- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
szakii6
üzenetére
Aki nem teheti meg, hogy sokat játsszon az akkor nem is való az 1. osztályba szerintem

Én értem, hogy valaki nem tud annyi időt rá szánni, de akkor pedig a lehetőségekhez képest mérje fel a helyzetet, hogy mi a valós osztály amelyet elérhet azzal a játékkal töltött idővel. Ráadásul szerintem a coin vásárlók többsége inkább apuci pénztárcájából veszi meg, de ha meg ez tiltott akkor csodálkozni sem kellene egy esetleges büntiért. EA helyében aki vesz coint és ez nyomon követhető akkor szépen sorban pucolnám ki a fiókokat, az 1. átküldéstől haladva, vagy visszafelé vagy akárhogy ameddig követhető. Gondolom ez náluk a rendszerben benne van, ki kitől mikor és mennyit vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest