mint a fentebbi kettővel, de ráéreztem arra, hogy mi hiányzik ebből. Sajnos pl Arnautovic lassúsága oda elég nagy probléma.
Ezt raknám össze:
BPLA hátsó négyesre és a két védekező középpályásra raknék Anchort. Dembelére Gladiatort. Az első hármasra pedig Huntert.
-
gabigyerek
senior tag
Na beléptem a bűvös sikertelenségi szériám 30ik meccsébe. 30 lejátszott meccsből 3 at nyertem 1x.

Mindenféle taktikát és felállást próbáltam már.
Ami szemet szúrt, hogy ebből a 30 meccsből legalább 20 meccsen olyan letámadással jöttek, hogy a védővonaluk a félpálya vonalán áll folyamatosan. Ehhez hozzá jön az input lag és máris megvan a válasz, hogy miért nem jutok odáig, hogy a gyalogkakukkokat indítani tudjam.
Próbáltam már a csapat tömörítését illetve a széthúzását is, de egy taktika sem vált be. A játékosaim rendre 5-6-os értékeléseket kapnak és természetesen óriási potyákat is kapok. Kedvenc amikor beadásnál a csatár a védőm mögött áll mégis befejeli a labdát; visszanézve a védőm válla felett megy el a labda (tényleg ennyire nem tudja kiszámolni?), vagy amikor átmegy a csatár támaszkodó lábán a labda (tényleg) és úgy kerül a lendülő láb elé. A 10 méterre álló csapattársat minden 10 ik esetben nem találom meg a passzal, vagy nem oda passzol, vagy a passz gombot lenyomva elrúgja a világba

Semmi idegesség nem volt, próbáltam passzjátékot, indítgatóst, szélső nélkülit és szélsőset is. 7ed osztályban vergődök és nem értem mi lehet a baj. Annyival erősebbnek tűnnek az ellenfelek, hogy kezdem elhinni nem tudok játszani

-
ali75
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Én is szívesen játszanék a "hardcore"csapatod ellen.Kíváncsi lennék mire mennél velük?!Mert szerintem az hogy van 8-9 védekező úgy mond agyatlan játékosod aki a labdával is ügyetlen...Voltak már ilyen ellenfelek de szeretek ellenük játszani,tök vicc az egész!Labdabírtoklást nem is írom,gondolhatod...és a legjobb mikor a 60.perc körül kilép...Éppen tegnap éjszaka volt egy ilyen okos emberke ilyen felfogásban összerakott csapattal ahol elől Aguero Martial Mahrez volt!Kb.ez a három ember kétszer találkozott a labdával.A magas erős labdával gyenge illetve mozgékonyságban,passzolásban gyenge középpályásai 35. percig csak keresték a labdát aztán Quit! Nem vagyok egy nagy játékos mivel kevés időm van rá,de nekem ezek ellen valahogy könnyebben megy...
De sok sikert a csapathoz,és jó játékot!
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Be kell lépni a játékon a FUT Championsbe. Csak akkor kapod meg elvileg .
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Detto,kész élmény az ilyenek ellen játszani . Mondjuk az a legjobb mikor rúgsz neki egy távoli bombát,átvált támadóba és megvered 4-5 góllal
.Más: Kinek,mit dobott a FUT Champions ? Nekem egy Fahrmannt csak,igaz Gold 3-tól PC-n nem vártam sokat .
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
hétvégi kupában találkoztam pár ilyen beállítottságú gárdával...
védelem a 16osa vonalánál állt, ultra defensive felállás, elöl 3 nyargaló maki
a középpályát nem uralta, mert 70:30 volt a labdabirtoklási arány nekem, sőt a félpályát is akkor lépte át, amikor megszerezte a labdát hátul és már ívelte is fel előre. Sajnos általában egyszer bejött az ívelés...így vagy nyert 1:0-ra vagy sikerült xre hoznia és tizikkel dőlt el a dolog...
ebből tanulva a legközelebbi hasonló stílust játszó emberke ellen mikor megszereztem a vezetést, leálltam hátul passzolgatni...
vicces volt ,amikor az egy szem csatárával próbált labdát szerzeni és annyi ész nem volt, hogy váltson taktikát... -
Meghivott
addikt
Nekem az itt hypeolt kolumbiai csapat nem annyira jött be

Nanihoz hasonló - technikás - játékost tudtok még ajánlani (Quaresma megvan)?Olyat nem lehet csinálni, hogy aki szeretné, feltölti a csapatait, amik bekerülnek pl az összefoglalóba, és ott lehet mazsolázgatni? Engem érdekelne, hogy itt ki milyen csapattal tolja/tolta...
Köszi
-
Fú nagyon hardcore az a PL csapatom, amit a nagy fizikum miatt raktam össze. Kezdek ráízlelni arra, hogy mi működik jól. Arra jutottam (és ez most nem vicc), a csapatba a 11 játékosból 7-8 védekező felfogású játékos kell, jó szerelési képességekkel, erős fizikummal, és kellő mozgékonysággal, de magasak is legyenek. Ha ez megvan, akkor mehet előre 2-3 kengyelfutó gyalogkakukk és esetleg egy technikás labdamester.
Nem kellenek technikás középpályások, meg ilyenek. Az ilyen Hamsík és Pjanic-félék emberpazarlás. Erős legyen, nagy, és jól szerezzen labdát és ennyi. Nem fontos, hogy jól cselezzen, jól passzoljon, jól lőjön. Ha van 8 védekező mentalitású játékosom, egyrészt nem tudnak áttörni rajta, másrészt pedig én fogom uralni a mezőnyjátékot mert emiatt mindig nálam lesz a labda, mivel hamar visszaszerzik a labdát. Abból lehet indítani elöl azt a 2-3 játékost, akik tudnak is bánni a labdával, meg lefutni az ellenfelet, és kb ennyi a siker titka, ahogy én látom. Aztán ha netán megszerzem a vezetést, visszaállok defenzívre és az életben nem cselezik át magukat 8 jól védekező emberen. Szögletből is esélytelen.
Szóval holnap ebbe az irányba fogom formálni a csapatom. Ez a PL csapatom jól rávilágított erre. -
_adaml21_
őstag
A Barca 3, de inkább 4 éve nem játszik tikitakát, az Guardiola sajátja. A City pedig ezzel a játékosállománnyal (még) nem képes rá.
Eléggé állóharc jellegű volt a meccs, de fordulat, az volt bőven, kiállítások, sérülések. A különbség túlzó a játéktudásbeli különbséghez képest, mondjuk a tegnapi Real-Legián reális volt, itt nem.Agüero kihagyását egyszerűen nem értem, Pep nem szokta ennyire eltaktikázni magát, én valami nevelésbeli dolgot sejtek a háttérben.
RolEnd_: vagy a piacról.
-
RolEnD_
tag
Srácok, ezeket a TOTW lapokat hogy lehet megszerezni? Pack-ból?

-
HdRew
őstag
Elképesztő? Inkább full unalom. Nagy mákja volt a Barcának, hogy a védő elcsúszott, azért, ha az nincs, akkor más a meccs.. Piqué lecserélése előtt nagy helyzetei voltak a citynek. De az biztos, hogyha 2 tiki-takára játszó csapat van a pályán, én több ilyen meccset nem nézek.
Nincs bajom ezzel a taktikával, nagyon eredményes, meg a való életben én is így játszanék, csak amikor 2 ilyen csapat van a pályán, ismerik egymást, és percekig a 2 kapus játszik egymással jóformán, mert emberhez akarják rúgni a labdát, azt meg nem találnak.. Na én ott káromkodtam egy sort. 
-
MdewC
nagyúr
Nézte valaki a Barca - City meccset? Elképesztő volt, nagyon szét lett kapva az angol csapat, nem vicceltek a katalánok.
A nápolyiak pedig bajban vannak csatár nélkül. -
Casti98
tag
Amikor 2:0rol felalsz es 3:2 nel berugod a 4 golodat,majd az ellenfel kilep.
Az erzes felbecsulhetetlen! 😋 -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Átálltam az erő sötét oldalára és 4-3-3(4).
És nagyon tetszik. 
Persze, hogy hiányozna a pace, béna vagyok anélkül, meg persze minden tiszteletem Totti-é, de Flo lelkivilágára is tekintettel kell lenni, nem tehetem meg ezt vele...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kösz LedyMester.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Saviet, Tolisso, Dabo
dózerek! 
(#4109) MdewC:
2 csatáros rendszerben bátran ajánlom az öreg Tottit CAM-ben...
-
Kristof_94
nagyúr
Sok játékos tetszik, pl. Stanciu, Jensen, Ayala, csak baromi nehéz összehozni egy jó chemes csapatot.

-
fidorr
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
én ezt raktam össze:
-
Kristof_94
nagyúr
Holnap 4 SBC fog lejárni, kíváncsi vagyok mit kapunk helyettük. Valami hasonlóban reménykedem, jó kis nyereményekkel. Van 270k zseton, de nem tudom mire költeni, nem kell senki a csapataimba sem...
-
HdRew
őstag
Hitmaan39 kollégát ismeri valaki? Épp az imént sorsolt össze vele a gép seasons-ben, 1-0 és egy kapufa után kilépett, 15 játékpercet játszottunk kb. Kár, pedig eddig így magyarral nem nagyon emlékszem, hogy összesorsolt volna a gép.. Viszont a szomszédos országokból jóval többször.
Szimpatikusnak tűnt, Fradi volt a csapata neve.
(A gólomat nem is néztem vissza, azonnal elnyomtam.) -
Aguinaga
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Múltkor valami goldpakkból kiesett nekem is egy Florenzi, lehet, hogy érdemes lenne eladni?
Mennyit emelkedett az értéke? Úgy egyáltalán: érdemes eladni most, vagy 1-2 nap elteltével csak?Ahogy mondtátok múltkor, vettem 2 Carrasco-t is hétvégén, de ilyen 7.5-8k közötti áron, olyan nagyon neki se ment fel az ára egyelőre. :S
-
OTT VAN B.MEG, OTT VAN!
FLORENZI!

-
kicsako
őstag
Tisztazzuk a dolgokat.
Offline drafton a nehezseg nem befolyasolja a nyeremenyt, csak a meccsek utan kapott zsetont.
Nem, nem emelkedik a szint a meccsek kozott.
Szivesen -
Kristof_94
nagyúr
Valaki épített már a 17-ben ezüst csapatokat? Tavaly elég jó brazil csapatot raktam össze, de nincs már Elton, Wellington Nem is arany lett...
Mit javasolnátok? -
törölt tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ja, Dzeko 67 Shooting...

-
_adaml21_
őstag
TOTW5 nem lesz?

-
MdewC
nagyúr
Bakfitty. Dybala annyira nem adja CAM pozícióban, elég sokszor elnyomják, Niang jobban meg tudja tartani a bogyót.

-
77Guba
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ezt honnan veszed? Így már érthetőbb lenne számomra is, hogy azt éreztem, hogy ez a semi-pro szintje felett játszik...
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ez így biztos nem igaz. Én annyit szoktam csinálni az ajándék tokenekkel, hogy legalacsonyabb szinten elindítom a single draftot. Gyorsan lövök 5-6 gólt, aztán otthagyom a játékot, hadd teljen az idő. Néha-néha lőnek egy gólt, de többet nem szoktak. Ezt minden meccsen el tudtam eddig játszani, hiába volt az elődöntő vagy döntő. Mondjuk talán semi-prora felrakta az elődöntőket, de ebben sem vagyok biztos.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ezt honnan veszed? Így már érthetőbb lenne számomra is, hogy azt éreztem, hogy ez a semi-pro szintje felett játszik...
-
Aguinaga
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Köszi, ezt sem tudtam

Tehát ha amatőrön kezdek, és továbbjutok (sima offline futban nincs egyelőre gond World Classon), akkor emelkedik folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Minden, ami hőszivattyú
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen egeret válasszak?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Drón topik
- További aktív témák...
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), majd most jönnek a bannok. Hetente megy a ban wave, mindig péntek este. Az 1. hét főként csak figyelmeztetés volt.

A sebesség pedig ugyanolyan fontos, de az eddig is.

A nápolyiak pedig bajban vannak csatár nélkül.