Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát igen
Alsó osztályokba kaptam az előző csapattal 400 zsetont ami pont arra volt elég, hogy vegyek egy szerződést mert valakinek mindig lejárt és így sose tudtam gyűjteni de valszeg azért mert eleinte ha összeszedtem valamennyit egyből vettem valami játékost szóval nem csodálom. -
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ő nem ért veled egyet xDD Imádom ezt a faszt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alsó osztályokba kaptam az előző csapattal 400 zsetont ami pont arra volt elég, hogy vegyek egy szerződést mert valakinek mindig lejárt és így sose tudtam gyűjteni de valszeg azért mert eleinte ha összeszedtem valamennyit egyből vettem valami játékost szóval nem csodálom.