Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
válasz
martoonx
üzenetére
Ebben ne keress semmi értelmet, mert ezek fogyatékos eberek akik erre matyiznak otthon, hogy hú de nagy spíler vagyok! Sajnos a fifa közösség elég nagy %-a debil

Most játszottam én is egy olyannal aki egy full bronz csapatba betett egy TIF Griezmann-t és kb ha 10-et passzolt sokat mondok, csak futotta körbe a pályát egy emberrel a barma, az nem esett le neki hogy a kapuig nem jutott el egész meccsen! Akkor ebben mi az értelem? Semmi ezek egyszerűen retardáltak és kész!

-
Yodamest
veterán
válasz
martoonx
üzenetére
Ellenem azt is szokták csinálni a rafkósabbak, az ilyen szoros meccseken, hogy ha megszerzik a vezetést kitépik a netkábelt és gép elkönyveli az épp aktuális eredményt tehát nyernek....
vagy a másik opció, hogy belövik a gólt, majd betolják a torrentet maximális letöltéssel és úgy elkezd akadni az egész, hogy képtelenség tovább játszani
-
Meghivott
addikt
válasz
martoonx
üzenetére
Én eddig offline tolom és teljesen elégedett vagyok, minden volt már: nagy goal, nagy kapufa, nagy győzelem, nagy vereség, nagy sérülés, góltechnológia stb.
Javítani persze mindig lehet majd, különben mit adnak majd el jövőre?
Nekem eddig megérte az árát.
+ Ps4-en szuper videókat lehet 2 gombnyomással rögzíteni, majd megosztani (FB). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Látásjavító szemműtét
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest