- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na most rívok én is egy kicsit
. Szóval nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy fizet az ember az Ea-nek a játékért, hogy élvezze, és azért tegyük a szívünkre a kezünket legtöbben szeretjük bármennyire rossz is néha. Nekem a mellé vehető tartalommal vannak gondjaim. Fent nevezett ember kinyitott 30000 Ft értékű cuccot, egész évre meg vannak azok a játékosok neki, akiket akar, DE biztos volt olyan aki kinyitotta mind a 10-et és alig volt valaki benne. (mondjuk ez a videó tényleg túlzás) Teszem azt a Pes hasonló játékmódjában van garantált nyitás ahol biztosan egy 85 vagy valamilyen szint fölötti embert fogsz nyitni(persze drágább a sima nyitásnál), fifában lehet, hogy több százezer coint kellene kiadni azért az egy szerencsétlen Cavaniért (mert tuti hasonló kaliber lenne). Magyarán kinyit az ember egy 100k-s packot és lehet, hogy egy Ramsey lesz a legjobb embere, olyan nagy gond lenne biztosítani egy nagy szintű embert? (Mert ugye egy Cavanival sem vagy előrébb mint egy Ramseyvel pénzügyileg) Szóval lenne egy pack 25-30-100k vagy amilyenre gondoltok, de abban biztosan legyen valami, ez túl nagy kérés lenne? Tudom ez csak egy álom, meg Ea-nek nem érné meg, de az ember vágyakozik 
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- GTA V
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Szóval nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy fizet az ember az Ea-nek a játékért, hogy élvezze, és azért tegyük a szívünkre a kezünket legtöbben szeretjük bármennyire rossz is néha. Nekem a mellé vehető tartalommal vannak gondjaim. Fent nevezett ember kinyitott 30000 Ft értékű cuccot, egész évre meg vannak azok a játékosok neki, akiket akar, DE biztos volt olyan aki kinyitotta mind a 10-et és alig volt valaki benne. (mondjuk ez a videó tényleg túlzás) Teszem azt a Pes hasonló játékmódjában van garantált nyitás ahol biztosan egy 85 vagy valamilyen szint fölötti embert fogsz nyitni(persze drágább a sima nyitásnál), fifában lehet, hogy több százezer coint kellene kiadni azért az egy szerencsétlen Cavaniért (mert tuti hasonló kaliber lenne). Magyarán kinyit az ember egy 100k-s packot és lehet, hogy egy Ramsey lesz a legjobb embere, olyan nagy gond lenne biztosítani egy nagy szintű embert? (Mert ugye egy Cavanival sem vagy előrébb mint egy Ramseyvel pénzügyileg) Szóval lenne egy pack 25-30-100k vagy amilyenre gondoltok, de abban biztosan legyen valami, ez túl nagy kérés lenne? Tudom ez csak egy álom, meg Ea-nek nem érné meg, de az ember vágyakozik