Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skorbut

tag

válasz janeko #508 üzenetére

:)
    Azért szeretnék szenvedni, mert már nagyon régóta játszom a sorozattal (96) és nem szeretném megunni. Tudom, h szebb meg jobb, meg minden, de lényegében ha belegondolunk akkor a kisebb változtatásoka leszámítva, ugyanaz... Lényegében csak az irányítás változott sokat. De csak az egérrel. Kicsit zavar, h szimpla billentyűzettel nincs annyi lehetőség a lövés irányításában, nincs sok variációs lehetőség az irányok megválasztásában. Kis túlzással, majdnem random az egész. Vagy ha nem is random, de nem pontos, szinte mindig ugyanoda lövi... (nyesést emelést meg ilyeneket leszámítva...)
    Nemtudom nálatok, hogy múkodik :) a lövés téma, de szimplán billel ha a lövéserősség csík 80%-ig megy, akkor szép erős lövés megy a felső kapufa felé, alá... kb.
    Ugyanúgy ellőve egér irányítással, lapos erős (lapos!!!) lövés... Hiába megy amerre akarom.
    Azért szeretném megtudni, h nálatok milyen, mert lehet hibás (bugos) a game-em, vagy az egészet elbaszták, vagy még mindig én csinálok vmit rosszul. Remélem előbbi, vagy utóbbi, mert ha nem akkor elég nagyot csalódnék, és hihetetlen grafika ide, úgymond tökéletesen kialakított irányítás oda (a marketingről ne is beszéljünk) kitörölhetem vele... (saját nevemben mondva). Sajnálnám ha 1 kedvenccel kevesebb lenne. PES-el nem akarok játszani, és a FIFÁval sem gamepaddal. De szimpla billentyűzettel sem, úgymár több mint tíz év után már kicsit uncsi lenne, főleg ha van 1 olyan opció, amivel érdemes lenne még kicsit szenvedni. Röviden ennyi. :)

De vki tényleg mondhatna már vmi konkrétat is ;) :R

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák