Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Én is a 2001 el játszottam utoljára. Ott még a szélről beadom beollózom módszer volt a nyerő. Most itt szélről beadom befejelem, ha a jóisten is úgy akarja. A 16 oson kívülről szinte lehetetlen gólt lőni Vagy else találoma kaput vagy megfogja a kapus esetleg belakad a 200védő egyikébe.Kiugratásról nem is álmodom mert mindig befújják a lest. Ha meg sikerül durr bele a kapusba. Remek. Vannak benne bugok szép számmal. Főleg ezt a les dolgok kúrták el de azt úgy istenigazából. Az ilyen baszott nagy íveléseket mindenki simán letudja kezelni kivéve az akinek menne labda. Attól vagy elpattan vagy a nyomorék csak áll míg a védő elékocog és elpasszolja. A szabadrugás érdekes dolog. Én úgy vettem észre hogy a practice módban teljesen máskép kell ott lőni mint a normál játékba. Minthaegy másik játékhoz tartozna. A rúgás erősségét mérő csík sem az igazi. Nekem állandó fáziskésésben van. De ha csak 2 tizedet is csúszik akkor hoyg lőjjek pontosan? Bár lehet ez az online lag miatt van. Most nagyjából ennyi amit letudtam írni a játékról. Mindig felbassza az agyam egyegy lehetetlen gól. Életszerű helyzetből szerzett góllal nem sokszor találkozom. GG
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest