Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Én singleben jobban örültem a meccs utáni "díjazásnak" szponzoroktól stb. arra gondolok, hogy nem X millió összeged van átigazolásokra és az arányok változásával ez lehet több, viszont csökken a szerződés pénze hanem, hogy volt x milliód és meccsenkénti fix bevétel (plusz a győzelmi bónusz), de ha rosszul számítottad ki a dolgokat akkor bizony a szerződések miatt meccsenként akár mínuszba is mehetett a pénz amire reagálnod kellett a bérek csökkentésével pl. amit vagy elfogadtak vagy nem. Ez az új rendszer annyira nem jön be számomra, hogy fix pénz van és csak az arányokat tudod változtatni. Az új barátságos kupa ötlet is jó, viszont megint csak azt tudom mondani, hogy az lenne a legjobb ha magadnak rakhatnál össze egy nyári felkészülési menetet ami lehet a már említett kupa (amire nevezel ha gondolod vagy nem), de te is eldöntheted akár napi szinten lebonyolítva a barátságos meccseket kikkel szeretnél játszani, akik azt vagy elfogadják vagy nem (bár miért ne fogadnák el, veszteni senki sem veszít a barátságos meccsekkel).
Az online része fut szempontból egyértelműen a piac fellendítésével lenne egy jó pont illetve nagy dobás a fifa részéről (meccsenként több pont, 1-2divben akár 1-2 ezer coin a győzelmekért) online kupa nem szaros 2k a győzelem, mire megnyered már eleve összejön ez, az a +2k nem igazán ér semmit.. szerződések többet elvisznek. Pakkok amiket kupákból nyersz nem untradeble itemekkel lennének tele.. nem tudom miért fáj ez nekik?
Illetve az, hogy egy játékosból "adózni kell" feléjük.. megint csak hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung LCD és LED TV-k
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Illetve az, hogy egy játékosból "adózni kell" feléjük.. megint csak hülyeség.