Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Flipper PC-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Minden pontoddal abszolút egyetértek.
Tényleg gyorsabban megy a mutató ha a 16-osról kívülről lövök? Én azt hittem eddig, hogy ez szubjektív és csak azért lövöm mindig főlé, mert tudatalatt érzem, hog messziről lövök és rajta hagyom az ujjam, hogy legyen jó erős...
A passzoknál még az idegesítő, hogy ha van 2 emberem nagyjából egy irányba és az egyiknek szeretném passzolni, akkor tuti a másikat választja, persze amelyik előtt a védő van és máris eladtam...
Egyébként a labdatartás egész jól működik ha a gép tartja a labdát, nálam viszont ha pl egy ívelt passzt kapok, máris a nyakamon vannak ketten és mire lekezelném a labdát el is vette...
Ezeken túl(meg amit még írtál) nekem tetszik a játék, utoljára a 2001-gyel játszottam, így ahhoz tudom hasonlítani, annál sokkalsokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest