- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
igen. leginkább olyankor, mikor pont az a 3 (vagy 1) pont kéne és még vezetek is meccsen. párszor megtörtént, ezért aztán már a véletlenben sem hiszek. de ugyanígy buktam 2 meccset a WL selejtezőben, 80. perc, vezetek 2-1 (3-1)-re és kidobott a francba. a netkapcsolat viszont nem szakadt meg, mint néha mikor kidob és újra kell csatlakoznom
-
-
Meghivott
addikt
válasz
Lori82
üzenetére
itt van egy pár
mind a 6 játékoson KELL loyalty -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82
üzenetére
Tudom, én is PC-n vagyok! Azoknak viszonylag egyszerű, akik szinte mindig lejátszották a WL-t legalább gold eredménnyel, mert egy rakás havi jutalom lapot kaptak és ugye azok a visszavonulós és többi játékos sbc-hez is jók. Akinek meg nem volt rá ideje az bekaphatja. Nekem összesen 5 ilyen havi arany lapom van, ebből egy 89-es Icardi, a többi mind 81-es, meg egy pár ezüst és bronz. Utóbbiakkal viszont nem sokra megyek, mert az alacsony összértékük miatt jobb arany lapok kellenek melléjük. Ezzel senkit nem akarok megsérteni, nyilván azt jutalmazza az EA, akin látja, hogy aktívan játszik. De tényleg nevetséges és holnap még fokozódik a helyzet, mondanám, hogy ez lesz a tetőpont, mivel nem lesz több visszavonulós sbc, de még van hátra vagy 6 győztes Futties sbc... Nézegettem, hogy mi kellene a fáraóhoz, dehát... A legnagyobb baj az, hogy nincs utánpótlás a lapok terén, 2 hónappal a vége előtt senki nem fog már csomagokat nyitni és akkor ilyeneket kérnek, hogy IF, TOTT, TOTS. Nem tudok nem kiakadni ezen az egészen, pedig én igyekeztem mindig pozitívan tekinteni az EA-re és erre a fifára, de ez most valahogy sok, hogy nem tesznek semmit. Rohadt pénzéhes banda, még a játék utolsó két hónapjában is.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Mindegy, hogy melyik rózsaszín lapot rakod be.
Én csak a Smalling SBC-t csináltam meg, azért tudtam megcsináli most Butlandet.@Kristof_94
Ha jól emlékszem, te korábban beraktároztál rendesen a magas értékű lapokból.
Így azért könnyebb, mert tényleg nagyon elszálltak az árak. -
Edgar2621
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Pedig megy, legalábbis ios-en semmi probléma vele.
Megcsináltam a marquee-t, körülbelül 2000 coint kellett költenem rá(lehet hogy annyit sem kellett volna, de a franc böngészi át az összes játékosom, hogy miként jönne ki még olcsóbban) és érkezett Douglas Costa

Ha már a Juveba igazolt máshogy nem is történhetett ez
-
Szigma70
addikt
válasz
Lori82
üzenetére
És az, hogy egy szerződés 5-800 coin? 150-200 ért táraztam be, de ez azért...
Sok mindennel kereskedtem már, de a kontrakt az tabu volt nekem, az, hogy gátoljak valakit abban, hogy játszhasson.....
Tudom milyen érzés, mikor van egy alig jó gold csapatod, pár ezer coinod, és minden meccsen lejár valakinek a szerződése
Persze ez én vagyok
Másnál megy a mobil app? Nálam szerver error van
-
Edgar2621
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Gratulálok, nagyon jó érzés ilyenkor. Én is emlékszem 4 évvel ezelőtt(még PS3) amikor először nyertem meg az első osztályt majd kiugrottam a bőrömből😀 De az eddigi legnagyobb mosoly a számon a VB cím megnyerése után volt a Fifa 14ben. Átéreztem akkor a VB hangulatát és imádtam azt a kiegészítőt. Élvezd ki, ezután tud az ember a legjobban játszani, amikor már nem izgul, hogy megnyeri-e.
+1: megcsináltam az új marquee sbc-t, 11ezer coint kellett ráköltenem, szerencsére voltak hozzá lapjaim. Egy Ulsan és egy Gamba Oszaka játékost kellett vennem, na ez a kettő volt olyan 6ezer. A többi ilyen 200-300 coin szorozva 10-15 emberrel, így jött ki. A lényeg a lényeg, hogy kaptam 125ezer értékben pakkot, kiváncsi vagyok egyáltalán az a befektetett 11ezer visszajön-e😀(Menne szépen a tif Pogba alapba, jó,sok kell még hozzá, úgyhogy minimum egy CR-t dobnia kell)
-
sz_abika
addikt
válasz
Lori82
üzenetére
Nem.
Eközben első neki futasra 1-4, 2-5, 2-4, 1-2kkel elsőre lehoztam a WLt.
Két dolog változott...a csapatomba az emlult hetek szenvedései után. Eltűnt a bronzbench, 84es valos ratinggel futok es egy veletlen alakzat valtas miatt utólag derült ki h végig default player instructionokkel futottam. Vajon melyik miatt donthetett ugy az EAids hogy segít?
-
bdave16
senior tag
válasz
Lori82
üzenetére
Egyfelől,most nem felvágni akarok,de megmondtam .
A wl-nek nem lehet vége az a játék halálát is jelentené .
Best of october packok . Érdekes
Remélem vmi minimum 84-es cuccos lesz,mert ha nem akkor hatalmas szar lesz az egész . Kinek kell ezekből a kártyákból amikor van már belőllük 3-al jobb? -
Edgar2621
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Nekem sikerült ma másodjára megnyerni, de igazad van, érezhetően jó ellenfelek voltak. Mindegyik meccsem szorosan is alakult, előtte az elődöntőben estem ki tizenegyesekkel. A megnyert döntőben is húznom kellett az időt az utolsó 10 percben, nem szeretem azt csinálni, de nagyon jó ellenfelem volt, benne volt hogy gólt kapok.
-
bdave16
senior tag
válasz
Lori82
üzenetére
Ha már annyit packot nyitottam mindegyik rohadt totsnál,hogy coinom nagy része benne van akkor suerintem cárható,hogy dob valamit. Alex sandro duplicatet is dobott,de ugye az ment w levesbe mert ezek nem eladhatóak. Nem,nem nyertem a lottón csak bele rakom az utolsó coinomat is ezekbe

-
Edgar2621
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Minek még a cserecsapatba is csere? Miért nem csinálod úgy, hogy akik nincsenek a keretben a fő csapatodban, tehát a cserék között sem, azok a második számú csapat játékosai. Két meccset kibír egy csapat, addig megcseréled az 5 embert és már jók is. Ezt tudod csinálni fordítva is
Lori82: én csak a gép ellen használtam(mostanában ott szoktam pihentetni a csapatom) és tényleg elég jó volt. Gyors, erőszakos és iszonyatosan jól lő. A supersub szerepkörben váltja is Pulisicet😀
-
Garsza
veterán
válasz
Lori82
üzenetére
Én is kinyitottam az 1 darab 125k packot és egy Sokratis volt benne a legjobb. 80 feletti lap is csak kb. 6-7 volt benne.
Közben vissza jutottam Div 2 be. Ma elég sikeres napom volt a játék menet nem volt végig felhőtlen de pozitívan jöttem ki a mai napból.
(#20483) Citroghost
Gyakujem

-
nyervi
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
általában szarokat is ad. néha-néha meg esik ki valami. volt már, hogy 5k-s pakkból nyitottam pl. "szülinapos" kártyát (azt talán 3at is adott ilyen-olyan csomagokban), drága csomagra még mindig ráfaragtam. talán egy mega rare pack volt amiből az eddig legnagyobb nyitásom volt, egy narancssárga Kanté. vitték 600ezerért, megvettem belőle a fél csapatom

-
eM'82
addikt
válasz
Lori82
üzenetére
Szia,
Nekem Messi volt a cél (tavaly áprilisban kezdtem a FUT-ot, nem hittem hogy PC-n sikerül egy coin-t gyűjteni/kereskedni, bár tény, hogy az SBC-kkel könnyebb is volt). Sikerült is megvennem, majd pár nap múlva túladtam rajta, mivel az árából tudtam venni egy erős BPL középpályát.
Hazard volt nálam is, ami fura, hogy nem bírja szusszal meccs végéig. Vagy legalábbis gyorsabban fulladt ki. Furcsa, mert azt hittem jobban bírja. Ugyanígy jártam Bale-lel. Pedig nem futkorásztam velük annyit. Cuadrado (alap) jobban bírta. De amúgy gyors és jól lő. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82
üzenetére
Nekem az 1 milliósat pár hete!

Ide kapcsolódóan viszont lenne hozzátok egy kérdésem? Néhány hete megvettem OTW Dembelét 415 ezer zsetonért PC-n, abban a reményben, hogy ha megkapja az 5 csillagos cselezést feljebb megy majd az ára. Egy ideig így is volt, most viszont visszaesett és jelenleg 450k környékén van a legkisebb azonnali ár. Szerintetek adjam el most vagy várjak abban a reményben, hogy az elkövetkezendő 5 meccsükön olyan teljesítményt nyújt, amiért kaphat egy újabb informot? Mönchengladbach, Köln, Hoffenheim, Augsburg és a Werder az ellenfelek.
-
sz_abika
addikt
válasz
Lori82
üzenetére
Én meg 13 csapattal kész vagyok Calcio A-ból, de szerintem a quick sell allnál sokkal több bevételem nem lesz a nyitásokból...
Btw, a youtube huszárokról jut eszembe, hogy én még semmit nem tudtam reprodukálni SIKERESEN abból amit mutattak. Legyen szó szöglet, tizenegyes, szabadrugás trükkökről..nekem valahogy mindig a kapusban kötnek ki az ilyen hiperszupereffective, suregoalsok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Lori82
üzenetére
Nincs mese, rá kell tenni egy huntert! Talán az megmenti!

Edgar: ez igaz, de sajna sokan eltűntek, nem panaszkodok, meg semmi kritika, de tűnt el jó néhány kolléga, akik eléggé képben voltak. Szerencsére még tartjátok páran a frontot, akiknek van siker élménye.
SzAti: az igen! Nagy gratula a kerethez. Ilyen egy WL team! R. Carloshoz külön pacsi!!!

Várjuk a meccs videókat srácok!

-
vatafakk
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
SIF Piszczek vagy IFSchürrle és kapuba IF Bürki.
ÉN készültem az SBC-re hogy magas rating kell és vettem Schürrlét és Bürkit is, de szerintem el is adom.
Nem tudom kell-e ez a Lewandowski 200k-ért.... Aubameyangnál nem biztos hogy jobb lehet sokkal, én a gyors csatárokat preferálom. -
etaclan1984
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Biztos hogy Bundesnál Lewa lesz, mivel ő volt tavaly a gólkirály. Én az angolra és a németre is most felkészültem mert volt annyi lóvém hogy befektessem. Az angolnál a nagy csapatoknál 82es ratingel készültem, ehhez képest 80as volt a max. A spanyolnál azért volt magas mert ott a játék legjobb ST-jét kaptad gyakorlatilag, míg a legmagasabb 91-es Kane-t se használja a kutya se mert f*s és tudta mindenki hogy nem 91-est fog adni az SBC hanem jóval alacsonyabbat. Lewánál szerintem megint 80-as lesz a legmagasabb, kivéve Bayern-t. Csak azért gondolom mert ott van 4 kis csapat ami gyakorlatilag csak silverből áll és mindegyik már hetek óta baromi drága. A többi 13 csapat kirakható VOLT az angol SBC előtt 83000 coinból(PC) úgy hogy a 81-82vel számoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Padavan firmware
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hobby elektronika
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalább 3db , 1v1 driven shotot fogott Lacától és segített egy 3-0 megszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)