- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakii6
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szép kis csapat
amilyen árak vannak most, össze is lehet hozni.. sőt ha vársz egy kicsit, úgy is lejebb mennek a bundes bitangok 
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem is fontos, ettől még nem leszünk kevesebbek, ha nem csak futunk, mint az agyatlanok

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pace buzi leszel azt ugye tudod?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
DreamTeam
nah, ha ezt sikerül összehoznom, akkor boldog ember leszek...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Passzolom.... sosem adom be a szögletet fejre
Beadni sem adok be, csak laposan vagy vissza passz 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
megvettem a TOTS gaboni viperát... 1-1 meccsen mintha behúzott kézifékkel ment volna...

egyébként régebben elég sok szögletből fejeltem gólt...mostanában meg mindig lefejelnek, még Götzével is...van valami új fejelés gomb kombó?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mostanában igen jellemző ez a jelenség, az EA serverek állapotát tükrözik

-
LedyGyuszi
addikt
2 nap után visszatértem...
német kupa online és offline gyors behúzva, pakkokból semmi...
utána elkezdtek töketlenkedni a játékosaim... lassúak, állva várják a labdát, stb...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
agyatlanok játéka lett a fifa sajnos....
de a pes meg valami hihetetlen szar.
így maradt nekünk a hig fos

-
Azog the Orc
őstag
sorry nem fértem bele
Nem gáz a sprint suttyók mert halomra verem őket és lépkednek kifelé a többsége, csak amikor zsinórban a 20. ellenfél is tök ugyan azt tolja, kicsit egysíkúvá válik az egész játék!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
De ehhez hozzátartozik az is hogy néhány nappal ezelőtt leirtam hogy agyatlanok játéka lett a fifa sajnos....
Hozzáteszem idegesítő igen a dolog mert miért ne idegesítene...
De ezek ellen ha gólt lövök akkor megnézem az összes visszajátszást és hidd el idegesek lesznek,főleg amikor felhozom a lasztit és elkezdek cselezni
-
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
"A másik meg hányszor van olyan hogy egy csapat nyom és kontrából gólt lő az ellenfél?
Ez is a foci velejárója....."Ez oké, csak egy bizonyos szintig, mert 20 ellenfélből 19 ezt játssza és nem azért mert ezt szereti vagy ez a stílusa hanem mert ez a legkönnyebb, ezt támogatja legjobban a játék mechanizmusa! Hátul 8-an előre két gyors majmot , indít, vagy előrebasz és kész! Azt csinálják amit a szájukba adnak, semmi önálló elképzelésük nincs a futballról! PACE nélkül ezek meghalnának, nem tudnák felhozni a a labdát passzokkal mert ahhoz egy kicsit használni kéne az agyat és képbe kéne lenni egy kicsit a futballal mint sport!!!!
Tavaly 14-ben mindenki fejelt ha kell ha nem, idén a 15-ben mindenki fut ha kell ha nem,na erről beszélek!
Mindig a legkönnyebb utat járják csak gól legyen az mindegy hogy hogyan! Fogykosok akik csak a játék butaságát tudják meglovagolni!Én ugyan azt a focit játszottam a 14-ben is, mint most a 15-ben is játszom , nem támaszkodok az aktuális trendre!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
perzse mások vagyunk,de ki melyik focit szereti!
Én pl utálom ha valaki a realla van mert az nem játsza a focit, hanem tanker pityuk beverik vagy lesprintelnek mindenkit.....de...."ja, le lehet parkolni a buszt, vagy berakni a kontrajátékot és a mély védelmi vonalat, de az meg elveszi a játékérzetem. ez a másik nyűgöm."
Ez nem lehet akadály....
Nem kell park the busz hanem stay back kell!
És a védelmi vonal ott kell hogy legyen 20 környékénél....
Akkor meg nehogymár nem tudjuk megzavarni,levédekezni?A másik meg hányszor van olyan hogy egy csapat nyom és kontrából gólt lő az ellenfél?
Ez is a foci velejárója..... -
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
nincs különbség a két platform között, nextgenre és PC-re is ugyanazt az engine-t kapta a játék.
hogy miért baj a beívelgetés? nekem azért, mert nem kell hozzá különösebb tudás, és bármelyik játékos legyen az bronz vagy Pirlo (a pass assistance miatt) tökéletes löbbölt passzokat ad, amiket az ilyen Tank Costák átvesznek, megölik a védőt, majd beverik, akár 0 szögből is. ezt könnyű levédekezni, szóval ez a kisebb gondom.
a második az előrebacós indítás, ahol a Mr. 90 pace csatár úgyis lefut mindenkit, és 10-ből 10-szer belövi, mert a védőim nem állnak elég mélyen, és elszaladnak mellettük.
ja, le lehet parkolni a buszt, vagy berakni a kontrajátékot és a mély védelmi vonalat, de az meg elveszi a játékérzetem. ez a másik nyűgöm.de ez, ismétlem, személyes problémám. ugyanúgy el fogom szidni az összes ilyen ellenfél minden felmenőjét, de ilyen ez a játék.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szerintem akkor ráállok én is!
Sajna én ps4 tudod ha gép akkor mac és egy kis 2010es air nem negyon tudja ezt a teljesítményt
Meg amúgy is ps1 óta ps-es vagyok és only fifa

-
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Pc-n
Nekem így bevált így szoktam meg

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Köszönöm!
Gondolom a túl sok rásegítés nem nagyon jó már egy bizonyos szint felett....

MIlyen platformon tolod?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
a kontroller segédletek mik legyenek?
Mert azon is sok műlik ugye?és köszi az onfót!
Szerintem jövö héten visszaszopatom
Mert igy is sikerül megvernem,de nem vagyok én a vértizzadós meccsekhez szokva meg a sima 6-0os vereségekhez....
Amikor semmi nem megy be neki meg egy ellentámadás 1 gól...
labdabirtoklásom 60 százalék fölötti meg az ő térfelén vagyok feszt,az a tipikus barca foci rengeteg passzal.. -
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Akkor azt állítja amit írtam

Időben visszaváltás és hátrálás, az esetek 90%-ban szűrhető, védhető

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
a taktikája az hogy keverget a középpályán és onnan jobbról,balról,középről íveli be olyan 35-25m környékéról a lasztit Ronaldonak,Balenek,Benzemanak...
A barcaval tolom és nem tudom levédekezni.... -
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ennek levédekezése a gyors emberváltáson múlik, amint jön a kényszerítő már is a védőre váltasz és hátra mozogsz hogy ne kerüljön mőgéd a támadó!
Sztem a "gyári long ball"-ra vált a spanod , ekkor aztán lehet löbbölgetni mert sokkal több lesz a beindulás, de ez is levédekezhető
Ja és még az instrukcióknál a Get in behind"-et (kerüljön mögé) kell a szélsőkre és a csatárokra tenni, ezzel jobban igyekeznek a védők mögé kerülni 
Kicsit bele kell merülni az egyéni taktikába, hidd el megéri, el kell találni a neked leginkább megfelelőt , hatásos tud lenni!
-
tigomigocika
senior tag
MOst azt nem értem miért baj ha valaki belöbböli a védők mögé a lasztit?
Kb a góljaim 70 százalékát így lövöm kényszerítő után a a 16osnál visszapassz és vagy ellövöm gól, vagy lepasszolom és gól vagy helyzet mindkét esetben....
Az előttem szóló védelmére kelek ha nem tól nagy baj?
Igaz más a platform de a fifa az fifa...amúgy ezeket a belöbbölt lasztikat hogyan lehet levédekezni?
Mert egyik srác a tökélyre fejlesztette a taktikát mint irtam valamit állít és olyan jól tolja hogy lehetetlen levédekezni...
mit kell ohhoz a taktikánál vagy a személyre szabott instrukcióknál állítani?
Felállás függő is? -
bucketb0b
őstag
kovi23, szilas, vigyori.. gratulálok, hogy csak a szerződésemet basszátok div1ben, mert kilépkedtek a meccs elején.. remélem ezért komolyan fellép az ea a későbbiekben, aki kilép 0-3 lose aki ott van 3-0 win, mert ez így szégyen, hogy 15 perce keresek meccset.. ellenfél lenne, mert talál, de milyeneket..
-
bucketb0b
őstag
Na mondom játszok már egy kicsit rég játszottam offline seasont. Belépek, hogy serie a ligát tolok az 1. osztályban, majd jött a kitétel bbva csapat kell hozzá
szép volt EA

-
Azog the Orc
őstag
Hosszú-hosszú idő után ragequit-eltem újra, miután egymás után 7 azaz 7 kapufát rúgtam Ibra-val ajtó ablak ziccerben és ezel előtt úgy kaptam gólt hogy Bale-t 5-en azaz 5-en nem tudtuk szerelni simán begyalogolt a kapuba! De már nem lettem ideges, csak röhögtem és kiléptem

-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
lövés/passz gombot.
-
Juventus FC
tag
Halo
Milyen gombal lehet azt megcsinalni hogy az inditott játékost le tudjam ütközni a vèdömmel? Ha az LT ravaszt huzom sprint közben akkor belassul a védő....
-
Azog the Orc
őstag
És igeen, ismét laggol az összes meccs, tegnap a belassulás volt a menő, ma a lagtenger!
Jó hétvégét kíván az EA csapata a moslék szervereivel

-
Gebriel
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Meglep, hogy panaszkodsz es nem megy neked a jatek. Szerintem eleg pro.-n nyomod. Mi tortent

Jatszunk egy-ket meccset, hatha vissza ter beled a win seria?
-
Azog the Orc
őstag
IF Lavezzi nagy napja: [link]

-
Azog the Orc
őstag
Megvolt az első meccs a Russia ligás csapttal

Eszmélet agy grundfocit rendeztek fiúk!Dzsudzsi 2 assist, nem rossz, a két véglet, valamikor olyat csinál mint egy öreglány valamikor meg csak lesek
Lila Eremenko bitang jó a kis finn mikulás, olyat lő mint a bivaly, jól passzol, jól mozog hozza amit vártam tőle!
Witsel patent, előre hátra és Fernandes is hozza ami kell!Viszint CDM be Lassana Diarra-t raktam, OP az ember, olyasmi mint Matic, na nem fizikálisan hanem mindig szerel, kifacsart helyzetekből is ő elpöcköli az tuti

A másik team: IF Pastore nagyon ügyes a lasztival, élmény vele zsugázni

-
Azog the Orc
őstag
Minek van valakinek olyan csapata hogy 11-ből 7-8 TOTS vagy TOTY és az egy emberrel fussuk körbe a pályát módin kívül semmi mást nem tud? Ja megvan, azért mert a többsége 99 pace és 99 stamina, na azokkal lehet szépen futni
"Jesus Christ"
Ja és 3-0-nál meg kilép
Ki érti ezt? 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Figyu koma!

A bundesbe CM-be CM-be ajánlom Castro-t és K.P. Boateng-et bírják a melót, védekezni és támadni is tudnak!
CAM-be pedig Kagawa-Götze sztem nagyon jó, de ha neked nem adja akkor csak is Mkhitaryan ő egy állat, gyors, technikás, van skill, nem fárad, és létlábas 5*WF, tökéletes, jól lő és passzol CAMA BBVA csapatba pedig Modric és Perez párost próbáld ki , nem fogsz csalódni
, Modric igaz kicsi de erőszakos s jól szerel, nem beszélve az előre játékának zsenialításáról!MÁS:
SrÁCOOOK
Találtam lila Eremenko-t, szóval épül az IF Pastore-s csapat fitness squad-ja is élen Dzsuzsi-val 
-
_adaml21_
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Hát a két középpályásom feladata főképp a védekezés, de fontos, hogy mozgékonyak legyenek, és támadásban is részt tudjanak venni, ahol elsősorban nem a befejezést várom el tőlük, csak a pontos passzjátékot.
A tökéletes középpálya számomra Ramires-Fernandinho, Rooneyval kiegészülve CAM-ben! Próbáltam már Yayát, Di Mariát, sok mindenki mást, de eddig magasan ők a legjobbak.
Német csapatommal pont ez a legnagyobb bajom, hogy nincs meg ez a király középpálya. Schweini lassú, Lahm gyenge, Gündogan gyorsan fárad, de ez még mind hagyján, 1 db értelmes CAM nincs! Götze, Kagawa (még talán ő a legjobb), De Bruyne.... Ötletem sincs, hogyan lehetne életet lehelni abba a csapatba!
-
Azog the Orc
őstag
Na képzeljétek nézelődtem a piacon és találtam egy Ibra-t 65k-ért úgy hogy a max ára pedig 90k, nem is értettem, nagy ijedtségemben gyorsan megvettem és megcsináltam rá ezt a csapatot: CSAPAT

IF Pastore-t már amúgy is ki akartam próbálni
, viszonylag olcsón jött ő is , és IF Payet-et is csupán 10k-ért fogtam, szóval ha megunom őket vagy mittomén akkor haszonnal túltudok rajtuk adni 
Ha nincs lila Eremenko ez is megteszi

Tudom, tudom mit má ennyi csapat na de hát na.........

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jól néz ki a csapat

De a lényeg az hogy egy kis fun-t akartam IF Dzsudzsi és lila Eremenko-val , főleg a finn-nek elég beteg statjai vannak, Fernandes-t már régebben játszattam, jó CM, komplex de nem hiszem hogy CF-ben megállná a helyét nálam, tudod elég válogatós vagyok
Sorry,de azért köszi a csapatot

-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Lapos passzok azok a kiugratások amik hatékonysága nem olyan nagy, mint az ívelés, továbbra sem értem ez miért baj illetve miért sorolod oda, mint a a játék gyengeségeinek kihasználása.

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Manuel Fernandes köré egy jó Serie A csapatot lehet építeni, ő lényegében Eremenko shooting (finishing) nélkül.
de a marokkói is jó lehet.bucketb0b: írtad többször is, hogy kiugratsz. nincs ezzel baj, de ez kb. ugyanaz, mint a védelem fölött áterőszakolt labdák, passzolsz, és sprint a labdával, vagy a labda felé. ennek egy előnye van; eredményes..
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem értem miért írsz ilyet... egyrészt csúnyára nem ez a stílusom, ívelést 3 esetben csinálok
- kapuskirúgás
- beadás a szélről
- szöglet (netán szabadrúgás)másrészt nálam ingame nem vált be Valbuena teljesen ez miért baj? Másnál is vannak olyan játékosok ahol pl. a passzt vesszük alapul és 90+ mégsem válik be, de egy 70es passzal rendelkező meg tökéletesen (hogy egy kicsit sarkítsak ezen)
Korábban említettem egy kommentemben miért nem rúgok sok nagy gólt, mert nem az a stílusom, nyugodtan megnézheted a góljaimat amiket linkeltem, szerintem egyet nem látsz ilyet. Ráadásul folyamatosan szidom a 2 gyors szélsős basszuk előre a labdát majd verjük be játékosokat erre fel én is ilyen lennék?
Nem hiszem.Shit Life kollégával toltunk azt hiszem 2 meccset (az egyik az volt mikor bal lábbal a 16oson kívülről bevert egy kapufás gólt a jobb felsőbe), majd ő megerősít ha akar én nem fogok bizonygatni semmit látatlanba embereknek

Szeretem a pacet, de ez miért baj?
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ha nem hát nem, rengeteg alternatíva lenne egy másik felállásra, mint azt a korábbi hszben is olvashattad. Valbuena (bár nálam kicsit lassú volt, de nem ügyetlen) Hulk és még vannak páran.
-
Azog the Orc
őstag
bucketb0b:
A felálláson nem szeretnék változtatni és Doumbia-t sem tudom használni mert tuskó

De amúgy jó lenne
elod22:
IF Hulk elég drága, annyit nem szánok erre a csapatra, de amúgy sincs a piacon, viszont ha nem kapok lila Eremenko-t akkor lehet Boussaffa lesz a befutó, ott is jók a statok, WR-ek

-
elod22
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ha nincs Eremenko, akkor IF Hulk, de ha ő sincs, akkor Valbuena. A te stílusodnak mindekettő megfelel szerintem.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Egy CAM Eremenko, Doumbia középcsatárral nem lenne jobb?

-
Azog the Orc
őstag
Mert EZTET a fun csapatot kéne össze verbuválnom!

Sztem full játszható kis csapat
-
bucketb0b
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Aki focizik bármilyen szinten is (akár havonta 1x a haverokkal) tudja, hogy ettől jobban nem lehet eldugni a kezet.. ott volt szorosan mellette, semmi szándékosság nem volt, 5 centivel beljebb megy akkor ez az oldalát találja el, és a Pogbas eset sem volt tizenegyes, nem szabad, hogy ilyen piti helyzeteken dőljön el egy meccs.

(#23746) adamlukacs: nálam CAM-ben Rakitic "sima" lapja nem igazán vált be

-
Azog the Orc
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Rakitic sem sokkal erősebb Iniesta-nal, annyi hogy nem fárad olyan hamar, de viszont Iniesta technikásabb, mozgékonyabb, kérdés hogy a két CM-nek nálad milyen szerepe van! Én nem váltanám le hanem raknék Iniesta-ra egy "sentinel" lapot!
U.I: Majd ma meccselhetnénk ha van kedved, mert a múltkor nem jött össze!

Más:
Valaki látta már ezt az embert a piacon? Hero Eremenko ?

Mert szeretnék rá egy csaptot CF-ben

-
thebigK
addikt
jesus, én ide posztoltam hajnalban....sorry

viszont ittasan 2meccsből 2 behúzva...ezentúl csak így
-
_adaml21_
őstag
Az EA-nél a döntő lejobb játékosa nem Iniesta, hanem Rakitic lett (amivel egyet is értek, esetleg még Buffonon gondolkodnék el).
Ki is dobták a MOTM lapját
Ennek kapcsán elgondolkoztam, hogy érdemes lenne-e Rakéta valamelyik IF lapját alkalmazni? A 85-ös olyan 30k körül kapható, és elképzelhetőnek tartom, hogy beférjen a spanyol csapatomba, mondjuk Iniesta helyére - vele azért nem vagyok megelégedve, mert fizikálisan kicsit gyenge (elnyomják), és gyorsan fárad.
Vélemény? Tapasztalat IF Rakiticcel?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Akkor arról a meccsről nem hiszem hogy bármi éremlegeset fel tud tölteni

-
_adaml21_
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Létezik kettős mérce a bíróknál (még ha kimondatlanul is), hogy ha az egyik oldalon nem adott meg egy vitatott szituációt, akkor a másik oldalon sem fog, mert akkor tényleg elkezdik azzal vádolni, hogy nyomja az egyik oldalt.
Ha megnézed a Pogba-Alves szitut, látni fogod, hogy mindketten elég durván rángatják a másikat, majd amikor már Pogba érzi, hogy nem fog a labdához jutni, elengedi magát, és elesik. Véleményem szerint az nem volt tizenegyes, mint ahogy a kezezés sem, semmi szándékosság nem volt benne, még nagyjából a teste mellé is volt szorítva.
-
Dinter
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Az csak akkor lett volna tizi, ha a bíró a barcának akarja adni a meccset

Ha azt nem fújta be,akkor a Pogbás se volt semmi.
Totál más volt a két eset, ilyet hogy lehet erre mondani?

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Vampire Bat
üzenetére
A Juvének is volt elég sok helyzete, viszont felesleges ezeken rágódni, sajnos kikaptak, ezt le kell nyelni, ez van. Majd jövőre odavernek nekik.

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Szerintem az volt,mert nem volt leszorítva a keze,annak ellenére,hogy nem volt szándékos.Ha azt nem fújta be,akkor a Pogbás se volt semmi.
Yodamest: Tolta a hendii?Buffon miket fogott.
Igaz a bíró kicsit velünk volt én úgy érzem.Azog: Szerintem az valami youtube-s sorozatot csinált,mint pl. CrisrijAn-nak volt a Messi projekt.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
martoonx
üzenetére
Ebben ne keress semmi értelmet, mert ezek fogyatékos eberek akik erre matyiznak otthon, hogy hú de nagy spíler vagyok! Sajnos a fifa közösség elég nagy %-a debil

Most játszottam én is egy olyannal aki egy full bronz csapatba betett egy TIF Griezmann-t és kb ha 10-et passzolt sokat mondok, csak futotta körbe a pályát egy emberrel a barma, az nem esett le neki hogy a kapuig nem jutott el egész meccsen! Akkor ebben mi az értelem? Semmi ezek egyszerűen retardáltak és kész!

-
martoonx
csendes tag
Ezt barmot ki kellene tiltani. Francért nincs mód írni az ellenfélnek. A gyerek 20. percben lőtt egy gólt vagy 35ről, onnantól kezdve hátul passzolgatott, megállt a labdával, kurva ügyes volt nem mondom, talán ilyen ügyes playerrel sem játszottam soha, de hogy mi francért kell már az effektív játék idő 2. percétől ilyen tetű módon játszani?
Elképesztő. Gyökérség. Tirpákság. Jó ez a tiki-taka, csak nem hátulra passzolgatva. Mi a célja így? Húzza az időt és az ellen agyát. Nem értem. Ha már nekem így menne, nem így szívatnám a népet, hanem minél több szép csel, átadás, kombinációval.
-
Yodamest
veterán
A hendy tolta rendesen a Barcát, pedig elég sok IF meg TOTY van náluk... ezt nem értem.

-
thebigK
addikt
Mezt ha rlolvassartoj akkor ti.meg jozanok acgytok
DD
Hazaerek minnyaaa, elintezem az aaszzonyt oszt cmon barbie fifaaaa -
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Az nem volt tizi

(#23735) MdewC: csak egy vicc vót?

-
MdewC
nagyúr
FINO ALLA FINE
JÖVŐRE -
-
dracox
addikt
Ismét spanyol csapatok van Európa csúcsain egy év után.... Ez mindent elmond.. Igaz, hogy a barcának nem örülök, de sajnos megérdemelték idén.
-
-
thebigK
addikt
De kurvara nem erdemelte meg a barca....1-1nel ha azt a pogba szitut befujja...
-
bucketb0b
őstag
Érik a jó meccs ha a Barcát meg tudják fogni egy kicsit. Tipikus fifa eset, sarok passz tökéletes majd a kapus véd, de a kipattanó az ellenfelemé és gól

-
martoonx
csendes tag
Na most kezdődik igazán a meccs.
-
dvtkfan
senior tag
GÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLL Hajrá JUVEEEEEEEE
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ahhoz először el kellene jutni a kapuig.. és most nem megbántani akarom a Juvet meg a szurkolóit, de sajnos ez eddig nagyon kevés, fordítva alakult volna a meccs eleje akkor lett volna igazán jó meccs, így sajnos nagyon nehéz lesz megfogni a Barcat

-
LendvaiFeri1
veterán
Fater egy ilyet plíííííííííííííz.

-
Azog the Orc
őstag
Egy kis flik-flak Hazard-Sanchez-től: [link]

-
Francesco003
aktív tag
Hajrá Juve nyerjen a csekély költségvetés 😃😃😃
-
Azog the Orc
őstag
Nem kell javítani
a Juve-nak szurkolok a döntőben, de Bayern fan vagyok, ezen mi olyan hihetetlen? -
törölt tag

0:1 -
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
MdewC kollégának kelleti magát, a lelke mélyén a Barcanak szurkol

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Javítalak bocsi!
Nyilván ezt akartad írni:"Na akkor hajrá Barca!!!"
-
Azog the Orc
őstag
Na akkor hajrá Juventus

-
szakii6
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
MOst erre mit mondjak?
De most komolyan?????Ááááá tudoooooom!
Középkezdés mert nagy nehezen megszereztem a vezetést egy irtójó ellenféllel szemben a 88.percben!
A srác lepasszolja ,de épp h csak belepöccint a passznál és a másikkal belebikáz!
Átszáll mindenki felett,de valami kur.a lassan...száll...száll...kimentem a teraszra elszivtam egy cigi,kihozták a pizzát,megnéztem a Rettenthetetlent ami nem rövid film...száll...szálll...közeledik a kapushoz!!!
Kapusom nyul érte és nem éri el holott a gólvonalon állt....Szitu!
Figyelj!
Joy recseg ropog a kezemben,repült is egy sort...sűrű anyázás,majd kb az összes rokona szexuális kapcsolatot létesített minden facebook ismerősével,aztán következett az EA és annak a hozzátartozójai a litániában...
Mire párom szólt:"kicsim...ne idegeskedj már".......Na gondolhatod h akkor csak nem lettem nyugisabb
Mondom oké akkor gyere kecseg!
Elővettem a skilleket, végigvertem mindenkit,beadtam a kapusa hatalmas bravúrral védett!
Szöglet beadom....kifejel....saját térfeléről indulva végigsprintel,majd bebassza 0 szögből..
Ekkor kibontottam egy sört,majd intéztem egy két keresetlen szót magam felé,hogy miért kellett nekem ezt a szar játékot megvennem....ps off...cigi on

Köszi h végig olvastad

-
Azog the Orc
őstag
Dob egy ilyen csapatot 2-0-ra vezetek a gyerek sehol sincs a pályán, szanaszét szopatom, erre varázsütésre a csapatom lehúzva, passz kizárt, forgolódni az emberekkel onnantól nem tudtam mert mindenki farönkké változott, sebességről nem is beszélve!
Azért ez már gusztustalan szint, hogy a jóval erősebb csapatot még ilyen pofátlanul nyomni is kell

Nehogy a kis sutyerák fogalmatlan mastercard köcsög megunja a játékot!!!
Erre a hétvégére elég is lesz, úgy is játszhatatlan egész nap és holnap is az lesz!
-
bucketb0b
őstag
Kellemes, látványokban gazdag bl döntőt akkor mindenkinek!

(#23714) Azog the Orc: menj bl döntőt nézni ne idegeskedj, ez az este ne a virtuális fociról szóljon

-
Azog the Orc
őstag
Még jó hogy next-gen kapus van: [link]

Next-gen kapus jövő, next-gent mindenkinek

-
bucketb0b
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ugyanarra gondoltunk
Sok pénz majd játékos kiherélése, mert nem kap elég lehetőséget vagy túl sokat várnak el már tőle a kezdetektől.. szerintem nem ez a helyes felfogás, de ezt csinálja a Real, persze jogos az elvárás, hiszen az egyik legnagyobb klub jelenleg (is, mint korábban) -
_adaml21_
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Én Daniloval kapcsolatban arra céloztam, hogy az ára miatt (többé-kevésbé jogosan) már a kezdetektől állandó, kimagasló teljesítményt várnak tőle. Míg egy 10 millió eurós játékosnak hajlamosak vagyunk elnézni eleinte egy-két szerencsétlenkedést, ha látszik rajta a folyamatos fejlődés.
Nyilván nem bántam volna, ha Danilo csatlakozik Neymar haverjához, de Aleixnek is legalább annyira örülök. Valóban sok párhuzamot lehet vonni Alvessel, remélem lesz legalább olyan jó, mint amilyen Dani az elmúlt 2-3 hónapban volt
A Real pedig remélem nem herdálja el Danilo tehetségét, mint tette azt jó pár játékossal. Hála istennek Iscot sem sikerült elrontani (még...).
-
bucketb0b
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Azzal nincs baj, hogy nem "védő" Ramos is szélsőként kezdte a Sevillában aztán most meg belső védő

Át lehet alakítani 1-1 játékost, ha a játékos vevő rá és szerintem ő alkalmas erre. Dani Alves szintet fog hozni, ő is sokat kolbászolt előre és lövöldözgetett bőszen, nincs is ezzel baj szerintem. Az, hogy Danilo mennyire válik be a Realnál majd kiderül, szerintem Casemiro sem fogja azt hozni amit elvárnak majd tőle aztán tovább adják és megint mehet a puffogás holott lehet csak azért nem fog teljesíteni úgy, mert nem kap annyi bizalmat majd.. de ez a "Real felfogása" így talán ez is megérthető ha el nem is fogadható teljesen. -
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
januárban csatlakozik - igazolni igazolhatnak, csak nem játszathatják őket.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Akkor ezek szerint csak fiatalokat nem igazolhatnak?
(#23706) adamlukacs
Jogos.

Ááááááááááááááá, nincs Chiellini.

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez kamu, az utolsó pillanatban a jobb alsó sarkoban meg is jelenik egy Trollface

-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
egy irtó profi videó, csak össze van ollózva az egész, awesomePCgames csinálta, és Matt rakta fel.
természetesen nem valós.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Barcas fórumokon már pár hete sokat beszélgettem róla, amikor a Fio-t kinyomta a duplájával az Európa Ligából, és akkor az volt a véleményem róla, hogy jöjjön

Katalán, gyors is, látszólag kapu előtt sem jön zavarba. Szerintem ennyi pénzt megér, és jól is elsülhet a dolog. Ami aggodalomra ad okot számomra, hogy alapvetően ő nem védő, de az utóbbi időben védekezőbb szerepkörben játszott a Sevillában is, na meg Jordi Alba is bal középpályásként kezdte.
Nem akarok nagyon előrehozakodott jóslatokba bocsátkozni, de szerintem jobban beválik majd, mint amilyen Danilo lett volna a Barcában/amilyen lesz a Reálban, pont emiatt a kettős mérce miatt (10m/38m euró).
Meg talán azért ilyen olcsó BHV-t vesznek, mert a nagy lóvé Pogbára kell
Dani Alvesről annyit, hogy jó lenne, ha még egy évet maradna, főleg, hogy januárig senki nem játszhatna, bárkit is igazolnánk, de ha úgy érzi mennie kell, akkor ki lehet húzni fél évet Adrianoval és Montoyával
meg Douglassal. -
LendvaiFeri1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amilyen árak vannak most, össze is lehet hozni.. sőt ha vársz egy kicsit, úgy is lejebb mennek a bundes bitangok 

szép volt EA
Találtam lila Eremenko-t, szóval épül az IF Pastore-s csapat fitness squad-ja is élen Dzsuzsi-val
Meglátom....
)
Igaz a bíró kicsit velünk volt én úgy érzem.