Hirdetés

Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

válasz Zolcsy_3298 #579 üzenetére

Nem. Hortyt meg nem igazán kedvelem. De Kun Béla sem a kedvenc politikusom.
    Az kéne hogy történjen, hogy a vezető helekre hozzáértő emberek üljenek be, és a lehető legjobban végezzék a dolgukat. Engem onnantól messze nem fog érdekelni, hogy fideszes, vagy mszpés.

Különben is mind a kettő párt köcsög! És tudjátok miért? P.Z. elvett tőlem egy csomó szünetet, másnaposan (harmadnaposan inkább) mehettem szilveszter után suliba -még jó, hogy nem ittam alkoholt (olvasod Csendpenge?)- . Az évzáró június 21-én volt.

Tananyagot nem csökkentettek. Jött az új kormány. M.B.: Őt már jobban kedvelem, visszarakta szeptemberre a tanévkezdést. Így már maga az érzés is jobb, hogy nem nyáron kell ismét menni. A téliszünet meg kb az 5-6 évvel ezelőtti hosszúságot érte el. Ami rontja az összképet, az az, hogy az ősziszünet 1 nap -amit mindenki 4-nek emleget, csak elfelejtik , hogy P-SZ-V amúgy is szünet, mert P állami ünnep.

Szóval, ha mehetnék szavazni, és a saját érdekeimet nézném, akkor a szdsz-re szavaznék. :D -persze csak suli szempontból vizsgálva a dolgot. De szerintem a legtöbb ember a saját sorsának jobbrafordulását szeretné elősegíteni, és ennek megfelelően szavaz.

Nekem még van 4 évem, addig kitalálom, hogy kire szavazzak, addig meg okosodok ebből a topicból! :P

Aktív témák