Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi206
tag
200-250kból milyen Premier League vagy Serie A csapatot raknátok össze?
-
marcess
senior tag
Na befejeztem a bajnokságot, 25 meccs, 13 győzelem, 12 vereség. 9 meccs ment hosszabbításra, 6 tizi párbaj. Hosszú napom volt
Viszont nem tudom, hogy honnan de mindenki Neymarokkal, Griezmannokkal, Bale-lel szaladgál, lassan nekem is dobhatna már valamit az sbc
Ha valakit érdekel a két csapatom, lassan kezdem őket kevésnek érezni középpályán, meg bpl-ben csatárban. egyik másik -
77Guba
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
5 meccs után eladtam, és megvettem Vardy-t kipróbálásra, szerencsére +5%-ért még elment. Jobb, mint IF Mandzukic, de az agilityje kevés, nem olyan lassú, ha felgyorsul ledönt a lábáról mindenkit, csak lassan fordul. A Serie A csapatomban Gabbiadini sem sokkal gyorsabb, mégis más érzésre. Nem rossz, lehet vele játszani, de nem őt keresem. Egy gólt szerzett, meg egy tizit harcolt ki(szó szerint).
-
Marchocius
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen!
a gép legalább nem ír rám 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Nekem ez új dolog, eddig volt ilyen?
-
Meghivott
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Állítólag a patch óta nem működik rendesen.
Amúgy szerintem nem a feje fölött mutatja, hanem a képernyő alján...
[stamina bar] -
Assimilator
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
Ebben tudna valaki segiteni?
-
ferni
őstag
Tök buli, hogy meccsenként kapok minimum 1 olyan gólt, ahol az ellen kibassza a ficakot....
Tök élethű, tényleg minden meccsen megesik az ilyen... -
-
Chereiose
addikt
válasz
Marchocius
üzenetére
Hagyd ki inkább szerintem, úgyis olyanokkal tesz össze akik 0-24-ben fifáznak és verik a mellüket, hogy legyőznek

-
dracox
addikt
válasz
Marchocius
üzenetére
15k-ért ha online megnyered az összes meccsedet akkor jócskán értékesebb pakkokat kapsz érte. Az már más kérdés, hogy esik-e belőle valami vagy kuka mind.
-
Chereiose
addikt
Black Friday alkalmával miért esnének az árak?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát, Kante sebessége dobna a csapaton, a védelmed is nagyon rendben lenne vele, de a támadásban elkelne Yaya szervező és távlövő képessége. Yaya shadow lappal sztem megér egy próbát. Ha nem ok, akor eladod és jön a francia. Ennyi adóveszteség bele kell, hogy férjen, ha tesztel az ember.

-
Marchocius
tag
Miért jó a draft? Azokat a csomagokat amiket nyerek meg is vehetnem nem? Vagy tobb extrat adnak? Single ben vagy online ban?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezek elég jó dolgok, ahhoz képest, amit a statjai mutatnak, nagyon köszönöm.

Ferni: Az ég egy adta világon semmi, csak tettem kísérletet Martial beépítésére Laca mellé, Matuidivel és Kurzawaval, akkor nem is szerepelt Sandro. Tavaly pedig az egyik csapatomban szinte egész évben benne volt a sima, IF, SIF lapja, sztem nagyon jó LB a francia.

(#6361) Mr.Rain: Örülök, ha segített!

(#6366) LendvaiFeri1: Jó kérdés, attól függ, hogy mi a cél. Kante erősebb védekezésben, a fizika ellenére, jobb az interception és a marking, nem beszélve a többi def statról, plusz gyorsabb is.
Ha szervezni szeretnél, abban viszont Yaya tűnik jobbnak, ezt draft-ben is bizonyította Kante nálam, hogy abban nem a legerősebb.Mivel már van egy Matic a csapatban, ezért a szervezés miatt Yaya-t mondanám tesztre, bár drágább is, viszont mindenképp ÁRNYÉK lapot tennék rá.

-
HdRew
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én Yayát választanám. Magasság + fizikálisan is jobb. Kantéval nem fogsz fejpárbajt nyerni.
-
szcsaba95
tag
Valaki a saját tapasztalatai alapján írna nekem pár sort Griezmannrol és Ben Arfarol? Martial és Lacazette melle szeretnek valakit a csapatba és közöttük vacilalok, de ugye Griezmannak elég húzós ara van.
Köszönöm!
-
LendvaiFeri1
veterán
CM-be, Matic mellé, Yaya, vagy Kanté?
A felállás 5212-4312.
-
Lmh
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Szép volt az az átpöci...
Azt "bírom" a fifa visszajátszásoknál, hogy a gól előkészítését csak az első ismétlésnél mutatja, utána meg még 3szor három szemszögből annyira a legvégét, hogy a labda száll a háló felé
Holott egy gól szépsége általában az előkészítésben rejlik. -
pethYeti
addikt
Talán eddigi legszebb gólom.

-
Tomenko
tag
Megkaptam az elmúlt F.Champions reward-ot és ez a legény lépett ki.

Nagyon jó mivel Firminot váltotta az ST pozícióban.
Tegnap este kezdtem el a hétvégi kupát és a 40-ből még csak 7 mérkőzést játszottam le kettő vereséggel.
Az egyik dnf volt, simán kidobott az UT-ből úgy,hogy vissza sem bírtam lépni egy jó ideig. Persze a net jó volt.
A második vereség 2:1 volt, kapura lövés aránya 18:12 vs 7:5 a javamra. De ez semmi ettől volt már sokkal rosszabb statisztika is.
Elképesztő mérkőzések vannak.Tegnap 6:5-re nyertem úgy,hogy a 85.percben 5:3 volt az ellenfél javára. Nem is mondom,hogy 5 kapura lövése volt 100%pontossággal.Végig ünnepelte magát,majd amikor a 90.percben kiegyenlítettem végig néztem mindent amit lehet.Később a 120.percben belőttem a győztes gólt szintén masszív örömködéssel,ki is nyomta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem ami régóta foglalkoztat:
Az adott játékos kártyára írt pozija vagy a formációban elfoglalt helye határozza meg, hogy mit és hogyan játszik, hogyan mozog, viselkedik...?
Feltételezem illetve látom nyilván a formációban elfoglalt helyén játszik, de van-e bármi különbség, ha egy CAM kártyát játszatok egy CM helyen vagy egy pl LW poziban egy LM kártyát? (Perisicet LW-nek akartam megvenni, de elnéztem és LM verziót vettem pl.)
Vagy pl ami fontos lenne, hogy mennyire para CB-t szélen játszatni? Nincs kedvem annyi LB-t és RB-t venni
Tehát ha megvan a 100% team chem és a personal chem is mindenol 10-es akkor számít-e bármit is?
Remélem érthető voltam

Köszi!
-
Mr.Rain
senior tag
Na végre idén először feljutottam Div 5-be, ráadásul elég simán. 3 játékost vettem, ebből 2 sokat dobott a csapaton: Martial tényleg állat, nem véletlenül hajtogatja mindenki. Ha Martial állat, akkor IF Braithwaite egy vadállat, egy Hulk! Nagyon beteg lap!
A harmadik vételem Lacazette. Vele nem jutottam még dűlőre, nem vált be ST-ben , ezért vettem meg IF Braithwaitet, mondjuk utólag a legjobb döntés volt. Tehát Laca fiút CAM-ra módosíttam, ott egész ügyesen mozog, úgyhogy egyelőre marad.
MdewC neked köszi a taktikot, a shooting hatása nem volt tiszta eddig, de lejjebb vettem, így a KP végre vissza tud zárni...

-
HdRew
őstag
2 csapatot kérnék 4-3-2-1-re, a keret úgy nagyjából 450K. (Reus 179k volt, most már 165k környékén megy el pl. de azért remélem más játékosok ára is esett, nagyjából hasonlóan.)
Mostani két keretem:
Hasonlóképpen szeretném kialakítani, a követelmények:
Legalább 4 klub.
Legalább 3 bajnokságból legyenek a játékosok.Tanácstalan vagyok kicsit. Nem rosszak a játékosok, de még nem az igazi..
Előre is köszönöm!

-
Chereiose
addikt
UT zsetont el lehet adni valahol valós pénzért?

-
Jack45
csendes tag
Sziasztok anno valaki osszegyüjtötte árral azokat az sbc-ket amiket megcsinalt,ezt keresem de sajnos nem talalom,valaki be tudna linkelni,vagy el kuldeni privatban? Koszonom

-
szupersanyi
aktív tag
Csinálj ilyet.

(#6352) Chereiose: És az a legrosszabb, hogy ez az idei amúgy egy jó FIFA lett játékmenet szempontjából, amikor kivételesen nem bugos vagy nem csinál teljesen érthetetlen dolgokat. A tavalyin nem idegeskedtem ennyit, mert pár hónap után egyértelmű volt, hogy az egész játék egy szar és nem is erőltettem tovább. Nem igaz, hogy az EA ezeket nem tudja kijavítani, mikor mindenre van pénzük.
Nagyon szurkolok a PES-nek, hogy kezdjenek el normális játékot gyártani, ami felveszi a versenyt eladásokban is a FIFA-val, mert jelenleg nem fontos az EA-nek, hogy milyen a játék, a focit szerető gamerek úgyis megveszik. Ebben az esetben nagyon hasonlít a FIFA a COD-ra, ott sem változtattak évekig semmit, aztán idén már szerencsére az eladásokon is meglátszik ez. Végül pedig még annyit megjegyeznék, hogy addig ne csodálkozzanak az EA-nél, hogy minden évben őket szavazzák meg az év legutáltabb végének, amíg ilyen bugos szarokat adnak ki. -
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
+1
Én már a játék eladásán gondolkodom, rohadtul elegem van belőle. Egész UT egy mocsok aljas lehúzás a coinokkal meg fifa pontokkal, közben meg egy játszhatatlan foshalmaz a játék, és minden 2. vagy 3. meccsen csal az ellenfélnek. Nem kérek ebből a köpedékből nagyon többet, mert csak arra jó, hogy kiidegelje az embert. -
szupersanyi
aktív tag
Na jó, mostmár tényleg elegem van ebből a szarból... Tényleg olyan, mintha direkt sz*patna ez a k...a EA.
Szóval 5 meccsem volt hátra a Weekend League-ből, ha mindet megnyertem volna, akkor megvan az Elite 3, ha legalább 2-t, akkor "csak" a Gold 1.
Első meccsen nyertem, aztán másodikon jött ez a fagyás az ellenfél csapatánál. Rohadtul felidegesített, írtam is az EA-nek egy nem túl kedves visszajelzést erről a zseniális játékról. Na mindegy, megvártam, hogy megnyugodjak és elkezdtem a következő meccset. Sikerült kikapnom egy szerencsétlentől, kb. 4 kapufát lőttem. Ez már fel sem idegesített, gondoltam, hogy 2 meccsből egyet úgyis megnyerek és meglesz a Gold 1.
Aztán az EA utáni kedvenc cégem, a Telekom jött egy ajándékkal, elment a netem a meccs elején. Ez nem a játék hibája, szóval amint újra lett netem folytattam. Jött az utolsó meccs és az EA meggyőzött arról, hogy ne vegyek több FIFA-t, amíg az ilyen egyszerű bugokat nem tudja ez a k...a cég 2 hónap alatt kijavítani. Tehát jött az utolsó meccs és kifagyott újra az ellenfél csapatánál... Igazából csak pár ezer coinst és egy premium gold players packet bukok emiatt, szóval nem emiatt vagyok ideges. Hanem azért, mert végre jól ment hétvégén a játék, simán lett volna esélyem Elite 3-ra, de ez a játék csak megakadályozta. És ezért fizessek jövőre megint 15k-t vagy akkor már gondolom még többet. Meg a nagy lóf....
Bocsánat ezért, tudom, hogy itt nem szeretitek az ilyen kiborulásokat, de ezt most le kellett írnom. Ja és nem a netemmel (gyakran elmegy a net, de ezen kívül nincs vele baj), nem is a gépemmel van a baj, ez teljesen biztos. -
MdewC
nagyúr
-
Lmh
őstag
fifa 16-ban meg lehetett nézni, hogy mi az adott játékos alap poziján kivül még a prefered pozíció(k)
17-ben ez eltünt? -
szeby241
csendes tag
Sziasztok,most nyitottam egy Rakiticot,de nem volt walkout!!!! Be kell állítani valamit ps4- én vagy mi van?? 87- és érték és nincs walkoutja???
-
Chereiose
addikt
Szerintetek érdemes eladnom a drága lapokat most? BPL team. Várhatóan mennyit esik az áruk a játékosoknak black fridaykor?
-
MdewC
nagyúr
Minek Clichy??? Ott van Kurzawa.

"Engem meg a 70 sprintes passzerekkel lehet kikészíteni meg a lassú szarokkal." +1

"Na de a fő kérdés, hogy most az árzuhanások előtt érdemes-e még költekezni?"
Ha nem sajnálod a coint, akkor igen. Addig se kell várni és már tolod is a jó csapattal.
-
balisz
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség csatárokat CAM-ben játszatni, sokkal több veszélyt lehet így kialakítani mint gyenge középállásokkal. Mondjuk Remy már nekem is kicsit túlkapásnak tűnik, pass és dribling értékei sem túl jók, pedig ott középen az jól jön.
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hidd el tudom mit csinálok és nem hülyeség

Engem meg a 70 sprintes passzerekkel lehet kikészíteni meg a lassú szarokkal
Kinek mi fekszik.
Régebben is így csináltam.Sajna a szélsős felállásokkal idén nem tudok még mit kezdeni, így maradt ez a félig false szélsős felállás, mert nekem inkább szélsőszerűségek a két szélső CAM
Na de a fő kérdés, hogy most az árzuhanások előtt érdemes-e még költekezni?
-
bobitusz
csendes tag
Más is tapasztalta LLoris-nál az elképesztő potyákat meg bénázásokat?
Teljesen kiégetett mostanra, labdákat legtöbbször nem tudja fogni csak kiütni éles szögből simán kapja a gólokat stb..
Cech re váltás megoldaná a gondomat? nem potyázik? még olcsóbb is 10-15 k val -
ferni
őstag
Nos, elgondolkoztam, hogy érdemes-e most egy kicsit nagyobb kiadást eszközölni-e?
Most ezzel ügyeskedek, amennyire első nekifutásra nem jött be a Remy Vardy duó, most mennek nagyon, de Rashford nagyon elkezdett eltűnni.
[link]Emiatt agyaltam egy Lacazettén oda, de rohadt drága, 70+ jelenleg...
[link]
Plusz Clichy tuti gyengülés lenne, kapus poszt jó kérdés, Hartot sem szívesen cserélném senkire se, bár oda lenne bőven opció, Koscielny mondjuk valszeg tudná pótolni Mirandát.Matuidi valszeg tudná azt hozni, mint Kanté.
-
balisz
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Biztos, de érdemleges választ nem fognak adni, időpazarlás beszélni velük. Esetleg adnak egy ingyen (untradeable) pakkot ha megszánnak, de nem hiszem hogy ezért megéri.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azzal gondoltam én is, de kifejtenéd bővebben? Megoldja a védekezést? Nem akadályoz a sebessége? Passzai?
Csak mert akkor be lehetne építeni nálam Di Mariat... Elmélet
-
szupersanyi
aktív tag
Végül úgy ment el a lehetőségem az Elite 3-ra, hogy jött a szokásos töltőképernyős befagyás... Amikor mutatja az ellenfél csapatát, akkor megáll és nem csinál semmit. Csodálatos ez az EA.

Fel lehet még hívni őket ilyen esetekben? -
tibi206
tag
Ha valaki próbálta a 86-os SIF Salah-t mi a véleménye róla?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
szupersanyi
aktív tag
-
Meghivott
addikt
A szabadot hogyan kell küllővel megrúgni?
Illetve az ollót, félollót? -
HdRew
őstag
-
ferni
őstag
Qualify melyik ranktól van meg a kövi FutChampsre?
-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Pontosan mikor jön?
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagyon lassan fordul, darabos a mozgása, agility-je sincs, szóval cselezni nem lehet vele és nagyon lassan indul meg. De 30 méterről már bármikor gólt lehet vele rúgni és nagyon jól fejel.
(#6321) 77Guba: Tavaly így volt és redditen is ezt írják.
(#6320) ferni: Ma reggel óta zörög a controllerem, úgy hozzávágtam a falhoz, szóval kicsit engem is felidegesített a játék.
Tegnap úgy kezdtem, hogy esélyem lett volna Elite 3-ra, aztán ma reggel 3 vereséggel folytattam... De most, hogy lenyugodtam, újra volt egy 5 győzelmes sorozatom. Ha 8-ból 7 meccset megnyerek, akkor megvan az Elite 3, mondjuk erre nincs sok esélyem. -
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy csak decemberben esnek az árak jelentősen, de ez tuti ez a Black Friday-es áresés?
-
ferni
őstag
Kezdem azt hinni, hogy az EAnél van egy idióta retardált gólok csúszka, amit a FutChampsnál feltoltak maxra....
Ez a fitness meg nevetséges, nagyon eltúlozták ezt az EAnél, nevetséges módon fáradnak a játékosok, ez minden csak nem reális baszki.
Egyik csapatomse bír ki 2 meccset se, mert a 2. Végére már használhatatlanok...
-
LendvaiFeri1
veterán
Yaya milyen? Próbálta már valaki?
-
szupersanyi
aktív tag
Jövő héten valószínűleg jön a Black Friday miatt a nagy áresés, szerintem ha nem tetszik, akkor add el minél hamarabb. Én is eladom a Dybalás Serie A csapatomat, ha lejátszottam a Weekend League-t.
(#6310) MdewC: Nekem Butland egy isten, Lloris pedig nagyon rossz volt. De statok alapján pedig Lloris az egyik legjobb kapus, szóval inkább próbáld ki mindkettőt.
-
MdewC
nagyúr
Kedvcsináló kimaxolt Bundes csapathoz.

Ha pedig nyitnék egy nagyot, akkor ezeket a vadállatokat tenném 1 csapatba!!!
Levédett csapat. 

(#6315) Meghivott: Azok...
Amolyan "koncepció autó" csapatok. 
-
77Guba
aktív tag
Próbálta már valaki IF Benteke - t? Hunter lappal nagyon durvának néz ki...
-
MdewC
nagyúr
válasz
DallasKorben
üzenetére
Sztem nyugodtan próbáld ki 25-ön, azzal még biztonságosabb leszel, lehet, hogy egy picit jobban letámadnak, de majd meglátod és ha nem tetszik, meccs közben még vissza tudod állítani. Próbálgasd és állítgasd, hogy jobban megfeleljen neked.
-
dracox
addikt
Én is kipróbáltam a custom beállításaidat és teljesen átalakult a játékom képe. A védekezésben sok plusz adott a csapatnak. Mindenki a helyén van legtöbbször tudok hova passzolni, nem szaladgálnak össze vissza a játékosok, mint a birkák. Támadásban is minőségi javulást vettem észre és élvezem megint a meccseket. Ha kikapok akkor egyszerűen jobb volt az ellenfél és elismerem a vereséget. thx

-
Meghivott
addikt
PLcsapatba ki legyen a kapus? Vagy jó oda Hart is 7 chemmel?
-
MdewC
nagyúr
válasz
DallasKorben
üzenetére
(#6267) pennywise88, (#6289) ProEvoFan Köszi srácok, jó játékot.

Közben ez a beállítás azt hozta, hogy a szélsők is többet vannak lövő helyzetben, Fekir-en eddig katalizátor volt, de most cseréltem a lapot egy HUNTER laposra, az előző meccsemen 3 ziccert hagyott ki, plusz 1 kapufa. Remélem ezzel a lappal javul a befejezése és nem veszít túl sokat a passz mutatója.

3 nap kihagyás után nem is olyan rossz 4 win és 1 döntetlen zsinórban... Örülök most neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont nem tudom, hogy honnan de mindenki Neymarokkal, Griezmannokkal, Bale-lel szaladgál, lassan nekem is dobhatna már valamit az sbc
Ha valakit érdekel a két csapatom, lassan kezdem őket kevésnek érezni középpályán, meg bpl-ben csatárban.
a gép legalább nem ír rám