Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Én is a 2001 el játszottam utoljára. Ott még a szélről beadom beollózom módszer volt a nyerő. Most itt szélről beadom befejelem, ha a jóisten is úgy akarja. A 16 oson kívülről szinte lehetetlen gólt lőni Vagy else találoma kaput vagy megfogja a kapus esetleg belakad a 200védő egyikébe.Kiugratásról nem is álmodom mert mindig befújják a lest. Ha meg sikerül durr bele a kapusba. Remek. Vannak benne bugok szép számmal. Főleg ezt a les dolgok kúrták el de azt úgy istenigazából. Az ilyen baszott nagy íveléseket mindenki simán letudja kezelni kivéve az akinek menne labda. Attól vagy elpattan vagy a nyomorék csak áll míg a védő elékocog és elpasszolja. A szabadrugás érdekes dolog. Én úgy vettem észre hogy a practice módban teljesen máskép kell ott lőni mint a normál játékba. Minthaegy másik játékhoz tartozna. A rúgás erősségét mérő csík sem az igazi. Nekem állandó fáziskésésben van. De ha csak 2 tizedet is csúszik akkor hoyg lőjjek pontosan? Bár lehet ez az online lag miatt van. Most nagyjából ennyi amit letudtam írni a játékról. Mindig felbassza az agyam egyegy lehetetlen gól. Életszerű helyzetből szerzett góllal nem sokszor találkozom. GG
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest