Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Bakker! :DDD

Na, mondom az első free draft tokenemet mondom mégis csak offline kezdem, nem megyek élből szárazon ... jó lesz mondom a WC szint, biztos ami biztos, legyen meg tutira az első draft győzelem, ráérek még legendáskodni :U meg ultiméteskedni... :U

AHHA... ;] A 60. perctől imádkoztam, hogy csak tizenegyesekkel ne kelljen kiesnem, mert a gép az durván tolta a cuccot.

IF Ronaldo megbukott, :U :DDD két kapufa, kapusa 17-et védett, 9,7-es osztályzat, szögletnél két Koszcsielnyííí olló, hát azt nem tud, majd a végén I-B-A-R-B-O FEJESS!!! :DD :DD :C

Ő mentett meg a tiziktől a végén. Nem tudom, hogy ez az első meccs okozta sokk, de az tuti, hogy "van tétje" a draft fílingnek, főleg így elsőre, szóval higgadt fejjel kell tolni... :D Pláne, hogy WC szint és nem is nehéz, de mégis szívatós volt.

Remélem nem ilyen meccseim lesznek. Első benyomásra a sima passzok erősebbek, a lövések erőtlenebbek, de majd jelkezem pontos válaszokkal, csak még tapasztalnom kell.

A SAJÁT TAKTIKÁT (custom tactics) egyszer offline elmentette, annyi volt a dolgom, hogy a draft meccs előtt átállítottam defaultról --> customra és ott is volt az elmentett... :K

:R

Új hozzászólás Aktív témák