Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
mielőtt letörlöm, megkérdezném, hogy 8600m-gt videokarival megy nektek a Fifa09 12800x800-as felbontásban? ez a notim natív felbontása, minden játék megy ebben, csak ez a Fifa nem. van 1280x720 meg x768 beállítási lehetőség, de mindkettő igen csúnya a nyújtás miatt.
-
janeko
őstag
válasz
Ördögmanus
üzenetére
próbáld meg akkor te átírni

-
Ördögmanus
csendes tag
Hello all !
Nekem egy Speed Link Bullfrog SL-6540 gamepad-om van. Jó régé de müxik
Csak a FIFA 09 nem ismeri fell.
Már letöltöttem egy csomó "devdat.dat" fálj-t még azt is ami itt a forumon volt linkelve de így se müxik Tudna valaki segíteni ? Megköszönném. -
volvoguy
addikt
a fifa 09 pc-s verziója a "next gen" motor mellett kapott uj fizikát, tehát az alapoktól ujragondolt fizikát, vagy ez csak a konzolos fifiákban valósult meg? azért kérdezem, mert például a partjelző szinte semmit nem változott 5 év alatt. utoljára a 2003-as fifiával játszottam, de abban is dettora ugyan igy les-nél vagy szabálytalanságnál nem is nyujtja ki a kezét, nem is mutat egyik irányba, meg olyan görnyedt a mozgása, szal mintha ez évek óta nem változott volna semmit..de ugyanezt elmondhatnám a biró mozgására is. aztán itt van még az, hogy meccs kezdése alőtt, amikor kivonulnak az öltözőkből, akkor vannak iylen bejátszások, ilyen flashback-suzerűségek..na ez például az ezelőtti fifa játékokban is benne volt...szal még ezt sem birták megváltoztatni?
-
killer1203
senior tag
na lenyomtam pár bajnokságot, nekem tetszik a játék de a grafika lehetne jobb
-
-
Breki
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Nem alázom, de nézd meg az ide berakott gólokat pl.
Pár mecs után öt ilyet lőttem pes-ben meg utánna egy napig gólt sem tudtam lőni.
Van elég viszonyítási alapom 97-óta játszom minden fifával 2004-ig online is rendszeresen
Nem érdekes, hogy akikkel vitázom következő évben már pes-el játszanak?
Ugyanez elmondható a fifahungary kitalálójáról is, de érdemes Ariel véleményét is elolvasni
nála jobban nemsokan értenek a foci játékokhoz.Aki esetleg megkérdi magában ki az az Ariel gondolkozzon el mi van a patchek nagy részének sarkába írva.

-
volvoguy
addikt
majd a teljes verzióknál ugy is ki fog derülni, ráadásul kehet hogy a demo grafján is csiszolnak még, na meg az is lehet, hogy a nappali pályák grafja tényleg überfasza lesz..de ez a demoból nem derült ki..erre értettem....hát tudod az hogy a fifa mennyire realisztikus..nálam a realizmus annyit jelent, hogy mennyire nehéz gólt lőni, mennyire nehéz cselezni, mágneses-e a labda mint a régi fifákban, vagy azért irányitani is kell a paszt, mennyire nehéz szerelni..és ezek alapján azt kell hogy mondjam, hogy azért a fifa se árkád...mert nekem nehéz gólt lőni mind a 2 játékban..bár lehet ez amiatt van igy, mert az utolsó fifa amivel toltam a 2003 volt ami valóban árkád mai szemmel...én inkább azt mondanám, hogy mind a kettő élvezetes, a fifa is közelit a realisztikus focihoz gameplay-ben, de a pes jobb....
-
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Erre van külön fórum, de megpróbálom röviden
egyrészt azt hogy "relasztikus" a gameplay-ra értendő meg arra pl arra hogy pes-ben meg kell küzdeni azért először, hogy kapura lőj
fifában meg 10-15 lősz kapura abból 3 bombagól
Ezt leírtam részletesen korábbanmondjuk abban se értek egyet amit a pesről írsz de az most nem ide tartozik
meg ha jól emléxem te írtad azt a hülyeséget, hogy a pes 2009 nem next gen -
Jimmike
tag
Szevasztok!
Az én gépemmel (p4 3,0, X800XL, 1 giga ram) menne, vagy nem is érdemes megvenni?
Kösz!
-
prüszü
csendes tag
cselezni hogyan kell?
-
volvoguy
addikt
válasz
ipavlidu!
üzenetére
persze
MÁS:: azoktól kérdezném, akiknek volt szerencséjük a pc-s illetve konzolos verzióhoz. szal mik a különbségek? mármint először is a grafikára gondolok, mert azt ganyitom hogy pc-n még mindig nem oylan szép, bár nem értem miért, hisz nicns egy nagy gépigénye...például szebb-e a közönség, mert mintha a netes videókon a konzolos verzióknál nem papirból lennének az emberek, hanem azért van jobban ki vanna dolgozva..a másik ami érdekel, hogy oylan apróságok, mint pl. az eredményjelző, vagy a névjelző, vagy a különböző feliratok, indikátorok miben térnek el? mert mintha a pc-s EA játékoknál mindig más lenne pl. az eredményjelző tábla meg ilyenek...
-
volvoguy
addikt
vki mondja el miben kell keresni a pes illetve a fifa közötti különbségeket. mármint itt az arcade és a realisztikus játékmenetre gondolok, mert én kipróbáltam mind a kettő demo-t, és nekem inkább a fifa tűnt realistikusnak, a pes meg árkádnak..de valszeg én néztem rosszul a dolgokat, mert például a fifában jók a mozgásanimációk, az ütközések is királyok, a labdaszerzés szintén, akkorm eg mitől árkád, ugyanakkor a pes-ben azt vettem észre, hogy nem is kell fordulni, mindig emberhez passzolja a labdát, mintha az mágneses lenne, tehát ez inkább árkádnak tűnt...szal miben térnek el?
-
IreN!CuS
őstag
üdv.
Lenne egy olyan problémám,h amikor végzett a telepitéssel,kér 1 regisztrácios kodot.eléggé sok kod-t megprobáltam,de egyiket sem fogadja el.
Ha valakinek van vmit ötlete,az ne tartsa magába.[link] -
volvoguy
addikt
üdv. szeretném megkérdezni, hogy a teljes játék grafikája is megegyezik a demo verzió kinézetével - PC-s verzió - tehát a teljes verzióban is papirfigurákból áll a közönség, és abban is olyan bénán futkorászik a partjelző? vagy ezek csak a demo miatti butitások?
-
tikadani
csendes tag
Hali!
Be a pro módban játszom, és ne mtudom mit jelent a korona a meccs végén az összesítésnél. a csapatfeladatot meg a játékosfel. értem, de mi az a korona? hogyan tudok ott pontot elérni? Eddig mindig 0 volt

köszi -
szpal17
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Na ha a szavaidból jól kiveszem akkor minden tök jól működik csak az analoggal tudod a játékost mozgatni... akkor a játékban állítsd át a vezérlésnél a játékos mozgatását analógról digitálisra
(a bal analog lesz a taktika, az iránygombokkal meg iránytod..cselt meg a jobb analoggal tudsz csinálni)
Én analoggal irányítom a játékost..úgy azért jobb
-
nepszter1
addikt
sajnos ez se segített de megprobálom elmagyarázni mi a problémám ! szoval van a game padom ! és játék közbe probálam a Directional Pad-al írányítani , igen ám csak akkor a taktikát változtatja folyamatosan akár mit is csinálok és az analogal pedig szinte lófaszt se csinál csak megy erre meg arra , ötlet ?

-
szpal17
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Olvasgatva a fórumokat ráakadtam hogy már patch formájában van valamilyen javítás a gamepadokhoz...[link]
Próbáld ki ezt...
Egyébként a devdata az benne van \data\input mappában. Jegyzettömbbel meg tudod nyitni és akkor látni fogod melyek azok a gamepadok amelyek a játékban vannak. Itt van pár leírás hogyan tudod kiegészíteni a Tieddel...
[link]
Vagy keresel egy olyan devdatot amiben már benne van sok gamepad..sajna a link nem megy már. -
szpal17
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Hát elöször próbáld meg az 542-es hozzászólásomban lévő linkről egy kiegészített devdatot letölteni és kicserélni az eredetivel... ha nem megy akkor meg kell nézni hogy a gép minek látja a gamepad-odat a játékvezérlőknél.. és azzal a névvel csinálni még egy sort a devdat-ba(név,számsorozat mint a többinél)
Remélem tudtam segíteni...
-
(Darkwood)
őstag
Van már valamilyen patch a magyar játékosok arcára?
-
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
grafikailag next gen arra írtam megegyezik szinte a konzolossal
de realisztikus is
egyáltalán nem borzalmas csak hozzá kell szokni
pes3 óta én már szinte kapásból tudom a beállítástlicenszről annyiszor írtam
most szedem le ezt- All real team names and logos
- All real stadium, league & cup names
- Bundesliga in place of Other B Teams
- All real player names for National teams (except Asian countries for now)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)Most akkor miről is beszélünk?
Pl arról, hogy komplett bl- van benne reklámtáblával csapatokkal mindennel ami szem szájnak ingere.Simán játszok a kedvenc csapatommal sőt most jött a hír, hogy ingyenes update várható
Nemhiszem, hogy a pc-s fifa jobban fog fogyni......
Énmiattan válasz a fifa-t de amit a pesről írtál nem teljesen fedi a valóságot
-
volvoguy
addikt
mármint milyen? grafikailag fejlett vagy realisztikus? mert én a pes demójában egyiket sem vettem észre.....aminak az volt az oka, hogy borzalmas konzolport a demó, nem forditottak időt rendes pc-s cucc elkészitésére, és lehet jobb játék mint a fifa, de a fifának egy nagy előnye van..a licenc...mert a pes azzal a pár liszenszelt klubcsapattal nem sokra megy, főleg az igazi focirajongók körében, mert például angliában, németországban biztos hogy a fifiák fognak jobban fogyni, jah meg más focis nemzeteknél, mivel mindenki szeretne a saját kedvenc csapaptával játszani, és ameddig a pes ezt ne mtudja nyujtani, nem rughat labdába..bár nem értem miért, amikor kosárlabda fronton ott az nba live sorozat és a 2k sorozata, akkor a pes miért nem tud fifa licencet venni? nem értem..najó, egy szó mint száz, nekem az uj fifa irányitása és árkádos játékmenete megfelel, jó kis játék, és a nagy előnye a liszensz, amiért ezt fogom váalsztani a pes helyett....
-
volvoguy
addikt
hát mint irtam, utoljára 3 éve fifáztam...akkor nagy fan voltam, azóta ez kihalt belőlem, de ezzel is fogom nyomni...jónak igérkezik, egyedül a grafika az, ami hát...szóval ahogy irtad ez tényleg nem nextgen...ami legjobban fáj, az a nézők kidolgozása...már megint papirfigurákat kapunk...no de sebaj..egyébként sztem pc-n sosem lesz oylan egy fifa vagy egy pes, mint konzolon...ezek a játékok direkt konzolra vannak kitalálva, beülni anagy tv elé, és az ágyból vagy a kanapéból nyomatni, ennek ellenére örülök hogy pc-n is van...bár ez akkor sem ujgenerációs motor, mert a távoli kamerából alig különbözik a 2003-astól, amivel utoljára nyomtam....a menű szép, zenék is jók lesznek sztem, és nekem pont a realitás és arcade átmenetét nyujtja, ami irányitás terén tökéletes...
-
volvoguy
addikt
üdv. kb 3-4 éve volt, hogy utoljára fifáztam, akkor nagy rajongó voltam, az uccsó játék a 2003-as volt...szép emlkek fűzödnek hozzá...na és kiváncsiságból kirpóbáltam a demot, és szeretnék megkérdezni pár dolgot..
ehát, nekem a demó grafikája nem volt nagy cucc, csupáncska a játékosok vannak szebben kidolgozva, de ez is csak a visszajátszásoknál vehető észre, ha rendesen játszom, alig érzékelhető a fifa 2003hoz képest a látványkülönbség...tehát ez lenne a hires next-gen? ennyi volna? meg a közönség is..hát könyörgöm papirból van...szal ezek a rendes játékban is iylenek? papirközönség és semmi extra látvány? amugy a menűje tetszi, bár nem értem miért pont a pattanásos rooney-t és a sebhelyesarcú ribery-t rakták oda.... -
Csabee.
nagyúr
-
jedermann
csendes tag
Sziasztok!
A fiam nyaggat, hogy cseréljük jobbra a 2 éves gépünk VGA kártyáját...
A konfig.: AMD AM2 A64 X2 3800+, Asus PCIe EN7300GT Silent 256 DDR2, 2x1G RAM 800MHz dual channel, 17" TFT...
Van valakinek tapasztalata, hasonló proc-cal, hogy meddig érdemes manapság (ha egyáltalán érdemes) a legkisebb kiadással kártyát keresgélni, hogy kicsit jobban menjen a játék (a focin kívül főleg autózni szokott), vagy ez a proci úgysem bír többet?!
Előre is kösz a tanácsokat(egy reménykedő 9 éves nevében...)!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
A játék ugyancsak támogatja a következõ játékvezérlõket:
Logitech®
Logitech® ChillStream™
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® Cordless RumblePad™Saitek
P3000 Wireless Pad and Docking Station
P2900 Wireless Pad
P2600 Rumble Pad
P2500 Rumble Pad
P990 Dual Analog Pad
P880 Dual Analog PadThrustmaster
Dual Trigger 3-in-1 Rumble Pad
Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger
2-in-1 Dual Trigger Gamepad
Wireless Dual Trigger Gamepad
FireStorm Dual Power 3
FireStorm Wireless Gamepad
FireStorm Dual Analog 3T-wireless 3-in-1
Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
Run'n'Drive Wireless 3-in-1hama®
hama® Black Force
hama® Air Grip
hama® WhitestormSpeedlink
D-Struct wireless gamepad
Thunderstrike gamepad
Strike3 gamepad -
nepszter1
addikt
Nekem olyan gondom van a gamepadomal hogy irányítanám az ember-t és akkor változtatja a taktikát , az analog se müködik rendesen a többi gomb pedig hibátlanul müxik .

-
Siemens
csendes tag
Sziasztok
Nekem van egy olyan problémám hogy beállítom a játékot gamepad-ra.majd mikor osztanám ki h mit melyik gombal csinaljon a padon pár gombra nemlehet belöni.pl. megnyomom a 3ast kiírja h üres gombra állitottam igy a játékba nemtudom kezelni
Megoldás?
-
Breki
veterán
Na leírok néhány dolgot bill-re
És itt látható ezeket milyen egyszerűen meg lehet csinálni gamepaddal
[link]My FIFA 09 PC (Keyboard) Guide v1
Controls:
Goal Keeper Control: Right Shift
Camera Lock: L. ShiftDirection:
[Running From Left to Right]
Forward: Right Arrow (->)
Backward: Left Arrow (<-)
Up (Left): Up Arrow (^)
Down (Right): Down Arrow (v)Attacking Tactic:
1: Man Release
2: Wing Play
3: Counter Attack
4: Box Overload
Defensive Tactic:
Q + 1: Flat Back
Q + 2: Offside Trap
Q + 3: Pressing
Q + 4: Zonal Defense
*not in numpadCombination:
Z + D: Chip Shot
Q + D: Finesse Shot
Q + W: Chip Through
Q + A: Early Cross
Q + S + S: One to One Pass
A + A: Low Cross
Q + A + A: Early Low Cross
D + S + Direction: Fake Shot
A + S + Direction: Fake Lob
Space + A + A: Chip Lob
Try Yourself (Unorthodox): Z + A; Space + D; A + A + A; D + D; LShift + D…Corner:
Home: Camera Lock
E: Switch Player
Q + D: Ground ShotFree Kick:
E: Switch Player
Space/Z: Call 2nd Player
Home: Camera Lock
Q + D: Ground Shot
Z + D: Lay Off & Shot
Space + D: 2nd Player Shot
[Curl: While Player is running to take a shot hold LEFT/RIGHT direction to swing, UP/DOWN direction to top/back spin]Running Tricks:
While running with E, release E and hold (+) LShift and quickly press Direction keys sequentially (,).360 left: LShift + Back, Up, Forward
360 Right: LShift + Back, Down, Forward
Lane Change Left: LShift + Forward, Up
Lane Change Right: LShift + Forward, Down
Step Up Left: LShift + Down, Up
Step Up Right: LShift + Up, Down
Ball Lift: LShift + Forward, Back, Forward
Step Over: LShift + Forward, Forward OR LShift, LShift
Heel to Heel: LShift + Back, Forward
Rainbow Left: LShift + Down, Back, Up (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Rainbow Right: LShift + Up, Back, Down (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Step Over & Roll Left: LShift + Forward, Back, Up (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Step Over & Roll Right: LShift + Forward, Back, Down (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Signature Move Left: LShift + Forward + Down, Up (C. Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, Torres,Ibrahimovic, Joaquin, Figo...)
Signature Move Right: LShift + Forward + Up, Down (C. Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, Torres,Ibrahimovic, Joaquin, Figo...)
Rabona: LShift + Back, Up, A [@90’] (Can’t perform by me :$)
Blanco Bounce: Home (Never Tried : s) [Pressing the right stick with GP]Standing Tricks:
While running stop using Space or E, then hold LShift (+) and quickly press Arrow Keys sequentially (,).Fake: LShift + Forward, Forward
Fake Left: LShift + Down, Up
Fake Right: LShift + Up, Down
Drag Back Left: LShift + Back, Up
Drag Back Right: LShift + Back, Down
Scoop Turn Left: LShift + Up, Back, Down
Scoop Turn Right: LShift + Down, Back, Up
Rainbow Flick Left: LShift + Forward, Up, Back
Rainbow Flick Right: LShift + Forward, Down, Back -
Breki
veterán
Hu itt elég hiányos ismeretek vannak
Egyrészt paddal játszik valaki az nem azt jelenti, hogy előnyben van csak azt hogy számára élvezetesebb a játék.
A gamepad pont focis játékokhot sokkal jobb pl rally-s-hoz meg fps-hez nem biztos.
A gamepad egy analóg dolog szemben a bill-el ami digitális.
Tehát hatalmas különbség van már érzékenységben.Deha ezt nem vennénk akkor sem kell nyulkálni kisújjal gombokat keresni
Itt beszélhetnék az analóg paszról pl pes-ben ami teljesen erre épül és billel lehetlenség megcsinálni, de elvinne más irányba.
A bill-egy kétállapotú elem vagy nyomod vagy nem nincs olyan hogy mennyire nyomod csak nyomás hosszával szabályozható kis mértékben.
Nemhiszed, hogy sokkal több dolgot meg tudok csinálni?
Hát nézd meg a korábban berakott gif-eket vagy a nemrég belinkelt tutorial video-t.Az az alap skills ha megnézed az advanced skill-snél lévőket hát beleőszülnél hogy bill-el megcsináld.
"Azért mert esetleg padon könnyebb vmit megcsinálni, nem azt jelenti h billen nem lehet, v szarabb"
De ez pont azt jelenti, bill-en sokkal szarabb. De nem értem mi alapján vonsz le ilyen következtetéseket amikor saját bevallásod alapján nem tudsz gamepaddal játszani.
Ezt meg nemtudom honnan veszed
"Pont az lenne ennek az egésznek a célja, h úgymond ne legyen annyi különbség pad és bill között"
Semmi ilyen cél nincs
-
Skorbut
tag
Ez csak azért rossz, mert aki nem akar paddal játszani, az hátrányban van. Pedig ez nem így van. A játék lényegében ugyanazt csinálja, mind 1 hol nyomod meg a gombot billen v padon. A labda akkor is ugyanolyan ívben száll, ugyanolyan irányba megy (max 1 fokkal érzékenyebb az irányítás, meg esetleg könnyebb cselezni, de billen sem volt nehéz szerintem)
Ezt csak azért írtam, mert a billre nem hozott sokat, akkor padra sem...
Nemhiszem h sokkal több dolgot meg tudnál csinálni paddal, amit én billen nem. Talán a pontosabb lövést. Pont erre lenne jó ez az új cucc, h még annál is pontosabb legyen.
Am meg padot anno azért találták ki a konzolokhoz, h a kisgyerektől a nagypapáig mindenki tudjon játszani vele, könnyebben el lehessen adni. Ne keljen agyérgörcsöt kapni h ha vmi nem úgy jön össze...
Pont az lenne ennek az egésznek a célja, h úgymond ne legyen annyi különbség pad és bill között. Azért mert esetleg padon könnyebb vmit megcsinálni, nem azt jelenti h billen nem lehet, v szarabb.Köszi!

-
Breki
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Hát igen a konzolosban sokkal több csel van és ez még csak az első része.
Énsem vagyok full pro csak focin kívül nemsok mással játszok.
És ha valaki rájön a pes ízére akkor az nem azt jelenti, hogy órákat kell játszani, hogy menjen.Csak bejön az az érzés, hogy az ember örül annak, hogy sikerült a kapáslövése és hogy meglátta a kaput
-
Breki
veterán
Na csak erre reagálnék
"évekig paddal játszottam volna, sok dolgot most sem hozott volna a Fifa."
Én évekig paddal játszottam és ez nem így van. Egy játéknak nem ez az újdonsága
A többire inkább nem reagálnék gamepadnál jobb iránítás focijátékokhoz nincs ez olyan mint autós játékokhoz a kormány.
-
ipavlidu!
tag
Na korulneztem cselek tajekan, tetszenek az uj cselek, csak kar hogy nem importaltak mindet konzolosbol. A beadasok meg igy gamepaddal is cinkesen mennek, a pes-es megoldasok jobbak szvsz (bar lehet mar valahogy elo lehet hozni fifaban is mivel sokmindent lekoppintottak).
Amugy az lehet hogy a fifa az nem annyira pro-knak keszult, meg konyebben emesztheto, de ez lehet elony is! Nekem pl. nagyon keves idom van jatszani, arra a kevesre viszont jo a fifa is! Nem mindenki full pro, ezt is probald meg megerteni Breki!

Ja es kosz a linket! Remelem a "gyurodest" nem cseszi el a textura. Majd kiprobalom!
-
Skorbut
tag
Biztos h igazad van, nincs kétségem. Biztos h jót is akarsz, abban sincs.

De egyenlőre kíváncsi vok erre az új irányításra, meg se fordult (egyenlőre) a fejemben, h gamepaddal játszam. Csak találkoztam ezzel a hibával, amit szeretnék kijavítani.
Lehet Neked bejön a gamepad, nekem nem, és ha nem muszáj nem próbálom ki. Max ha tényleg hiba van a játékban. El tudom dönteni, h mit szeretnék.
Ha pl évekig paddal játszottam volna, sok dolgot most sem hozott volna a Fifa. De mivel billel toltam, arra meg pláne. Egér, lehet h hülyeség, de leg új.
Abba tényleg van vmi, h lehetne időt szánni a parda való átállásra, de nem tehetek róla nem tetszik. sry (+ ha egér bill teljesen kiforrott lenne, akkor még a padnál is pontosabb lövéseket beadásokat lehetne vele végrehajtani)
PONT az ilyen "gyökereknek" mint én találták ki ezt az új irányítást, akik nem szeretnének padolni...
Köszi!
-
Breki
veterán
Barcelona mezek megtalálhatóak itt
-
Breki
veterán
Nah erről beszélek
Milyen indokok ezek?
Nemtudsz játszani gamepaddal
De miért nem? Mert fáradságot se veszel hozzá, hogy megtanulj
És azért nem szeretsz vele játszani mert nem tudsz.Ezzel az ördögi körrel magaddal szúrsz ki, a te játékélményed lesz sokkal roszabb.
Szerintem nem tudsz olyat mutatni aki megtanult gamepaddal játszani aztán bill-el játszik.Vagy ha van elég elvarázsolt fazon lehet.
Én 97-től 2004-ig nyomtam bill-el és mégis át tudat szokni és ha bill-el kell játszani tudok vmennyire de annyira érzem a különbséget.Egyikkel begyakorolsz keresed a gombot a másik mintha meghoszabított kéz lenne szinte.
Pes: Ha valamit nem ismersz honnan tudod hogy nem akarod?
Nem bántani akarlak, de ez tényleg hülyeség.Visszatérva a fifára arra nem sajnálod a fáradságot, hogy egy hülyeséget miszerint egérrel irányítsunk egy focijátékot megtanuld?
Egyszer elmész egy bajnokságra konzolon - tudom nem mész el mert nem ismered és nemis akarod- de tegyük fel, hogy mégis, akkor hogy fogsz ott játszani egérrel?Ez kb olyan mint az OTB pár évig ment aztán mindenki rájött, hogy jövőre nem kéne bele.
Egyet kéne megérteni, hogy nekem tök mindegy mivel játszotok, ezeket azért irom mert bejártam ezt az utat és látom a különbségeket és azt hogy pl mit veszít az aki bill-el játszik.
-
Breki
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Én most nem csak a Pes-ről beszéltem hanem erről a gamepad és pes-es kijelentésről
pes-re is tudnék dolgokat mondani de akkor az megint melyik jobb vita lenne.
A pest meg kell ismerni rá kell jönni az ízére ez nem egy gyors étel amit megkap és tetszik.
Fifázás után van mikor nekem is több óra kell míg áttállok és jönnek az élmények.
Aztán meg néz az ember, hogy oppá ez mennyire jó.Aki meg nem ismeri meg az nyomja a már ismert szöveget.
Énis ilyen voltam mikor először pes-t láttam, szval nem vitaindítónak szánom csak megkisérlem elmagyarázni.
-
Skorbut
tag
Mert gamepaddal nemtudok, nem akarok rákölteni, nemszeretek vele játszani, billentyűzetet megszoktam, tetszik ez az egeres újítás. (azt elismerem h paddal több mindent könnyebben lehet vele megvalósítani)
A PES meg lehet jobb is meg stb, nem ismerem, de nem is akarom... ennyi
-
Skorbut
tag
Azért mert egyikkel sem szeretnék, nem biztos hogy hülye... (Neked lehet az, meg lehet élvezetesebb is)
Erőltetem, mert szer nem rossz ez az ötlet, csak szimplán annyit kérdeztem h nálatok h mükszik...
A hihetetlen grafikát persze csak "kis" túlzással írtam. Ez már rég ki lett tárgyalva, nincs kedvem vitatkozni, a játék alapvetően semmit nem változott...A többi infót köszönöm!

-
Breki
veterán
Ekkora bug-ot

-
ipavlidu!
tag
Bovult:
A becsuszo vedot hogy lehet atugorni? Mit lehet meg azzal a gombbal csinalni amit ha megnyomsz akkor a feled erkezo labdat "atugorja", hagyja tovabbmenni? Azt a cselt hogy lehet megcsinalni amirol neha ir, valamilyen testcsel szeruseg, hogy ugy veszed at passz utan a labdat mintha arra mennel kozben pedig meg pont amarra? A lapos beadasnal hogy lehet megcsinalni hogy ne a tulso embernek passzolja a labdat hanem a kozelebbinek? Gyors szabadrugast hogy lehet elvegezni?
Es Breki, kuldj valamilyen jo fifa patchelos linket legyszi, nagyon zavar a pink barca!
Help!

-
ipavlidu!
tag
A rugás gombjával lehet szerelni ha arra gondolsz. Minden ilyesmit azzal lehet.

Skorbut: még mindig nem tudok annál többet mondani, hogy nálam tökéletesen működik minden létező lövés, nemtom mi a baj.

Szabi790612: Mintha ugyanezt a problemat mar megoldottad volna ugyanebben a forumban, valami olyasmit irtal, hogy egy shockwave akarmi hianyzott a rendszernek. -
Skorbut
tag

Azért szeretnék szenvedni, mert már nagyon régóta játszom a sorozattal (96) és nem szeretném megunni. Tudom, h szebb meg jobb, meg minden, de lényegében ha belegondolunk akkor a kisebb változtatásoka leszámítva, ugyanaz... Lényegében csak az irányítás változott sokat. De csak az egérrel. Kicsit zavar, h szimpla billentyűzettel nincs annyi lehetőség a lövés irányításában, nincs sok variációs lehetőség az irányok megválasztásában. Kis túlzással, majdnem random az egész. Vagy ha nem is random, de nem pontos, szinte mindig ugyanoda lövi... (nyesést emelést meg ilyeneket leszámítva...)
Nemtudom nálatok, hogy múkodik
a lövés téma, de szimplán billel ha a lövéserősség csík 80%-ig megy, akkor szép erős lövés megy a felső kapufa felé, alá... kb.
Ugyanúgy ellőve egér irányítással, lapos erős (lapos!!!) lövés... Hiába megy amerre akarom.
Azért szeretném megtudni, h nálatok milyen, mert lehet hibás (bugos) a game-em, vagy az egészet elbaszták, vagy még mindig én csinálok vmit rosszul. Remélem előbbi, vagy utóbbi, mert ha nem akkor elég nagyot csalódnék, és hihetetlen grafika ide, úgymond tökéletesen kialakított irányítás oda (a marketingről ne is beszéljünk) kitörölhetem vele... (saját nevemben mondva). Sajnálnám ha 1 kedvenccel kevesebb lenne. PES-el nem akarok játszani, és a FIFÁval sem gamepaddal. De szimpla billentyűzettel sem, úgymár több mint tíz év után már kicsit uncsi lenne, főleg ha van 1 olyan opció, amivel érdemes lenne még kicsit szenvedni. Röviden ennyi.
De vki tényleg mondhatna már vmi konkrétat is

Köszi!
-
Amur
addikt
köszi! pont azt akartam kérdezni mi a francot kell beállítanom hogy világosabb legyen a játék,de ez a patch tökéletes megoldás!
Én mint PES fun,mindig kipróbálom az új FIFÁ-t is majd mindig félrerakom ha megjön a friss PES,de ez most egész jónak tünik! egész jó a játékélmény az elözőekhez képest.
kérdés:hogyan tudok zavarni? (ez volt a lightos megoldás a pes-ben ha nem mertem becsúszni,és rövid időn belül meg is lett a labda). -
Szabi790612
tag
Hi all
FIFA09 telepítés után - FIFA09 require hardware graphic acceleration ----
a vga a gépemben egy ATI 4870X2, szóval a vga az biztos elég neki, és az összes többi játék megy, csak a FIFA nem..
Valakinek ötlet esetleg???? -
Skorbut
tag
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Ha simán csak billentyűzettel játszom, akkor semmi gond. De megnéztem úgy, h billentyűzetérzékeny irányítás, de nem egér gombra, hanem 1 billentyűre osztottam ki a lövést, akkor is ugyanolyan gáz, mintha egérrel lőném...
Nálad is ilyen szar az egeres lövés?
Ha kiderül h hiba, akkor milyen lehetőségek vannak a javításra?Köszönöm!

-
ipavlidu!
tag
Lenne egy par kerdesem:
A becsuszo vedot hogy lehet atugorni? Mit lehet meg azzal a gombbal csinalni amit ha megnyomsz akkor a feled erkezo labdat "atugorja", hagyja tovabbmenni? Azt a cselt hogy lehet megcsinalni amirol neha ir, valamilyen testcsel szeruseg, hogy ugy veszed at passz utan a labdat mintha arra mennel kozben pedig meg pont amarra? A lapos beadasnal hogy lehet megcsinalni hogy ne a tulso embernek passzolja a labdat hanem a kozelebbinek?
Egyelore ennyi!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ehát, nekem a demó grafikája nem volt nagy cucc, csupáncska a játékosok vannak szebben kidolgozva, de ez is csak a visszajátszásoknál vehető észre, ha rendesen játszom, alig érzékelhető a fifa 2003hoz képest a látványkülönbség...tehát ez lenne a hires next-gen? ennyi volna? meg a közönség is..hát könyörgöm papirból van...szal ezek a rendes játékban is iylenek? papirközönség és semmi extra látvány? amugy a menűje tetszi, bár nem értem miért pont a pattanásos rooney-t és a sebhelyesarcú ribery-t rakták oda....