Új hozzászólás Aktív témák

• TommyGun

őstag

Na tegnap sikerült letolnom pár meccset, azt kell mondjam a DEMOhoz képest olyan sok változást nem vettem észre azomban észrevehetően finomodott a játék, gondolom jópár rutinz finomhangoltak. Nekem még mindig tetszik, szerintem jobb lett mint a 13. nehezebb goólt lőni, és jobban lehet védekezni. Simán meg lehet szűrni a támadásokat már a középpályán ami baromi jó. A kapusok 1-1ben erősebbek lettek szerintem.

A menüt szokni kell, fura hogy mindne mellé van képecske és sok ablakot váltani is lehet a jobb joyal.
    De szerintem pár nap alatt megszokható és a legtöbbször bele sem kell lépni a funkcióba mert a képről látni a fontosabb infokat. A globális felderítő hálózat érdekes újítás. Azt mondom megszokható. Gondolom próbálták egy kicsit feldobni ezt, hogy ne csak az overall ratinget nézzük azt csumi, nem rossz. Az ificsapattal csinálhattak vólna vmit mert az sajna nem változott.

A magyar kommentátor dumák pedig frissültek. A 13-ban alig mondtak neveket Hajdúék még a Bayernből is, most mindenkit, és majd mindenkihez van egy kis kommentjük. Próbáljátok ki szerintem jobb lett mint a 13-as, nyilván a régi dumák is benne vannak szép számmal de volt vele foglalkozva.

Új hozzászólás Aktív témák