Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Semmi csak a szokásos szar matchmaking

az ilyenek játszanak egymás ellen.. tudom nincs nagy csapatom, de azért nem igazán van az jól szerintem, hogy a magam kis 80-82 ratinges csapata folyamatban erősebbek ellen játszik
egész "pályafutásom" alatt egy kezemen meg tudnám számolni hány papíron gyengébb képességű csapatot kaptam.
Néha kipróbálnám milyen 
az egészben az a legszarabb, hogy hiába vezetsz tudod, hogy bármikor jöhet egy szélen végigszaladó játékos vagy egy szabad vagy egy szöglet és oda az előny, hogy ezeket nem feltétlenül tudod kontrollálni, bár a sprintet még csak-csak. Meg a legszebb része ugye, hogy csak azért bronz cserepad, hogy meglegyen a kellemes rating. Undorító szerintem.
(#25894) Azog the Orc: megnézem még pár meccsen, ha nem jó eladom max. áron neked

nálam hatalmas csalódás, 3 meccs 0 teljesítmény
labda elpattan, kapura veszélytelen, gyorsnak sem mondanám, nem indul be. Bár lehet ez most a csapatomat sújtja, de a többi csatárral nincs baj, valahogy még nem illeszkedett be
vagy az is lehet, hogy 35ről kellene vele lövöldöznöm, az ilyen játékosokkal úgy is azt szokták általában. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ilyenkor diktál az érdek. Remélem tudja, hogy a kábszi rossz.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez a mocskos Turan, hogy nyalná meg Bartos orrlyukát... Mégis mit képzel magáról?
Szánalmas, hogy embernek változhat a véleménye... -
LendvaiFeri1
veterán
Well done.

-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szégyen az ilyen.. és egy csomó helyzet úgy ment mellé, hogy az máskor gól, de sebaj

Helyzet jelentés Vargasról: használhatatlan
ügyetlen, nem lő gólt elpattan minden tőle 
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
El Shaarawy meg a Monacoba.
-
Azog the Orc
őstag
Nemáá hogy RvP a Fener-be igazol?

-
vegitossj7
addikt
válasz
zavatar
üzenetére
Nekem megvolt ez a hiba.
Igaz Pc, de a probléma lehet ugyanaz.Bannolták a 13-t az origin accountomon, valamilyen oknál fogva, és azóta se csináltak vele semmit. Megvettem a 14-et, és nem tudtam az Ultimate Team-be belépni. Supportot hívtam, és mint kiderült annyira fogyatékos a rendszer, hogy egynek nézi az összes Fifa online-t 1 Origin accountonon belül.
Próbáld ki másik felhasználóval, ha úgy is gázos, support.

-
zavatar
csendes tag
Sziasztok! XBOX 360-ról játszom a FIFA 15-öt és az a problémám, hogy a játék napok óta nem enged be az Ultimate Team-be, más online funkciók viszont működnek! (pl. online idényekkel tudok játszani)
Konkrétan: Ha rákattintok a FIFA-n belül az Ultimate Team-re akkor tölt egy kicsit aztán (belépés helyett) az alábbi hibaüzenetet írja ki:
Kíváncsiságból betettem az XBOX-ba a FIFA 14-et és a 13-at is, de amikor rámegyek az Ultimate Team-re ugyanez a hibaüzenet fogad. Szívesen fogadnám a segítségeteket, megoldási javaslatotokat a probléma mielőbbi rendezésének az érdekében. Köszi!
-
bucketb0b
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Tudom milyen a sima Vargas alap támadó nálam
Mini Agüeronak tűnik kirobbanthatatlan, jelenleg egy sincs a piacon és elfelejtettem megnézni az árait
RvP társaként tökéletes párost alkotnak, fürge nagyon és rendkívül jól fejez be illetve jól fejel ha szóhoz kerül hiába kicsi, bár ez a játékot minősíti inkább

#25884) Azog the Orc: úh elég occó

ennyiért lehet nem válok meg tőle mivel semmi hasznom nem lenne rajta
még elgondolkodom, ha megválnék tőle jelzem, bár akkor okosan kell csinálni, mert ahogy látom igen hamar elvinnék 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
trollolol. -
bucketb0b
őstag
Na gyerekek, hogy egy kicsi on is legyen ebben a pangásban

Azon morfondírozok, hogy nyissak-e egy 50k rare players packet, bízva a csodában. Úgy döntöttem, hogy igen. Íme
Megéri szerintetek eladni lehet rajta nagyot kaszálni? Még akkor is, ha esetleg nyitnék még egy rare players packet, vagy inkább beépítsem? Ibarbo-Rossi és Doumbia-Sau párossal jelenleg nagyjából elvagyok, bár talán 1-1 csatár kellhet, mert sem Sau sem Higu nem az igazi, viszont nem tudom, hogy ár-érték arányban megérné-e megtartani Vargast
Vélemények esetleg, persze csak ha nem zavarom meg a nagy rivalizálást? 

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az sokkal érdekesebb lenne, ha valaki veled értene egyet.

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A Portonál folytatja.
-
Kristof_94
nagyúr
És mi lesz ezután Ikerrel? Visszavonul vagy klubot vált?
Más: Valaki linkelt nekem a múltkor egy felhasználót, akitől lehet venni FIFA 15 kulcsot, viszont már nem emlékszem! Ha esetleg be tudnátok linkelni újra azt megköszönném!

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Neymar is hiányposztra érkezett, ugyanis Henry óta nem volt igazi balszélsője a Barcának. Pont fordított volt a helyzet, mert épp, hogy megnehezítette az üzletet Neymar reklámértéke, és az, hogy a tulajdonjoga nagyon sok különböző cég kezében volt.
Amúgy kiragadtad kábé az egyetlen példát, amire rá lehetne húzni ezt a skatulyát a Barca esetében. Szerinted a Realból hány ilyen játékost lehetne felsorolni, ha csak az utóbbi pár évet is nézzük? Én úgy gondolom, tudod Te magadtól is a választ!

Suarezt sem azért igazolták le, mert ő a legnagyobb reklámértékű ST, hanem mert, mint azt magad is láthattad, pontosan ő hiányzott a támadószegmensből.
Arról nem is beszélve, hogy eleinte nagyon sok drukker ellenérzését kiváltotta a szerződtetése, mert egyrészt egy éppen karrierje csúcsára érkező Alexist kellett beáldozni érte, másrészt nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot a balhéi: Negrozás, harapások, stb.
A Real pont ezért szállt ki a Suarezért folyó harcból, mert a csapat imázsát negatívan befolyásolta volna egy ilyen balhés játékos leigazolása. A Barca pedig a szakmai szempontokat többre tartotta, és harapása, eltiltása ellenére is soraiban akarta tudni Luist.Pogbának épp emiatt nem örülnék. Teljesen irreális pénzösszeget kérnek érte, Turant sokkal jobb igazolásnak tartom: többet letett az asztalra, ismeri a spanyol bajnokságot és a nyelvet (ezt sokan hülyeségnek gondolják, de tovább tart egy olyna játékos beilleszkedése, akinek az edzéseken fél-1 évig tolmáccsal kell minden mondat lefordíttatni), és biztosan jobban eltűri, ha padoznia kell majd Iniestáék mögött. Arról nem is beszélve, hogy Pogba fizetésigénye 12m euró, amit ha megadnának neki, sorra köthetnék az újabb, magasabb értékű szerződéseket Suareznek, Neymarnak, Iniestanak, stb., mert az nem járja, hogy egy frissen érkezett marketingsztár többet keressen nálánál jobb játékosoknál.
A hozzáállásodról csak annyit, hogy te "nem olvasod tovább", de mi tűrjük el, hogy blődségeket állítasz, és nem vagy hajlandó elfogadni, ha más szerint nincs igazad?
Ilyen esetben ne fórumozz, hanem inkább vezess blogot... -
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pontosan tudták mi lesz.. ész nélküli pénzkidobás a Real részéről.. szinte minden játékosnál ez van, vegyük meg, mert jól játszik egy adott csapatban, nem azért, mert hasznos-e egyáltalán nekik.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Bale volt a legnagyobb baki ár/érték arányban
Ráadásul Neymar igen csak jól illek a Barcaba 
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na látod, minek vettétek meg Bale-t, ha tudtátok, hogy a büdös életben nem fog a saját posztján játszani, mert ott CR van?! Minek?! Ezt írta le Adamlukacs, hogy ti nem azért igazoltok, mert hiányt akartok pótolni, csak azért, hogy jujj szipkázzuk el a jobb játékosokat, hogy utána mehessenek a játékostemetőbe, lásd Kaka, de ez lesz Baleval is.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Még Pogba is simán mehet.

(#25867) adamlukacs
"legmagasabb reklámértékű játékosok" itt kb. abba is hagytam az olvasást. Te beszélsz, amikor egy fostalicska barzil bajnoksábgól megvettétek Neymart 80 millió €-t(vagy többért). Mi megvettük Bale-t, aki elvileg a legerősebb bajnokságban az év játékosa volt. Tény, hogy nem olyan jó a formája, mivel a nem is a saját posztján játszik.

-
_adaml21_
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Furcsa lehet látni, hogy egy csapat úgy próbál a sikerei útján tovább haladni, hogy hiányposztokra igazol minden szempontot figyelembe véve megfelelő játékosokat.
Nem pedig klublegendákat meggyalázva, a legmagasabb reklámértékű játékosokat megvenni néha olyan posztra, ahol rajta kívül akár nem egy világklasszis már van a keretben.Dehát ízlések, és pofonok, hogy ki, milyen csapatnak szurkol. Csak nem értem miért kell más kedvenc csapatába úton-útfélen nevetséges, észérvekkel alá nem támasztható hülyeségekkel belekötni.
-
MdewC
nagyúr
Jött egy srác skill névvel, büntetésből LudasCuadradó 3x cselezte vissza...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért ne játszana? Ne beszélj már marhaságokat. Kell 2 magas szintű kreatív KP, Sergi Robertot mondták Xavi utódjának, de időközben őt KVK poszton játszatták, Rakitic pedig BoxToBox KP. Turan játékstílusa hasonló Iniestáéhoz, Xaviéhoz. Pont ő kellett nekünk. Sokkal jobban örülök, hogy ő jött, és nem Pogba.
Rafinha akiben még van jövő, viszont ő még "kicsi" ide, fejlődnie kell, amit viszont sajnálok, hogy a bátyja a Bayernnél kötött ki. -
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Korábban azt olvastam, hogy Arda ilyet nyilatkozott (vagy valami ilyesmit): az Atleticoban túl sokat kell futni "dolgozni" stb stb. Na ha jól emlékszem és tényleg ő mondta ezt akkor minek megy a Barcaba? Ott még többet fog dolgozni, mert a játékrendszerük alapja az, hogy mindenki védekezik, high pressure stb stb. ott ki fog készülni, már ha kap egyáltalán megfelelő játék lehetőséget.
remélem jól emlékszem és ő mondta ezt, mert akkor az egész felvetés hiába való volt.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt az Arda Turant eddig Is utáltam de ezekután rátett még egy lapáttal!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ezaz Arda, mentél a süllyesztőbe.

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

Amugy kollega, Unitedeskent en kimondottan orulok Schweini-nek

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Így már más tészta.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Perpill igen.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ne vicceljük el, mert ezt komolyan mondtam... Ez még válasznak is csúnya volt.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ő még túl fiatal ehhez a címhez...

GIGI a numero 1.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tényleg hihetetlen, hogy elengedik, sztem ez nagyon nem szép dolog és akkor finoman fogalmaztam.
Teljesen összeegyeztethetetlen, hogy máshol játszik, sok sikert neki!!! (A világ 2. legjobb kapusának.)

-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok!
Gyerekeim szeretnének 360-ra UT-hez seasontickettet, de mindig vmi hibaüzenetet dob. Lehet már nem lehet ilyet vásárolni? -
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, de számomra ez a 2 játékos semmit sem jelent

ezek a "mai" sztárok annyira nem hoznak lázba
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Inkább talán csak Ramos. Ronci elküldte a szurkolókat a pitébe, mikor nem ment neki a játék. Még Marcelot is idevenném, de Iker volt az egyetlen igazi madridista a csapatból. Erre kifütyülik. Meccsről-meccsre.
Mikor néztem 2006-ban a Real meccsét, meg is jegyeztem magamban, hogy az egész csapat egy kalap szar évek óta, csak Casillas ért valamit. Ez ment addig, amíg Ronci-baba meg nem érkezett. Onnantól meg kikapni nem nagyon lehet. De azért mégis sikerül néha.
(OFF)Jobbnak tartom Krisztián Róbertet mint a kerti törpét amúgy.(/OFF)De Gea meg nyaljon sós céklát, nála is a pénz az első, a büszkeség eladó.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnos arra kell rájönnöm, hogy mélyen legbelül nem is a Real Madrid (és nem sértésből), mint klub "éltetett" hanem Raúl és Casillas. Kicsit most hiányt érzek azon a tájon nem is tudom mi lesz
jövőre hajrá Porto 
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egész estés videó is kevés lenne róla

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
EGY KORSZAK VÉGE!!

A LEJOBBAKAT, SAN IKER!!!!!!!!!!!
-
Azog the Orc
őstag
Szégyen így elengedni egy ikont akiben simán lett volna még 3 év minimum

rólunk:
Ha nem a szemét Guardiola a Bayern edzője akkor szóba sem kerülhetett volna Schweini távozása

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez ilyen.

-
vegitossj7
addikt
Lel.
[link] -
m.hegyi
tag
3-0 ide. 14. percben kilépett!
[link] -
Azog the Orc
őstag
válasz
dracox
üzenetére
Az rendben, hogy a szidás megy ezerrel sokunktól, erre nem is lehet semmit mondani, unalmas, ez oké!
De amikor az ember ontotta "százával" a csapatokat, gólokat, taktikát, meg mittomén mit, akkor azokra sem igazán jött semmi válasz, vélemény, megjegyzés. (Tisztelet a kivételnek! Annak a 2-3 kollégának akik partnerek voltak ebben!) (Ne vedd magadra
ezt általánosságban értem)De amikor az ember kifakad, arra tuti biztos hogy jön egy-két felfuvalkodott "megmondóember" aki bedobja hogy ""jaj már megint, sírás, de unalmas, csak ez megy állandóan""
Szóval khm....

Sorry kollégák, csak ez már régebb óta kikívánkozott, elnézéseteket kérem érte, ez az én meglátásom, (ami persze senkit sem érdekel
)

-
bucketb0b
őstag
Úgy látom semmi nem változott így a "végére" sem a fifaban.. paraszt ellenfelek szar játék meg rakja alájuk a lovat. Kupát játszottam tegnap fél2kor hajnalban (bár így belegondolva az ma volt
) erre 3-1nél kilép a gyerek és a kupám is ugrott kezdhetem előröl 
Ma meg játszom a divet erre a meccs után ez fogad.

Olyan laggos volt a meccs, hogy öröm volt nézni, de a 86-92. percben fordítottam és nyertem
az ilyen laggos ellenfelek nem is érdemelnek mást ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Borusito
tag
Végre valami.

-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én napi szinten olvasom a topicot, de csak a játék szidása megy 80-90%-ban ahhoz meg mit szóljon az ember.... Na majd a 16!!
. Enyhe iróniával megspékepelve. -
MdewC
nagyúr
-
bucketb0b
őstag
Mondom nyitok már egy 25k pakkot "hátha" esik már valami, persze egy Henderson
Gondolom nincs ez kitalálva előre 
na jó esett még egy sima Hulk, de a pofám leszakad sehol egy Ronaldo aztán lassan már szezon vége. Egyébként mi alapján jönnek most a pakkok? Lesz később rare pakk vagy, hogy van tudja valaki? -
szekto
aktív tag
válasz
Sanceee FC
üzenetére
Én arra kezdek rájönni, hogy ezek a dolgok, amiket mi bugoknak hívunk, valójában nem is bugok, hanem feature-k!

Ugyanilyen feature pl. az is, hogy a kapusom kigáncsolja a saját védőmet, akinél ott van a labda, amely így az ellenfélhez kerül, és persze, hogy gól lesz a vége. Vagy akár a 10/10-es lövés esetén mindet megfogja a kapus, az ellenfél meg egy lövésből azonnal orbitális gólt lő.

-
MdewC
nagyúr
Nálam most fullosak a meccsek, csak én vagyok kutyaszar formában.

A védelmem gyenge, a támadásaim nem hatékonyak, macskajancsikkal szenvedek... -
Sanceee FC
csendes tag
Sziasztok!
Régen nem írtam ide, de gondoltam megosztom a mai top Fifa15 bugot:
Meccs közben simán irányítom a játékost, de hiába verem a start gombot nem jön a szünet menü... Értitek. Nehogy már cseréljek... Nem volt olyan fontos a meccs szempontjából, de akkor is milyen már ez...
Egyébként ezer hála Szpal17 kollégának, hogy megosztotta a SeriaA keretét egy pár kommenttel ezelőtt. Sok győzelem jött velük. Még a végén SeriaA fan leszek

-
Pacos
tag
Én Pro Clubsban nyomom. Elég érdekes ott is...a reakcióidő sokszor borzalmasan nagy, kb. 10/3 meccs mikor játszható, egyébként 1-2 másodpercnyi késés
-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Várjuk a 16ot!

-
Azog the Orc
őstag
Ahogy nézem az elmúlt napokat, szépen kezd behalni a topic
Már közel sem akkora az aktivitás mint eddig 
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
arra gondoltam én is amugy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
jav.: *az Ultimate Teambe
Pont most nem, amikor ilyen jó formában van.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pereljünk

-
Kristof_94
nagyúr
Németh Krisztián mi a fenéért nem kerül már be a Ultimate Teambe?
Már rég kaphatott volna legalább 2 IF lapot... -
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Nekem is megvan mindenki, egyedül IF Lavezzi és TOTS Rodriguez nincs.

Ha van rá keret, akkor javaslom TOTS Dybalát tesztre, de a sima silver lapját is érdemes kipróbálni, mert baromi OP.

(#25812) bucketb0b: Persze, ez abszolút stílus függő, nekem CAM-be volt hatékonyabb, mert sok lasztit kapott szélről.

-
Tibcsó
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Igazán nincs mit, nem is a csapattal van gond
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tigomigocika
senior tag
Köszi a ps4 meccseket fórumtárs!
egész jó csapatot raktál össze! -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Próbáld ki Bigliat, ha Pereyra a felfedezett kategória

(#25800) MdewC: szerintem ő inkább befejező, CAM-ből onnan ritkán jut szerephez, azon a meccsen sem sikerült neki. Oda jobb játékosokat várok én személy szerint akik ilyen pace nélkül vagy akár phy módosítás nélkül is többet kihoznak a játékból. Bár tény és való, hogy az ellenfelem sem az a "szép játékú játékos" volt, inkább csak a pacere ment.
-
szpal17
őstag
válasz
elod22
üzenetére
Én is csak azért szeretnék kupát nyerni, hogy megint legyen sok sok szerződésem. Meg hátha esik valami jó kis lap még mellé. Megnyerem 10-szer és akkor jó vagy megint egy ideig. Korábbi kupákból van még mindig szerződésem, bár sokáig ugye most egyáltalán nem használtam.
-
elod22
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Ilyenkor jönnek jól az ingyen pakkos hulladék lapok

Eddig bármilyen kupára voltak játékosok a klubban, max 2-3 játékost kellett beszerezni, mikor extrémebbek voltak a feltételek. Most is kb. 30 db. argentín játékosból tudtam válogatni, nagy részükről nem is tudtam ,hogy ott vannak a klubban.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
LedyGy
ÁHHÁÁ!!!

Köszi Urak!
Akkor sztem Iturbe, de elég kicsi az esélye, hogy megépítem...

-
elod22
senior tag
Nem volt mostanában price-range növelés PC-n? Van pár lapom ami kihalt a piacról, de jó lenne valami hasznot is látni belőlük

-
MdewC
nagyúr
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Xbox one-os kollégáktól kérdezném hogy az UT-ben a menüben keres vki vmit neki is nagy belassulás van vagy csak nálam? Játék menetben jó de ha keresek a menüben vmit pl. két keresés között meg tudok ebédelni! Fasza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egér probléma
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Konteó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vélemények esetleg, persze csak ha nem zavarom meg a nagy rivalizálást?