- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Há má megint csinálja a feszültséget...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
(#27937) LedyGyuszi: Ezek meg mik?

Te leszel a triplaX?

-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nah jó de 700 coinokkal számolvan is 20 meccs egy pack

-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Amennyit én játszom, nekem bőven elég lesz majd.
Köszönöm a válaszokat
Úgy látom komoly kockának kell lennie azért

-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

Lenne itt még valami. Ez az egész mennyire szapora vagy épp szaporátlan? Azt sejtem hogy meccsenként nem kapsz 10 packnyi coint, de kb mennyi meccs/idő egy jobb csapatot összerakni? Tehát a fejlődési görbe milyen? Illetve ha offline használom a csapatot, attól online aukciós ház(?)-ból még vehetek játékosokat vagy attól elszeparál a játék? -
mgm81
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az online bajnokság másnál sem megy? Már a magyarítást megint letöröltem, de így sem jó.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem jön be komám?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én ma este fogom letölteni a demót és holnap tesztelem,kíváncsian várom, csak az a baj hogy úgy is CSAK online mutatja meg a foga fehérjét a játék

-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
4 éve abban tolom.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én sem tudom mi tévő legyek, ha elnyitom az összes coint akkor sem történik semmi mert Messi megvan, CR úgy sem esik, úgyhogy nem tud über lapot dobni. Mert most az egyszer ebben az évben érzem úgy hogy nagyon kell hogy tetsszen a 16 hogy megvegyem, ez a 15 annyira szar volt minden téren hogy igazság szerint elment a kedvem a Fifától!
Szóval ha pármeccs után nem érzem az érdemi változást és javítást akkor vagy PES vagy semmi!
Nem szeretnék megint ráfüggni egy moslék összetákolt kulára.
Ne legyen igazam és legyen szuper jó (nem lesz
, eddig se volt,sosem lesz
), akkor mindenki boldog! -
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Engem szerencsére nem.
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Még nincs este 8.
Plusz az EA Twitterén irták 2-3 órája, hogy stay tuned, mert pc-re is még a mai nap folyamán elérhetővé válik. 
Vagy te X360-ra várod? Mert a konzolokra már meg kellett volna érkeznie sztem.
Itt is van a lista.
-
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pc-re még nincs
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
PC-re nem csak este 8-kor lesz?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
őőő....izzzéééé...

de hát ez péjessnéty -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tiétek az érdem Kolléga úr!

De örülök, ha bejön.

-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Benatia már sima Seasonsben a 15-ben is megkapta a pace downgrade-et, szóval sajna ez sem újkeletű dolog.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Fingom sincs, mert eddig mindig bal oldalon játszott

Benatia, Dante minusz 10 pace mire fel?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nos, ma is nyertem egy kupát, de a számok nem növekedtek, legalábbis a trophiesnál. ezért belementem az online kupákba és összeadogattam a "times won" számokat, mert ott a champions shieldként elkönyvelt div8as kupának a száma viszont 9-ről 10 re ugrott...
ez alapján javítok: 52 db jött ki...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
THX

2600 valamennyi, de ebből kb 200 tuti ragequit

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nincsenek mélyreható információim fifa képességek terén, de
egy játékos labda nélkül ugye gyorsabb, mint labdával. Ez a fifaban jelen van? (már ha normálisan működik a "rendszer") Vagy van egy bizonyos sebesség amivel fut, ha labda van nála ha nincs. -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Persze, hogy utolér.. [link]
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
THX

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Már kikapcsoltam, de holnap este megnézem, csak írj rám, hogy ne feledjem!

A 85 az csak az online "champion shield" kupa

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Drága Barátom, egyem meg a húsodat
Nem a hátsó alakzat kiépítése okoz gondot, hanem a támadó szekció lehető legjobb megoldása ami lehetséges Ibra alá 
Ugye ezt Te sem nézted ki belőlem hogy nem vagyok képes a védelmet összerakni

Viszont az nem rossz ötlet
Úgy még a hibrid kialakítása is sokkal könnyebb lenne

Várom a megoldásokat kedves kollégák mindkét lehetőségre

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A másik halálom a teammate contain egyébként.. jó dolog lehetne meg hasznos is, de ameddig ez úgy működik, hogy az ellenfelemé megöli a játékosaimat az enyém meg szalad mellette így kibaszottul idegesítő és lutri az egész. Van amikor nálam is tökéletesen működik, de azért ez így unfair szerintem. Mivel nem te irányítod akkora random faktor van benne, vagy sikerül a szerelés vagy nem.. és tudjuk általában ezek, hogy végződnek
a játékosomat gyerekek ezreinek a szeme láttára erőszakolják meg a pályán a gép által irányított játékosok, majd az enyémek fordított helyzetben ismét egy felnőtt filmbe illő jelenetet hajtanak végre szájjal.. -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én sem

Amúgy ma tényleg különösen szar a játék, csak és kizárólag himi-humi gólokat kapok, bugol és társai.....

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Áhám... tudtam én hogy valami turpisság van a dologban

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szép gólok!

De már sejtem hogy neked van egy külön gomb kombinációd amivel kihívod az ellenfél kapusát

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én tegnap előtt játszottam elődöntőben egy profival.. bundes csapat, Reus Robben szélen, középen Lewa, már féltem, hogy szétcselez erre szélre le, beível mindent Lewara.. 1-0 ide, kipasszoltam a csávót középen 25. percig ez tökéletes védekezéssel párosult, esélye sem volt, majd jött egy 13 méteres Lewa fejesgól, itt már éreztem, hogy baj lesz, majd pár percre rá megint gólt fejelt.. utána domináltam a meccset 2-2 nagy nehezen, mert természetes semmi sem jött össze, hosszabbítás majdnem gólt lőttem, még pár helyzet, de kimaradt, jött a szöglet, megint épphogy kimarad 5-6 perc alatt több komoly helyzetet dolgoztam ki, mint egész meccsen kb. erre fogja a buzi és kilép
én meg játszhatom újra ilyen gyökér miatt, mert gondolom érezte a vesztét.. undorító mind a stílus mind a kilépkedés.. de lassan már én is ott tartok, ha full kamu nyer ellenem, hogy én is kilépek a gecibe, hátha őt is megszopatja a gép és kirakja a kupából ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
TOTS Agu igen, jól van, kezd veled elszaladni a ló komám

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hűű de kipróbálnám Alexis-t csatárban, de PC-n nem kapható, de Agüero nem volt rossz, csak hamar fárad
2-3x megindítod utána halál.... -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sajnos TOTS Kane nálam sem vált be, pedig nagyon akartam, sokszor maradt le a labdákról, meg kicsit tankos is

Viszont TOTS Martinez egy Terminátor
Gyors, erős, 4*skill, halálos 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Élő szövet a fémvázon
100% hogy ezek előre programozott droidok 
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Xbox 360-on nem tudod véletlen?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
tudom ezért írtam

na nyüstölöm tovább
akinek van kedve jót röhögni, minden nap reggel 9-12ig szopok a fifaval....
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na azért

Ja amúgy meg elmész a sunyiba azzal a linkelt bundes csapattal
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szégyelld össze magad hogy előbbre való Ovvy-é, mint az enyém
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
Most láttam véletlen IF Fernandinho-t hogy 150k az ára, most komolyan, ezek honnan szedik az össze vissza árakat? Teljesen fogalmatlanok, pink Gündi 40k stb stb.... erre ez meg hirtelen 150k

-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Üdv.!
Mi játszottunk már egy két meccset! Szerinted kihagyom a 10-valahány zicceremet egy meccsen? Depay megfog mindent? ÉlethűÍrod hogy több 90 chem alatti csapat szorongatott már meg. Akkor tényleg érdemes a 100 chem ???
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, ez az egyik.

Összesen 3 db egyéni taktikát használok, plusz van 1 gyári, amit a legritkább esetben veszek elő.
Játék alakulásától függően variálom őket.Sima def módban kezdek és váltok fel normálra. Majd megírom őket, ha kell.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ha jól tudom, akkor nem.

Mókolt rajta a kolléga, hogy hozzá illőbb legyen. -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam a meccseim nem laggolnak a minősége olyan, mintha késne valami az egész meccsen illetve olyan eső után játszanánk amit még Noé sem élt volna túl

a legszebb az egészben az, hogy az ellenfeleimnek jól mennek a passzok, mert ugye az ívelgetős szétszedek mindenkit stílust tolják az meg nem korlátozza őket ha a lapos passz játszhatatlan
remélem megszomorodik az összes. Most is 2-2nél a 91. percben 2-1be ment a védelmemre az ürge erre elkezd ívelgetni
védőm kifejelte, mert ugye mindent nem csalhat be neki.. hosszabbításban 3-2 ide és megnyertem, undorító volt mind a meccs minősége mind az ellenfelem "tehetsége" majd Kane meg Martinez befejeli.. az már az 
tegnap a seasonst is kipróbáltam, de mikor a Barcaval sem voltam képes 65% fölötti passz pontosságra nem erőltettem tovább
és nem a 40 méteres ívelés vagy lapos indítás volt a fő fegyverem hanem az 5-10 méteres passz rendszer, de még az sem ment, szegény Iniesta gondolom agyrákot kapott és elfelejtett játszani. 
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam egy nagy katyvasz az egész, a védelmem meg.. középen 2-3 emberem kolbászol össze vissza, azt vettem észre az egyik meccsen, hogy hátul szaladgál a csatárom ultra attack módban, a cdm meg elől kolbászol.. 3-4 napja nálam ritka szar minőséget képvisel a játék, szerencsére csak kupázom ott azon kívül, hogy szétbasz az ideg nincs tétje, mert minden 3. meccsen lövök egy öngólt vagy a kapussal vagy a védővel úgy össze szerencsétlenkedi a játék nekem

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Látod még jó hogy szóltam, még a végén eltévedsz az úton!

Amúgy felállást váltottam, láttad? (4-2-3-1-re)
Vannak bitang csapataim is. 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na jó most már ne egyél több varázsgombát

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Dehogynem
Sokszor a játékosom mellett úgy gurul el a labda 1cm-re hogy rá sem bagózik hiába fülelném le a passzokat
Vagy passzolok és a játékos mellett elgurul anélkül hogy átvenné, lemerevedve áll 
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szép gólocskák, de neked hogy futnak így üresbe a csatárok? Olyan mintha egy másik játékos külön irányítaná neked a támadó mozgását. Nálam mindig várni kell hogy kezdjen magával valamit a támadó, sokszor csak állnak egy helyben és várnak, nincs ilyen dinamikus befutás, pedig kiugratásra játszok, szóval jól jönne nagyon.
Ezt a mozgást hogy lehet elérni? -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na menj a pcsába

ezzel aztán fogsz egy pár álmatlan éjszakát okozni a kardoskútiaknak

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Palace? Dádá lesz

-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pc-n kapni.......ááááááá......esélytelen....majd a Fifa16-ban...

-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
1 évvel később jött ki PC-re, egyidőben a Dead Rising 3-al. Nem egy nagy eresztés, az egyik QTE szép graffal, a másik meg végtelen zombis hentelés.
-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönet!👍🏻👍🏻👍🏻👍
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaa, persze már van PC-n is

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
win10 ?
mi van vele ? nekem a 7 van fent -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nincsenek lebutítva kolléga
Egyszerűen ha gyenge a kapcsolat vagy tudja mi a k.anyja okozza, akkor ezek a tünetek lesznek, magyarul játszhatatlan! 
Én már ki is kapcsoltam, tegnap 2 fél meccs, ma 2 meccs, elég is volt!
De le is szarom, ott rohadjon meg az egész tákolmány ahol van, MERTvan új függőség: RYSE OF SON ROME akkora játék mint a ház, pedig nem nagyon vagyok oda az ilyen típusú játékokért de ez brutál ott van minden téren, úgyhogy fuck off Fifa

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Hiába teszek közzé képet, nem jeleníti meg

Jól van fiam, ülj le egyes!

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért nem tudsz posztolni vagy mi?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pedig ütős

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jól sikerültek az első képek, az a pacebusters büntet, de nem csak ott a pályán is

(#26920) LedyGyuszi: ps?
egy ilyen troll oldalhoz a paint dukál 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az eszébe sem jutott hogy nem a trad-elés miatt hanem az azelőtti coinhoz jutás miatt resetelték?

Valahogy hozzá kellett jutnia akkora mennyiségű coinhoz és olyan játékosokhoz hogy tradelhessen
Több spanja is benne volt azt mondja coinnal, hát akkor azért mert áttették egy accra a sok coint, azt is buy-sell -nek veszi az EA
Amúgy meg egy droid 
Elnézést kolléga, elfelejtettem, pedig láttam hogy kérdezted, mélyen szégyenlem magam

Pink Gündi: Eddig jó pár meccset toltam vele, igazából semmi extra a simához képest, még a lövésre sem mondanám hogy jobb lenne, a passzai a simának is rendben vannak, de a pink sem különb!
Összességében csak egy dolgot érzek rajta plusz a pace-t, de sajna ugyan olyan fáradékony mert csak +2 staminat kapott az meg nudli, szóval a 70.-től ugyan úgy fuldoklik
-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor!
Schürrle IF lapját vagy T.Müller SIF lapját érdemesebb 4-3-3(5)-ben CF-ként használni?
Köszönet a hiba javításáért
LedyGyuszi úrnak!!!Van már annyi lap hogy néha azt sem tudom mi melyik! 😃👍🏻
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát ameddig azt a kis szabadidődet is arra fordítod, hogy LC-ra húzogasd addig ne is várj mást

Szerintem egyébként az lenne a megfelelő, ha a 15ben kicsit megalapoznánk aztán a 16ra felpörgetnénk. Úgyis akkor mindenki "aktívabb" lesz, mert új fifa most meg kicsit lepunnyadt a mezőny.
troll gólok, wtf kapusbakik, mellévetődések, egymásba ragadt játékosok stb stb
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Vicc volt az egész meccs már ameddig ki nem léptem a csáába

Sőt az egész mai fifa játékmenet, gólok úgy ahogy van homlokegyenest az ellenkedője a tegnapnak
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyértelmű és nyilvánvaló

Amúgy mi ez a debil offline kupa már megint? 4-5-6-3-innen-onnan játékos , ezt hogy találják ki?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jogos, Asának annyi az előnye, hogy van egy olyan traitje, hogy lehetőség szerint csak az erősebbik lábával lő.
Annyi, hogy nálam ez nem is feladata, csak szerel, cselez, passzol és bead. Nagy ritkán eldönt 1-2 kupadöntőt, vagy elődöntőt. Ennyi. 

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

(#26844) Azog the Orc: legalább 1 ember aki nem hazudozik össze vissza.. ki tudja a hétvégén is mit csinált

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem inkább LM-ben adja, de annyira, hogy nem bírom kitenni, mert annyira hasznos.

Simán visszajön védekezni és rengeteg lasztit szerez nekem. LB Armero meg = RB Abate. Nem is kell ragoznom. Imádom őket!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ha ezt a hozzáállást megtudja a "nagy testvér" akkor olyan hendit kapsz hogy leborulsz a székről

Na majd én jól feldörzsöllek nekik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont abban hogy Lara C. húzogatja neked megértelek

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jogos, elkapkodtam a gépelést, öreg hiba!

Azog: Így van, ahogy mondod kolléga úr!

szpal17: BRAVÓ!

Erre nem lehet mást mondani, csak annyit, hogy mester munka, minden elismerésem, ez igen!

Még te mondtad a múltkor, hogy soknak tartod az elérendő pontokat, erre tessék.

Gratulálok.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ment a pü
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
...

Jövőre játszhat vele eleget.

-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Persze hogy majd azt mondjátok rám na ez az az idegbeteg barom

Amúgy adom legfeljebb jól bebaszunk
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
akkor törlöm az enyémet
mikor lesz kész a tied? -
szekto
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Aztán jöhet majd a TrollFIFA TV

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Brainstormer csapatba beneveznék

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
facebookon kihagyhatatlan
trollfocira beküldeni indítónak 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Amit tegnap csinált az egyik kolléga az a "HUNTrollFIFA" névre hallgat

Okés majd nyomasd a címét
MdewC:
Könnyebben jutok Bentner, Crauch, Toni és társaihoz, jujj már alik várom a nyitást

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Milyen oldal facebook? Mert olyan már van
Vagy ez valami más?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Á dehogy, lekakkantom, behúzom oszt jóvan, még mindig jobb mint a belassult, akadós online komédia

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
2 Juve, 2 City, 2 LPool, 2 Villareal játékos a kezdőben , world class, rare gold player pakk,

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen

De készülj fel kolléga hogy a játék ma is csak offline játékra alkalmas, eddig 3-ból 3 katasztrófa online

-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én régóta mondom, hogy hiányzik már egy vicces/kreatív magyar youtube/faszbuk oldal, ami Fifával foglalkozik.
GOG(Good Old George) és a Fifa 12-es KSI óta hiánytermék. Főleg hazai környezetben. -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak nehogy háborút indítsatok beállva a veszélyes szubjektumok ellen

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Üdv a klubban kolléga
Alapítsunk egy csoportot vagy mittomén mit azzal a névvel hogy " A Fifa számkivetettjei"

Pikk pakk több millió tagja lenne

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mi az a kollegő? Borsodban ezt a fajta nyelvjárást nem ismerjük

na ráállítottam az embereimet
kolléga*(#26574) LedyGyuszi: aha, akkor az amolyan shemale munkatárs lesz

mondjuk amilyen atom van ott nálatok nem is csodálkoznék ha ilyenek szaladgálnának ott az utcán
má' bocsánat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rendben, bár sokat ne igyál, már így is félre beszélsz itt nekem
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Szpal17: Köszi szépen!

Megmondom őszintén, ha nálunk is ilyen lett volna a div 1 (játszhatatlan a csalók miatt), akkor sztem nem lett volna meg. A másik vicces dolog, hogy mostanában nagyon sokat húzza le a játékomat a sima online kupa mód, nagyon be vannak lassulva a meccseim és szenvedés az egész. Sokszor előfordul, ha nem tiszta a meccs, hogy nagyon keservesen tudom csak megnyerni, vagy össze se jön.
Ehhez képest korábban a div 2-ben és egy jó ideje a div 1-ben sokkal tisztábbak a meccseim, aminek egyébként nagyon örülök, kíváncsi leszek a következő sorozatomra, de nekem is fontos, hogy tiszta legyen a játék. Mondjuk a mostani alkalommal még két meccs volt vissza a sorozatban, amiből egyet kellett mindenképp nyerni, hála az égnek ezt az utolsó előttin sikerült teljesíteni, de ott például az első gólom egy olyan fejesből született, hogy a kapufáról egy ellenfél védőre pattant a laszti és onnan be. Szóval ott szerencsém volt, hogy nekem sikerült vezetést szereznem, de utána volt még kapufám, szóval kiegyenlítődött a dolog. Reméljük a 16-ben ez jobb lesz, úgy mint a kevesebb handi és a kevesebb csaló.

(Már ilyen teóriákat gyártottam magamban, persze hülyeség, hogy mivel a nyáron kevesebben játszanak elméletileg, a DIV 1-ben meg 2-ben ehhez képest relatíve kevesebben játszanak, ezért barmolja el úgymond a kupát, hogy inkább a DIV-ben bohóckodjak, hogy legyen mindig megfelelő ember a játékhoz. Lehet hülyeség, de másra nem tudok gondolni, hogy az elmúlt időszakban miért ilyen ellentétes nálam a két mód, holott a kupákban elméletileg alsóbb osztályból is jöhet bárki, szóval kicsit fura...)

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Most ennek örüljünk vagy ne. Remélem legalább a sajátodat húzogatod!?

Amúgy a cselezés, hogy megy a fifaban?(#26509) Azog the Orc: nálam is szar az egész.. szépen finoman letettem a poharat most játék közben és ott hagytam az egész szar divet a gecibe.. többet már nem iszok abból a pohárból
most nagyon felidegesített ez a szutyok szar játék.. utolsó meccsről még jövök egy fotóval meg góllal. -
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Üdv.!
Neked jó a játék? Nekem sehol nem talál ellenfelet...próbáljam később! Ez mi? -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A videjó se segített???

Amúgy ha átlósan futsz, akkor könnyebben sikerül, érdemes elsőre úgy tesztelni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Lehet tényleg húzogat valamit a kolléga...

1 fontos dolog azért kimaradt ebből a "BÁDI FÉINT vagy FÉNYT" kapott a rendszer... na mind1
leírásból, persze csak véletlenül! 
Mégpedig:
BÁDI FÉNYT balra: jobb analóg jobbra, bal analóg balra, de közben húzzuk vele együtt a jobb analógot is balra!!! Ez fontos rész. Tehát jobb analóg jobbra, aztán mindkét kart egyszerre balra! Ennyi.

Nem könnyű, de ha belejön az ember, mint kiskutya a húzogatásba,
, akkor simán jöhet 2-3 is egymás után és jöhet a meglepi... 

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért? Mindig mást hazudik?

hagyd rá.. ő is csak random nyomkodja aztán amelyiket beadja az a csel lesz
Hát még úgy ahogy elfogadható ami esett úgy vélem. Bár azért többre számítottam

[link] -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
5*skill a Mcgeady
de a "Barba spin" ugyan olyan hatásos és az 4*skill 
Body feint balra: Jobb analóg jobbra utána bal analóg balra
body feint jobbra: jobb analóg balra utána bal analóg jobbrakapísi?

-
Rdinhoo
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Huh micsoda poenkiralyok vannak itt....hagyjuk is maradok a pesnel!nem ennel a rohangalos arkad szarral...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez meg mi?!

BESÍROK!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Götze körülbelül annyira célpont, mint a részeg Thorgellének az üres kapu... Rámennénk, de minek... Szinte esélytelen... Jó helyen van ott, ahol van.

Totál kivagyok a játék miatt, alig van tiszta meccs... A kupák szinte játszhatatlanok. (Csak sima online kupát tolok egyébként...)
Hupilila csapat értelmetlen, a sima TOTS Dybalás csapatomat nem lehet felülmúlni, csak a fejelés hiányzik néha... Egyébként tuti, hogy valami állítva lett, ezek nem kapcsolati hibák.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, eddig se volt,sosem lesz
Plusz az EA Twitterén irták 2-3 órája, hogy stay tuned, mert pc-re is még a mai nap folyamán elérhetővé válik. 

én meg játszhatom újra ilyen gyökér miatt, mert gondolom érezte a vesztét.. undorító mind a stílus mind a kilépkedés.. de lassan már én is ott tartok, ha full kamu nyer ellenem, hogy én is kilépek a gecibe, hátha őt is megszopatja a gép és kirakja a kupából