Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
Sziasztok...nemrég vettem meg a FIFA 15-öt (PC)és van egy problémám ami vszeg játék hiba,erre szeretnék megoldást találni..
Jelenleg Angol 3-ad osztályban(League1) játszom és 28 játékosom van..ebből 10 vmilyen válogatott,7 csere és 11 kezdő..a gép mégis azt mondja hogy nincs elég "match-fit" játékosom és 3-0-ra veszteném a meccset,nem engedi lejátszani..van vkinek ötlete ez miért van? FIFA szabályzat szerint 11 kezdő és 6 csere a minimum..
Előre is köszönöm a válaszokat..
-
Nielsen
csendes tag
Szerintetek melyik a legjobb felállás? Én a 3-5-2-t szeretem a stabil középpálya miatt, de olyan ellenfél ellen akinek erős a széljátéka a háromvédős rendszer felér egy öngyilkossággal. Többek közt ezért szoktak vízilabda eredménnyel végződni a meccseim.

-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Crouchot tudom, de Neuer milyen rekordot brékingelt meg?
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, köszi, közben rájöttem a metódusra: nem is kell kikapcsolni, hanem elég lefújáskor kilépni a Home képernyőre, és így valóban folytatható a kupa elkönyvelt vereség nélkül. Sőt, nálam a fitnesst sem befolyásolja, olyan, mintha le sem játszottam volna a mérkőzést, a szerződést viszont elveszi.
Szóval így be is húztam az offline kupát (továbbra is elképesztő szinten csal a gép) őt kaptam a pakkban, amit köszönettel elfogadok. Ez az első pakkból nyitott TOTS lapom.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az szép!
Igen, ez a sorozat nekem is 3 kupát és div 1 bentmaradást hozott, plusz két barát ellenni nehéz meccsek, az meg mindig jól esik... 
Rypejakten: Azzal a csapattal sztem komoly teljesítmény, grat!!
Ezért nem szabad lebecsülni, ha vki nem milliós kerettel jön, mert kapja a pofont.
Párszor én is követtem el ilyen hibát, de tanultam belőle. 
-
Kristof_94
nagyúr

-
BlessedElroy
senior tag
Mi baj van El Shaarawy-val, hogy 40K-ért nem lehet eladni az IF lapját? Ennyire hurka, vagy csak nem "szeretjük"?
-
Kristof_94
nagyúr
New Heroes and two Record Breakers on the way at 5pm PT/1am UK. New Legend tomorrow. #FUT
Két RB lap? Szerintetek kik lesznek? Crouch megdöntött egy rekordot, de másról nem tudok!

-
Rypejakten
addikt
szép.
nem lebecsülve a teljesítményed, én is hasonló szériában vagyok ezzel a csapattal, div10-div3 eddig, 48-4-7-es stattal.
szerintem lekapcsolták egy időre a hendit, csak 2-3 faramuci meccsem volt.kis review, bár nem hiszem, hogy bárkinek most lenne kedve megépíteni - pedig fitnessnek nagyon jól szuperálhat.
Lindegaard: idén a kapusok lutrik voltak nekem, Ruffieren kívül kevés nyújt állandó megbízható teljesítményt. Anders jól szuperál; szarul helyezkedik, de jó shot stopper és macskareflexei vannak.
Rafael: Walkert untam, gondoltam váltok: hihetetlenül jól védekezik, minden jó helyen van, visszaér, és jól ad be távolról is. ő lövi a bal szögleteim, meglepően pontosan.
Caulker: gyors, erős, állva nagyon jól szerel. szögleteknél ő szokott fejelő pozícióba kerülni, általában sikerrel.
Reid: megfelelő pár Caulkernek, bár a levegőben kevésbé domináns. földön sokszor bizonytalan, de összességében nem cserélem le.
Shaw: legjobb BPL balhátvéd idén, pedig nagyjából 20-at próbáltam. erős, gyors, jól fejel és védekezik.Paulinho: tökéletes wide CM. szeretem a melós középpályásokat, ő pedig tökéletesen lefedi a posztot. gyors, erős, tud fejelni, mesterien passzol, és sokat szerel meccs közben. aki gondolkozik közte és Ramires között, én Paulinhot ajánlom, sokkal jobban 'kézreáll' a használata, és a workrate-je is jobb - ingame H/H-nak érződik.
McCarthy: nagyon hasznos. mivel a bal szélen Giaccherini Williannal ellentétben nem ér vissza, Jamesnek kell kisegítenie a szélen védekezni - első osztályú . rengeteg labdát fülel le és oszt el, valamint a fontos gólok mestere, eddig két gólja van, mindkettőt meccset döntött el.
Herrera: aaaaaaaa. 'touch of a god'. de tényleg, ilyen tökéletes CAM-et még nem használtam idén. MINDEN passza emberhez ér és megy, valamint az RB+LB+irány dragbacket MINDIG tökéletesen adja be, kb. lehetetlen labdát veszteni vele. cserébe nagyon hamar fárad, meccsenként átlag -7-8 fitnesst.
az IF-ját próbáltam, nem vált be, de a sima kártyája egy rejtett gyöngyszem.Willian: legjobb BPL szélső. gyors, jól cselez, tökéletes ball control, pontos beadások, kiegyensúlyozott befejezés, visszazár védekezni, és most elég olcsó, 900 coinért vadásztam le.
Giaccherini: sokáig vadásztam az LW-ket, próbáltam Cazorlát (ok), Nasrit (jó), Arnautovicot (gyenge) és Jay Rodriguezt (borzasztó), de Giacch vált csak be. kis törpe, de nagyon jól fordul, cselez és fejez be. mostanában picit haloványabb, de ha elé kerül a labda, ritkán fogom a fejem - bár egyszer lőttem vele egy bedobást.
Diouf: nem, nem vagyok sweaty tank, azért használom, mert a legjobb budget target man a BPL-ben (700 coinért). magas, erős és ebből kifolyólag a 69 ball control 79-nek érződik, nagyon jól tartja a védőt és a labdát is. a 16-oson belül halálos, mindkét lábbal - finishing és shot power olyan 88 környékének érződik, valami hihetetlen erő van abban a jobbosban. levegőben jó, bár ritkán adok be. a workrate-eknek hála jó helyen van, egy kényszerítőre vissza tud jönni. hátrányai a 64 dribbling (kis területen csak passzolni lehet vele, másra képtelen) és a 69 stamina, sokszor sérül le a 90. percre.nagyon megszerettem ezt a csapatot, szerintem velük játszogatok el nyáron is.
köszi, aki elolvasta.

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Teenyleg laahm. Ugyis olcsoer' adjak. Eszembe nem jutott volna, a fasza 8ora alvas/3nap itt jon ki

Kosz mester
-
MdewC
nagyúr
-
Guba32
csendes tag
-
Garsza
veterán
Helló létezik valami oldal ahol a fifa játékosok statisztikáit meg lehet nézni? Elsősorban FUT érdekel. Esetleg milyen csapatokkal rendelkezik meg ilyenek?
-
Guba32
csendes tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Offline csak a vége előtt kilépsz a játékból,és annyi,az tuti nem vereség...
Más: Kipróbáltam az online kupát is.Azt hittem,hogy itt majd mindenki szuper csapatokkal rohangál,és lesöprik az én kis szedett-vedett alakulatom,de nem....2 meccset játszottam,a 2.-ra tovább is jutottam,de csak sima aranylapos BPL csapatok voltak azok is...
Az én csapatom ingyen lapokból: Krul,--Kolarov,Onuoha,Koscielny,Debuchy--Young,Wanyama,Tiote,Oxlade-Chamberlain--Defoe,Balotelli -
Azog the Orc
őstag
Öcséém akkor joga bonito-s gólt lőttem még magam sem hittem el erre egyből ragequit és nem mentette

-
szakii6
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jaaa akkor elnézést
Azt hittem 
Más : Nekem megérte megvárnom azokat a csomagokat,amiket nyertem ezelőtt héten

-
evibly
senior tag
Hát, most kipróbáltam az offline kupa döntőjében és ez a feladós móka nem működik...
Elődöntőben 3:1-ről fordítottam a ManCity ellen, nyertem a 90. percben 3:4-re, majd a döntőben kikaptam sima 2:0-ra a fonnyadt Stoke Citiy ellen Crouch vezérletével. Hát bazmeg ezt a játékot nem hiszem el, tényleg. Nyilván nála a kapus mindent védett, mágnesként vonzza az ellenfél a labdát az én szereléseimet meg taszítják. Rohadjon meg az EA, nem értem, miért kell így szopatni az embert

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére

-
Rypejakten
addikt
válasz
pennywise88
üzenetére
de, akkor elveszted.
szakii6: nem kell ahhoz birtokolni a labdát, hogy kiléphess. Azok csak szimplán trógerek, akik hátul gurigáznak.
-
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Mi a teendő ebben az esetben?
Originben nem enged rákattintani a "játék" gombra, mert frissítés érhető el. A "frissítés most" gombra kattintani tudok, de nem történik semmi, akármennyit várok, alatta meg a játék használata letöltés közben, ezt írja...
A válaszokat előre is köszönöm! -
Guba32
csendes tag
válasz
Garsza
üzenetére
Én is az ingyen pakkokból összeszedett keretemmel húztam be az offline kupát...Én nem vettem senkit mellé,de nem is adott... 5 db duplicate és 7 db nyomorultság,akik még az adott liga ingyenjátékosaiból összehozott keretbe sem férnek be.....pl. Pellé,Dante,Jones stb...De legalább a 7000 jól jött!De ezzel a BPL keretemmel nem hiszem,hogy sokáig jutok az online kupában,de van vagy 30 squad trainingem,így a kilépős módszerrel megpróbálom....

-
szakii6
tag
Á nem hiszem el, úgy látszik mindenhova eljutott a hír
ha már 2 1 re vezetek is a végén inkább hátul passzolgatnak, hogy ki tudjanak lépni XD óriási 
-
Garsza
veterán
Ofline kupát behúztam ingyen játékosokból összerakott keretemmel, Egyedöl Sturigot vettem meg meg egy Di Mariam volt alapból. A pacbol egy TOTS Cazorla esett csak az a baj hogy használni nem fogom tudni(Egy Agüeronak jobban örültem volna). Nincs keretem amibe beépítsem. Ilyenkor jól jönne ha el lehetne adni az ingyen packoból kapott játékosokat vagy legaláb elcserélni mással más játékosért.
-
Kristof_94
nagyúr
A lényeg, hogy Ausztrália is benne lesz, az egyik nagy kedvencem

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez most a közös zuhanyzásról jutott eszedbe?

(#23054) MdewC: majd mikor az egyik lófarkas ribanc lefutja Messit remélem akkor is jó marketing ötletnek fogják tartani

Amúgy ez lenne a marketing fogás? Semmivel sem lesz több vevő emiatt, aki megveszi úgy is megveszi aki nem amúgy sem.. aki meg emiatt megveszi az szerintem kibaszott gáz, ha valaki csajokat akar nézni menjen ki és sétáljon egy közeli városban. Ez egy faszság, hogy hipeolják a női focit semmi más és nem fordítva.
-
thebigK
addikt
Online kupa behuzva. Nagy meccsek voltak, foleg a donto, 0-2rol hoztam vissza es a 120. Percben nyertem meg

A packbol persze szar se jott... -
Guba32
csendes tag
Engem a hendinél sokkal jobban kinyír,hogy offline csal a gép....Demichelis lefutja Young-ot...Minden kapura lövése szinte gól,az ő kapusa meg mindent kivéd szinte.Már odáig jutottam,hogy ha rúgok egy gólt inkább passzolgatok hátul....A döntőben már 4-szerre futhatok neki a West Hamnak...

-
MdewC
nagyúr
Az lehet, hogy jó marketing fogás ez az új "fícsőr" (bár inkább "bullshitnek" mondanám) és semmi kétség még az eladásokat is fogja növelni, de majd amikor jönnek a sorban elcsalt meccsek, meg a sok szerverhiba, meg a kit tudja milyen glitch, meg még bánja a faxom, hogy még mi, majd akkor szépen megnyugtatom magam és az UT-ből szépen átmegyek levezetni egy kis "pinafocival"... Aha, mondjuk nem. Nem fogok... Az is lehet, hogy az egész UT alapjaiban fog szétesni, már nem tudnak mit kitalálni, ezért kellett ez...
Szép és jó, meg minden, de az igazi játékhoz hozzáadott értéke nincs, inkább a hibákat javítanák... Csak ez miatt nem vennék PS4-et, hogy játszhassak 1-2 csajjal. (Semmi előítélet, de 1 nevet nem tudok mondani "Dzsenin" kívül, őszintén megvallva nem is érdekel a női foci. A helyi óvoda bajnoksággal karöltve, meg a tajvani járási K ezredik huszadrangú bajnokság se. 1 dolog érdekel, hogy jó minőségű legyen a game.)
Ez kábé olyan kabaré, mint a "next gen" kapusok. Vagy még xarabb.
Ez csak az én véleményem, nem kell egyet érteni vele, de inkább a játékon javítanának, remélem arra is marad idejük a női karakterekre "reccsintés" mellett.

-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én ezzel vitatkoznék, mert én is láttam már teljesen céltalan és értelmetlen piackutatást, de ugyanennyi hatásosat is. (náluk az asszony vezet egy ilyen hazai céget, van feedback bőven)
De abban kiegyezhetünk, hogy az egész mögött talán inkább a FIFA részéről érkező nyomás lehet a fő ok

Srácok, nyugi, chill: ebből is látszik, hogy a FIFA az ördög műve, mert egy sima bejelentés alkalmas volt arra, hogy összeugorjanak a fórumtársak

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
helyes

-
LedyGyuszi
addikt
egyébként a női tournament módban kieshet majd azért játékos, mert teherbe esett és babát vár?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
evibly
üzenetére
mivel egy nagy multinál dolgozom, illetve piackutató cégnél is dolgoztam, ezért nyugodtan állíthatóm, hogy ezek a kutatások legtöbbször ablakon kidobott pénz...

+ az ea, fifa részlegének kreatív csapata jó párszor elvérzett az elmúlt időszakban...
hszed 2.felével maximális egyetértek...
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
miért, mit akarsz mondani? hogy az EA célja a profitszerzés, és ebben nem gátolja őket sem a katasztrofális 15-nek csúfolt bughalmaz, a felhasználók panaszai, és a fölösleges fejlesztések évről évre, amik nem viszik előbbre a játékot? erre sikerült így 2015-ben rádöbbenni? emelem kalapom.

teljesen tisztában vagyok azzal - sulis létemre - hogy mit szeretnél mondani.LedyGyuszi: no homo, szigorúan.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
a hszed elején kezdtem megijedni, hogy mi fog kisülni ebből...

-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
Mi ez a személyeskedés? Állítsd már le magad, azért hisztizel, mert nem egyezik a véleményetek?! Egyébként ha iskolába jár, még akkor is messze te vagy a gyerekesebb, csak megnyugtatlak.

-
Juventus FC
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nagy bölcs vagy! Fogalmad sincs mit akarok mondani latom..... nyugtass meg még suliba jársz
ugye?! -
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
az a baj, hogy van az a réteg, aki a kikapcsolódásban is versengeni akar, és vér komolyan veszi az amúgy szórakoztatásra, relaxra szánt játékokat is. nyugtass meg, hogy nem otthon ülsz, és vered az öklöddel az asztalt, hogy lesz női foci a 16-ban.
LedyGyuszi: nagyon szerettem, mikor nyaranként, 30 fokban az esti közös foci utáni zuhanyzás után átugrottak a haverok, kiraktuk az erkélyre a tévét és a kanapét, és egy jó hideg kísérőital társaságában szétskilleltük egymást. más volt a feelingje, mint ezeknek a fifáknak.
evibly: ilyen volt az MLS pörgetése - abszolút, és ez annyira be is vált, hogy jövőre a NASL-t is beledobják a játékba (ezt is várom, mert ezeknek a kluboknak vannak a legszebb címerei).
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azért azt higgyük már el, hogy egy ekkora cégnél egy termék (főleg kulcstermék, sőt, aranytojást tojó termék) új kiadásának piacra dobása előtt kiterjedt piackutatásai vannak arra nézve, hogy mit érdemes lefejleszteni. Pontosabban: mit éri meg lefejleszteni, mi az a plusz elem, ami nagyobb bevételt, de ami még fontosabb, új rétegeket hozhat be.
ilyen volt az MLS pörgetése, ilyen lesz a női foci, és biztos vagyok benne, ebben a FIFA szervezetnek is alaposan benne van a keze. A női labdarúgás népszerűsítésére ennél nincs jobb lehetőség, a játékosok megismerik a női játékosokat, többen mennek ki meccsekre, nagyobb figyelmet kap az egész, vagyis visszahat a valós sportágra. Át van ez gondolva sztem...
(egész "véletlenül" idén lesz a női foci VB is Kanadában, ugye...)
-
Juventus FC
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azért kell mert ez a véleményem! Leirhatom nem?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
nem megbántásból + valszeg irigységből mondtam, mert nem vagyok egy nagy cselezőgép...

lényeg az, hogy szívesen rúgnám a bőrt 5+1vs5+1 ellen a teremben a nagy pályás játékos anyagból, mint anno a fifa9x-ben... vagy régen olyan jó derbik is voltak teremben akár az nb1-ben, akár a bundásligában...
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
nyugi már, ez nem a trailere a játéknak, csak egy új játékmód bemutatója.
nem tudom minek kell szánalmasozni egyből. -
Juventus FC
tag
válasz
evibly
üzenetére
Teljesen igazad van. Vártam a nagy berobbano trailert erre jön ez azt hittem rosszra kattintottam, de nem. Személy szerint rohadtul nem érdekel milyen lesz a fifa 16-ban nőkkel jàtszani! Ez olyan mint a mai.filmek többsége az animàció ra èpitenek mindent.
..történet egy szál sem. Itt ugyan ez van cèl hogy mindenki vegye a játékot 10 éves től a 40+évesig és most már a nők is. Aztan az tök mindegy hogy full balfasz vagy éppen vér profi vagy a játék korrigál hogy legyen izgalom.... szánalmas!!! -
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
életem legjobb játékai voltak PS2-re azok a 'baromkodások'.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az benne van a FIFA Streetben, bár engem az bosszant, hogy PC-re miért nem adják ki soha... Ugyan úgy működne, PC-hez is lehet kapni kontrollert

-
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Arra ott van a Fifa Street sorozat.
Lehetséges, hogy belerakják azt is, szeptemberig rengeteg idő van. -
Rypejakten
addikt
engem örömmel tölt el, hogy ah már megveszem, lesz benne új feature. ne a semmiért fizessek 10k-t, dolgozzanak meg a fejlesztők is a pénzükért.
* * *
más: miért van az, hogy a demo gameplay-e sokkal jobb, mint az éles játéké? előbbivel játszogattam 2 órát, és szebb a grafika, jobb a fizika és élethűbb az egész.
-
Stylerr
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Ez így van. Hiába hőbörgünk itt, ez akkor is nagy húzás volt. A marketingeseik jól kigondolták. Egyébként nem vesz el olyan sokat a játék fejlesztéséből ez a női foci rész, és szerintem egy új elemnek tök jó!
Zárójelben megjegyezném, hogy szakmailag is jelen van a női football: Aranylabda, év játékosa, sőt még Puskás díjra is volt jelölve női focista.
Ne legyetek már ilyen csőlátású, konzervatív emberek.
LedyGyuszi: Hidd el, hogy növelni fogja az eladásokat. -
LedyGyuszi
addikt
véleményem szerint egy újabb felesleges "fejlesztés"... ez kb olyan, mintha az nb1-et tennék bele a játékba...több játékost ezzel nem fognak nyerni...
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
+1.....Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.. Oké, hogy a marketing miatt belerakják meg minden, de azért ne b*sszák már meg, hogy ezzel akarnak legelőször villogni a meglévő "rajongótábor" előtt.... pofám leszakad már bocsánat..

-
evibly
senior tag
válasz
gyulakr
üzenetére
Bármennyire is szoktam szidni ezt a céget, meg egyelősre fos a grafika, stb., de azt el kell ismerni, hogy üzletileg ez egy qrvajó lépés.
A faszik csak kipróbálják majd, milyen a csajokkal fifázni, szereznek vele nem kevés gamer lányt pluszban és valahol legitimizálják (a párjaik előtt), hogy a férfiak miért ülnek annyit a játék előtt. Okos!

szerk: nyilván jó lenne, ha minden szar bugot kijavítanának, nem kérdés, de sok reményt nem fűzök hozzá...
-
Kristof_94
nagyúr
Play as Women's National Teams for the first time in the FIFA franchise. Choose from 12 teams and compete* in Match Day, an Offline Tournament, and Online Friendly Matches.
Available teams: Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
*Women's National Teams compete exclusively against other Women's National Teams.
Azért ez is valami! Jó kis offline bajnokság, hisz nem várhatunk el egyből karrier módot, az lenne az igazán érdekes

-
Juventus FC
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Most ez komoly hogy női futball.lesz a 16 ban? Komolyan ezt nem hiszem el! Bug- halmaz az egész és ezzel foglalkoznak. Ha nem javitanank semmit a grafikan csak a sok csalàst hibákat javítanak és normális szerver lenne mindenki.megvenne a jàtèkot. Megint a marketing.....
-
gyulakr
tag
Na úgy látszik megérte várni a FIFA 16-ra, lesznek benne csajok!!!
-
thebigK
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
szégyelld magad!

-
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Így-így. Juventus rosszul mondta.
-
mettek
addikt
válasz
dracox
üzenetére
köszi, sejtettem hogy valami nincs rendben, mert néha nekem, néha az ellennek olyak makkjai vagy épp 100%-os helyzetek kihagyásai vannak hogy csak lesek...
A másik a cselezés dolog, van egy két no life cselmester akik egy emberrel úgy viszik el a labdát a kapuig hogy közöd nincs hozzá
Próbálgattam én is ezeket a cseleket de én ziher hogy belecselezem a védőbe, nem is értem.
Amúgy milyen kamera beállítással érdemes játszani illetve könnyebb mondjuk cseleket beadni? Én eddig az alap beállítás szerint játszottam. -
elod22
senior tag
Kiszivárgott pár kép a FIFA 16 borítóiról

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
thx

az mindegy, hogy gold, silver játékosok alkotják a csapatot? -
mettek
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Sziasztok, nem vagyok egy nagy FIFA játékos de azért béna se. Azonban az miért és hogyan lehet hogy néhány online season meccsen a másik csapat kétszer olyan gyorsnak tűnik mintha én játszanék vele illetve védelemben is 1 passz után elveszi a labdát ( én a barcával vagyok) és mondjuk ez előfordult Chelsea ellen is pedig mikor kipróbáltam őket inkább lassabban tűntek. Vannak esetleg olyan fortélyok vagy beállítások amik ezt lehetővé teszik? (Pc-n játszom)
-
thebigK
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Goood. Delutan neki ia fekszek
-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Bpl 18 jjátékos =7k +ritka játékos csomag
-
LedyGyuszi
addikt
-
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Fitnes eddző van a klubbomban de az nem csak a fitnesz lapokra van hatással? Hogy x% többet töltenek fel ha hozzárendelem játékoshoz vagy csapathoz?
-
LedyGyuszi
addikt
van vmi új kupa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért nem szabad lebecsülni, ha vki nem milliós kerettel jön, mert kapja a pofont.
Párszor én is követtem el ilyen hibát, de tanultam belőle.