- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nézd a lényeget . Kösz,de kb felidegesít.
-
SzakalyAti
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Hát igen végre jött "vmi", de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezelőtt amikor voltak a bl-es lapok, kinyitottam 7! 24-es rare players packot (100 k) , meg nemtom mennyi prime players, meg premium gold players packot, amiket addig gyűjtögettem. A legjobb a 88-as Schmeichel volt, aki kb 35000

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ajax - MU és Real - Juve döntő, a szuperkupa döntője pedig Real - MU és a spanyolok nyernek. Ez az én "jóslatom" a látottak alapján, de nagyon remélem, hogy teljesen máshogy lesz.

-
Body_builder
csendes tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Véleményem szerint tök jó muri lenne pár magyar srác ellen játszani barátságos körülmények között. Meccs után kidumálni a meccs jó és rossz momentumait stb...
Persze ez akkor érné el a célját ha mindenki játéknak fogná fel az egészet, nem pedig vérre menő harcnak!Én nem játszom a WL-et a sok bullshit dolog és furcsa elb@szott gameplay miatt. Az UT seasons egy fokkal jobb de az is ebolás sokszor.
Én legtöbbet a single online meccset nyomom.Nemrég találtam rá a 4-4-2 es felállásra és annak erejére.
Kellő labdajáratás mellett mindig ki lehet hozni a helyzetet az egyik csatárra. Eléggé széthúzza a pályát a felállás, nincs tömörülés, van hely kimozgatni az ellenfelet a védekezéséből. A lényeg az hogy az egyik csatár get behind a másik target man ra kell beállítani. Garantált a siker. A két szélső get behind, semmi más. Meg egy jó egyèni taktika. -
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Egyfelől már nincs IF Neymar és úgy kb. 70k . 9x83-as és 86-os IF Ziyech és 86-os IF Diego Alves . Én így csináltam.
Megvan a 3 így várom a szerdát mostantól
. Amúgy 3 meccs 4 gól 1 gólpassz Son ebben a hónapban . Mégegy POTM halálos lenne és én tutira beáldozám a mostani POTMomat érte -
Garsza
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
IF Neymar most nem esek, mivel nincs benne a az eheti TOTW -ben.
De ha ügyesen csinálod 80-90k kb. megvan. -
törölt tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
1-et lehet meg tudsz belőle csinálni, de IF Neymar-t már tuti nem nyitsz, azóta új TOTW van.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Simán megtörténhet! Kiváncsi leszek a meccsekre. Atletico simának tűnik, a Monaco is esélyes a továbbjutásra főleg ha Falcao visszatér. A Juve - Barca bármi lehet... A Bayern meccset meg majd megoldja Coman, ahogy a fifaban is. Sprint, szlalom, sprint, szlalom. Aztán csak arra eszmél, hogy Pelé kettétörte a lábát.

-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Te már csak tudod.

(Nem a te kommentedet véleményeztem, máshol is olvastam ezt a véleményt, de látom már minden baj. Nem értem mi rosszat mondtam egyébként. Ez a vélemény akkor is troll, bárki mondja.)
Tudok egy kellemes helyet, ahol szeretik az MU-t, ha gondolod elküldöm és mosolyogva védheted a csapatod.

-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Jó nagy troll lehetett, de minden bizonnyal így lesz, le sem kell játszani.
-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Mármint az EA? Mert amúgy fixálva van 140-re

-
etaclan1984
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Mondjuk ez már inkább a 3. szezonja

-
rvn_10
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én is ma értem el ehhez a pillanathoz...sbc ek, kereskedek talán ha meglesz a pénz Zlatnra meg pogbára akkor lehet játszok majd velük...1-2 honap mulva..
-
sz_abika
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
31meccs 10win...de nagyjabol ennyire szamitottam. Bar nagyon fáj h 5 meccsrt biztos ugy buktam h 90+ percben egyenlített majd vagy hosszabbítás vagy büntető utan kaptam ki. :///
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
A netes dolog nállam tegnap este és ma reggel volt . Routert újra indítottam és hírtelen megjavult . Öngólhegyek nincsenek csak 1-2 meccsemen volt öngól,de volt olyan amin 2 . Viszont úgy állok 9-5el,hogy a helyzetkihasználásom röhej . A játékosaim egy ideig mindent a kapusba lőnek,majd mindent belövök . Nincs nagy bajom,de idegbaj közelbe vagyok attól,hogy csak BPl csapatok ellen kell játszani .
-
bab1987
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ugyan ez ment nálam is, mint már írtam. Flipperezés, öngólhegyek. DNF. Dél óta nem nyúltam hozzá, de még van 12 meccsem.

-
bab1987
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
6-4-ről 6-7-re fordult a statom pontosan ugyanilyen hibák miatt. 11 win a cél h ne kellejen tökölnöm a selejtezővel de így már neccesebb lesz mint ahogy előtte kinézett

-
chop
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Pedig szepen kidolgozta a helyzetet az ellenfel, kulonosen a befejezest.
-
chop
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
En mar hetek ota nem jatszom, ajanlom a Farming Simulatort, sokkal nyugisabb

-
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Még annyit ehhez, hogy múlt héten 7/7 volt a kezdés, aztán sorozatban 5-6 vereség. Valamelyik profi mondta, hogy 5 meccset szabad maximum játszani. Igaza volt. És végül gold2 lettem csak(Xbox, ugye nálunk 40 meccs van), úgy, hogy volt még 5-6 meccsem, de már az elitet nem tudtam elérni, úgyhogy hagytam az egészet a francba. A sorozatos vereségek alatt én sem voltam éppen nyugodt, de aztán rájöttem, hogy csak játszok és lesz belőle valami. Én most már próbálom mindegyik meccset élvezni, bár (ahogy ma már írtam) az ellenfelek nem mindig hagyják(általában nem azért mert annyira jók, hanem ptb, time wasting, Lt folyamatos használata, hátul passzolgatás stb). Szóval innentől nekem a wl nem verseny már, ahhoz túl sok mindennek kellene változnia. Ja és még annyi, hogy ezen a hétvégén 3/3 eddig, de már valószínűleg nem is tudok játszani és jól is van ez így.
-
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Most egy olyan bölcsesség jön, amit bárki leírhatna, de őszintén így gondolom: nem ér ennyit ez a játék. Nekem több barátom abbahagyta, hogy legalább ezt a stresszfaktort kiiktassa az életéből. És igazuk volt. Én jóval nyugodtabban játszok mint akar tavaly, de szoktam idegeskedni. Pedig ez a játék, főleg az idei rész a sok random eseménnyel, ai irányított történésekkel nem ér ennyit, sőt semennyit. Nyugi, ha ilyen jó vagy jönni fog az elite, ha meg nem akkor tudni fogod, hogy nem a Te hibád.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem sokat kapott. Se ő, se Hazard, se Eriksen, még Kanté sem.
-
Blashe
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Már vártam a hozzászólásod h mikor *alod a hátsó fertályát Martialnak!
Nem kellett sokat várni a múltkori Pogba-s történetnél sem. 
-
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Természetesen a jelenlegi formájukra gondoltam, egyébként nagyon tehetséges és jó játékos Martial is. A tehetséget nehéz mérni, de valóban szebb jövőképet jósoltak Martialnak, köszönhetően a magas átigazolási díjának is fiatalon. Mane karrierje teljesen máshogy alakul, remélem mindkettőjüknek a csillagos ég a határ. A kioktató, cinikus stílust hanyagold légy szíves velem szemben, nem hiszem hogy ez az a fórum ahova szájkaratézni járunk fel. Köszönöm
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
sztem tavaly hasonló idényük volt...
+ Manenak ez már a 3. éve a PL-ben -
etaclan1984
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én azt használok.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Hát igen, biztos buherálnak valamit az IF lapokkal, sajnos.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Említse még meg valaki, hogy milyen fasza lett az új Mané!

-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Most majd egy misi (PC).
-
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nekem az egyik barátom a joystickot a tévéjébe állította bele, mindkettőnek annyi, úgyhogy mínusz 300 volt neki az a kis incidens😀 Mondjuk ő abba is hagyta a Fifa online részét, azt mondja azóta sokkal jobb az élete😂
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem úgy volt, hogy nem idegeskedsz?

-
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Velem ez tegnap történt meg, de hasonló a sztorim. Én 11/10el kezdtem, aztán sorozatban 5 vereség. Azért a 11/10 nem arra enged következtetni hogy rosszul ment a játék. Azt viszont megfogadtam, hogy most már mentek el helyzeteket és gólokat mert nagyon tanulságos és vicces esetek történnek. Én annyira szerencsére már nem idegeskedek, néha 1-1 moment of madness benne van, de összességében nyugodt vagyok. A legviccesebb az volt, amikor Renato Sanchez-zel próbálta bepasszolni a csatárnak az ellenfelem, én olvastam hogy mit akar és a passzirányba álltam a védőmmel. Ő próbálta bepasszolni de a védőmről visszapattant elé, aztán ugyanez még kétszer(igen a srác ugyanazt próbálta, betuszkolni valahogy😀). Ezután tolt egy hosszút Sanhez-zel amire odaértem a védőmmel és szereltem, de visszapattant elé, majd újabb tolás amivel belevezette másik védőmbe és újra elépattant, majd előtte rosszul, ami a hosszún egyedül érkező védőmet találta el, ami a kapufára pattant, onnan a kapusom irányába, aki megpróbálta felvenni, de a védőm is fel akart szabadítani így mindketten elestek és a kapus hátáról vagy lábáról bepattant a kapumba. Nagyon jót röhögtem, egyszerűen hihetetlen eseménysor volt. A másik, hogy iszonyatosan op lett újra a futás. Nem Fifa15 szint, de közel hozzá. Aki jól használja a jobb analógot, azt szinte lehetetlen szerelni. A héten nyertem div1et, nem azért írom, hogy felvágjak vele, hanem azért hogy mutassam nem béna vagyok és nem sírok, csak leírom a tényeket amiket látok a játékban.
-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én is már ezért írtam, hogy jobb ha ki sem jutok...
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Van egy olyan mód is,hogy feléjük nézel megnyomod az LB-t és indul.
Közben 5-1el állok . A legnagyobb EAIDS meccset követően,amit a hétvégén láttam . 2-1re nyertem,de kemény 76%-os passz pontosságom volt . Semmi se oda ment ahova nyomtam,de legalább a gyereket is szivatta .OTW Pjanic eskü jobb,mint az IF olyan gólt vágott 30-ról,hogy leesett az állam
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
És a sima játékos indítás gomb mire való? Vagy a passz utáni egyből megindulás?
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ezt a beindulást sosem értettem . Te is be tudod indítani a sajátjaidat .
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Csapatodat azért nem áldoztad be vagy ilyesmi ugye?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Építs Son köré egy csapatott, megéri!
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Már kint vannak

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
igen, eladható!

(#14140) bdave16:
thx
most kifejezetten szerencsésnek érzem magam. Kb 11 OTW sbc-s pakkot nyitottam
Kolodziejczak, Gabbiadini, Pjanic, Gaitan, Krychowiak, Kante, Gaitan, Giuliano, Dembele, Pogba, BatsuayiEbből maradt meg most befektetési céllal: Pjanic, Kante, Dembele, Pogba
Ma még megpróbálok 1-2-t megcsinálni, bár lehet a csúcson kellene abbahagyni...

-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Pjanic,Renato,Gabbiadini,Mané és Giuliano
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Igen és kemény 13 . Kurva sok vereség vezetésről és megnyert szituációkbol . Volt egy 3 és 4 vereség sorozat .
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
800k plusz, azt hogyan?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nekem csak egy MOTM Son kellene... Ha lenne egy CR-em azt is beáldoznám!

-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
De mibűűű?
-
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Oda szerintem elég lesz Lukaku is, sebesség nem kell több😀
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Köszi! Csak megtetszett, de lehet majd kihagyom, viszont Gayle köre már régóta tervezek egy csapatot. Mondjuk először meg kellene vennem a BPL csapatba if Grayt vagy if Firminot.
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
7kor szerintem . Tegnap,tegnapelőtt is akkor kezdték.
Kár,hogy neked sem jött össze
. Nekem az első héten ment el az akkori 13 winnel. -
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ez már nem könnyű, mert aki szinte biztos, hogy kap, annak már nagyon felment az ára, plusz, ha kijönnek, akkor 2 eset van. A sanszos, hogy esik az ára ezeknek a lapoknak, mert mindenki el akarja adni (ez volt előző években), de mivel idén kiszámíthatatlan a piac, az esés után újra emelkedhetnek, mert jobb lapok és a WL miatt megint megindulhat a kereslet rájuk... Plusz figyelni kell a meccseket is.
Mane nem lehetetlen, hogy kap, de neki 3 db UP kell. Az OTW talán azért jó, mert ha kap egy IF-et, akkor tovább nő az ára, de van benne kockázat.
-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én is hasonló szintre jutottam már, de én tényleg be is akarom ezt a mocskos csaló, szánalmas, életről lehúzó gennyedék ultimate fost fejezni. Megtapasztaltam milyen is a világ legszemetebb játékmódja, a csodálatos weekend league, erre én többet nem vagyok hajlandó kijutni. Elején még úgy ahogy ment, aztán szerintetek ilyen van, hogy utolsó 20 meccsből kb megnyertünk 3-4et? Rohadjon meg az egész ahogy van. Adom el a szar túlértékelt fosokat, repül kante, lukaku, martial is, semmit nem érnek ugyanúgy (mellesleg kanteból úgyis jön pénteken a 83-mas, ez meg egy hugytócsát nem fog már érni).
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem akarja ez a rohadt játék, hogy befejezzem.
Eladtam mindenkit és úgy döntöttem, hogy elnyitom az 1 milliómat. Aztán beadta Pogbát és pár pack múlva IF Cavanit.
És még el sem nyitottam az összes pénzemet, csak 600k-t. Így muszáj lesz játszanom... 
-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Aztán letörlöd a játékot. Tudjuk.

-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
És aztán a legnagyobb csalódása is az

-
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Vigyázz,megtalál egy SW fanboy....😀 EA Accessbe hozzámvágták,de az ellenségemnek se,pedig imádom az SW-t.Még unalmat...Töröltem is gyorsba...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
13W, 7 meccs van még.

-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Majd átveszem a csapatod.
-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Szívemből szóltál...
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Első 2 meccsemen nállam is ez volt . 3-4 kapufa mind2 meccsen 1-2 és 0-2 azóta 8 győzelem és csak 1x volt olyan,hogy nem 3 vagy több góllal nyertem . Az is kilépett 45.percben 2-0nál azért volt annyi. Vicc milyen fordulatok vannak a játékban .
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sokkal jobb.
Érdekes volt a L. Jól tolta a gyerek, Handanovic megfogott mindent, Benzema meg kihagyott mindent. Mind1, ez van, le kell nyelni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem az a baj, hanem, hogy lehet, hogy az volt a "fura", átlagtól eltérő meccs. Ez azért kemény nem?

-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem úgy volt az első meccs után, hogy minden ok?

-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
1 meccs? Hmm...
Zsigo: tavaly több mint tizen gyűltünk össze, a feléig se ment le. Szvsz nincs rá igény.
Jobban jársz, ha topik összefoglalóból veszel fel pár embert és írsz nekik, hogy van-e kedvük barátságos meccshez.
Toome: szögletnek / beadásnak hetek óta nincs értelme. SIF Lukakut lefejelik, ha arról van szó.
Tegnap óta a 99 strengh-vel nem tud labdát fedezni. -
jacfere
csendes tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Na igy mar igen.
Legalább lesznek rewardok a jövő héten
Este tolok én is nehány meccset meló után, kiváncsi vagyok hogy megy majd.
Nekem a tegnap este se voltak nagy problémáim szerencsére...4 ből 4 win lett a DIV1-ben. -
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem úgy volt,hogy a feltétel az most,hogy max. 5 játékos egy ligából?Mert ha igen,akkor azt is törölték,nem csak a jövő heti csak BPL-es kitételt...
-
Attila432
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
EA ott szivat, ahol tud, nem akarják a logikus és kiszámítható piacot, mert az kevesebb pack-eladást jelent.
-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ennyit ért nekik Rooney.
De legalább nem kell megszakadni, mert ez a lap egy 0. -
bab1987
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sziasztok! Ha jól értelmezem, akkor emiatt a glitch miatt kb értelmetlen most játszani, mert bármikor belefuthat az ember?

-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ahogy én látom, a jövő heti WL-ben nincs kritérium.
A Knockoutban van, a WL-ben nincs.
Itt van előttem megnyitva és nincs. PC
+ az eddigi GOLD2 besorolásom is eltűnt... -
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ilyet sikerült még. Melyik jobb szerintetek?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Fasza, nekem most lett meg először, erre lefőtt a kávé?

-
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Zseniális statjai vannak annak Silvának,hawk lappal egész parádés RW lehetne belőle,csak nehéz csapatba tenni,nem sok Ligue 1-es csapat szaladgál,és még portugál is...
-
Attis1117
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Szégyen es gyalázat! Saját vélemény! Egy több mint 100 éves komoly tradíciókkal rendelkező klubnak ilyen modern címer nem illik bele az image-ba. Lehet újítani! De nem így! Pár evvel ezelőtt is megújult a címer. Utána lehet nézni milyenek voltak az előzők. Ezek után egy ilyen ilyen ... Semmilyen.
Sry de teljesen fel vagyok háborodva. Ettől meg mindenem ez a klub. Forza JUVE! -
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem sértődtem, miért sértődtem volna???
Ne süssétek már rám, hogy megsértődök, nem tudom, hogy ezt ki találta ki, csak nem érdekel a hülyeség! 
Én se fröcsögök más csapatáról mi nem tetszik nekem. És mivel hidegen hagy, hogy mit gondolsz a címerről, nem is akarok rajta vitatkozni. Ez egy sokkal komplexebb dolog, JMuseum, JMedical, hamarosan JVillage, óriási befektetés és projekt van folyamatban, nincs kedvem az elejétől ecsetelni és offolni, mert tudom, hogy senkit nem érdekel / nem érti / nem értékeli és jó megyar szokás szerint le is oltja a témát, mert nem BPL, vagy spanyol liga.
Érthető?

Privát örömmel fecsegek, ha érdekel, bármit kifejtek.

Nekem nincs bajom a címerrel, ezért nem is érdekel, hogy egy másik klub szurkolója mit gondol. Nekem se tetszik sok logo, mégse kezdem el fikázni, nem égetem magam.
Nonszensz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nekem ezt nem kell elmagyarázni, komolyan.

Menjél, tervezz MU logókat és nem kell nézni közben a Juve logót.

A csapatot pedig már nem kell felépíteni, mint márkát, mert már az. Az elmúlt 100+ évben ez a sokadik radikális címer változása a csapatnak, korábban is volt zúgolódás, most legalább lehet miről csámcsogni.

Inkább a Juve szurkerek is azzal legyenek elfoglalva, hogy mi volt az a gyalázat a Fio ellen a hétvégén. Na az péladául parább sztem.

-
törölt tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
A foci topikban már leírtam, hogy mit gondolok.
"Szerintem nagyon ronda lett, ha úgy nézzük, hogy ez mezeken lesz rajta."
Ne úgy nézd, mert nem csak azon lesz, pont ez az egyik oka a váltásnak. Szerintem azzal önmagában nincs semmi baj, hogy egyszerű lett, nem attól lesz jó egy logó, hogy nehéz reprodukálni.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ellenem általában megoldja.
-
Tomenko
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Egyfolytában cselezett majd megpróbálta bevezetni a kapu elé és kihasználni a visszapattanó efektust

Ez az egyik gyengébb csapat volt az utóbbi négyből bár azokat nagyon elpáholtam.Szerintem meglátták a csapatomat elbízták magukat mivel a csapatuk egy CR7-Suarez-Bale támadóval és a közép meg Modric-Vidal-R.Sanchez-ből állt. -
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Milyen chem kártyát tettél rá (Smalling)? Nálam (is) hibátlan teszi a dolgát az esetek döntő részében.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
mármint miben a legjobb? mert mondjuk nem erős, és fejelni sem tud. gyorsnak gyors, és ennyi.
Smalling úgy hétszer jobb.sz_abika: 85+ FK Accuracy, 80+ curve, 80+ shot power.
Aguinaga: ha csak most próbálgatod, akkor Hamsik neked bőven jó, Insigne meg nem lesz upgrade Mertensről.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Azpi elég rossz CB-nek, Ben Yedderre én semmit nem tennék, próbáld ki alapon, és max akkor rakj rá valamit, ha nem működik úgy.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
persze, mennek fentebb.
-
etaclan1984
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
jóvanna
Én Mourinho-t is Józsizom, Suarez-t meg Lajosozom 
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
23 szokott lenni inkább a határ . Én 7-3ról 7-7 lettem... Új csapatot csináltam egy serie a-sat TIF Icardi,SIF Brozo,IF Pjanic,Dybala stb. nyertem velük első meccsem tizikkel most 8-7 uccsó 10 meccsből 8-at akarok nyerni vagy 9-et ez a cél.
-
thebigK
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Youtubera fel es linkeld ide (United fankent megneznem!!
) -
Edgar2621
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az a mozdulat😂
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
ha jól emlékszem Pool-MU volt már...de egyébként az arany csapatosokat nem is drága összetenni...
a Bristolost se...550ért már lehet kapni játékost közülük, úgyhogy azon se fogom degeszre keresni magam...
(#11889) Kristof_94:
Pedig írtam, hogy várom...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Vagy nem csípik valamelyik csapatot...

(#11891) Hunreeth: az is igaz.

-
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
No igen,de melyik helyett?Chiellini a jobb vagy Bonucci?Én mondjuk a labdabiztonság miatt Bonuccit választanám,de Chiello meg erősebb...
-
toome1985
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Már mindegy is. Elcsábultam 87-es Icardira. Berakom Dybala mellé. Vagy mögé. Vagy elé.
Majd meglátom hogy adja a 442. Ha nem tetszik marad a 4411. Egy tesztre jo lesz. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Egyelőre fifázni sem tudok, mert a C (Windows) meghajtómon kívül a többit nem látom!!!
Mintha eltűnt volna.Huhh, egy újraindítás megoldotta, mehet egy kis SBC... Már kezdtem betojni.
-
etaclan1984
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Persze, mert szebb a haja !
Ez az év játékosa, aranylabda, év csapata mind népszerűségi verseny amin a haverjaikra meg csapattársaikra szavaznak. Már évek óta senki se vesz komolyan csak a két spanyol szurkolói. Én legalábbis minden évben jókat röhögök rajta 
-
Marchocius
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sajna nem tudom eladni, mert untradeable
utána néztem,hogy amennyit ráköltöttem vehettem is volna, Walkernek a sima lapja van meg -
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Na mégsincs meg. Megtaláltam ezt a képet (arról, hogy a 84-es ratingű SBC-et hogyan lehet megcsinálni), de nincs ott, amit keresek. Én a múltkor úgy csináltam, hogy 2 84-es, 1 81-es IF és ezek mellett hogyan kellene befejezni?
-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nagyon nem értem mire fel kerülhetett bele (jó tudom a marketing miatt, de amúgy) Neuer, Alves, Suarez (helyette Griezmannt simán) Messit is ide sorolhatnám, Kroos helyett is lehetne valaki más azért

ja igen és a tetű pique a hab a tortán.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az. Mi a tökömet keres ott? Bonu 1000x többet tett le tavaly. Vagy Barza. Na mindegy.
LFeri: hagyjuk is...
Viszont lehet lesz egy TOTY RB-m?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
piké viccesebb.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
jön a sok pakk, és majd tele lesz könnyekkel a reddit/twitter, hogy senki nem nyitott semmi értelmeset.

de ne legyen igazam, és legyen minden occsó.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sztem jövő hét hétfőn. Még a WL felhúzhatja kicsit az árakat, aztán hétfőn mindenki elad.
-
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nekem még jól jöhet,Serie A és La Liga hybridem van...😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+ Manenak ez már a 3. éve a PL-ben

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)