Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #579 üzenetére
Nem. Hortyt meg nem igazán kedvelem. De Kun Béla sem a kedvenc politikusom.
Az kéne hogy történjen, hogy a vezető helekre hozzáértő emberek üljenek be, és a lehető legjobban végezzék a dolgukat. Engem onnantól messze nem fog érdekelni, hogy fideszes, vagy mszpés.
Különben is mind a kettő párt köcsög! És tudjátok miért? P.Z. elvett tőlem egy csomó szünetet, másnaposan (harmadnaposan inkább) mehettem szilveszter után suliba -még jó, hogy nem ittam alkoholt (olvasod Csendpenge?)- . Az évzáró június 21-én volt.
Tananyagot nem csökkentettek. Jött az új kormány. M.B.: Őt már jobban kedvelem, visszarakta szeptemberre a tanévkezdést. Így már maga az érzés is jobb, hogy nem nyáron kell ismét menni. A téliszünet meg kb az 5-6 évvel ezelőtti hosszúságot érte el. Ami rontja az összképet, az az, hogy az ősziszünet 1 nap -amit mindenki 4-nek emleget, csak elfelejtik , hogy P-SZ-V amúgy is szünet, mert P állami ünnep.
Szóval, ha mehetnék szavazni, és a saját érdekeimet nézném, akkor a szdsz-re szavaznék. :D -persze csak suli szempontból vizsgálva a dolgot. De szerintem a legtöbb ember a saját sorsának jobbrafordulását szeretné elősegíteni, és ennek megfelelően szavaz.
Nekem még van 4 évem, addig kitalálom, hogy kire szavazzak, addig meg okosodok ebből a topicból! :P
Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest