Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Na, Zolcsy elvtárs, nem bírom megtartani a fogadalmamat, mert forgatod a szavaimat össze vissza, és magadnak is ellentmondasz. Idézet TŐLED:
'' Mert erkölcstelenek voltak!!! A jobboldalon ilyen sohasem fordult elő! Akkor sem ha diktatúrában és akkor sem ha demokráciában működött!!! ''
Tehát kijelented hogy a jobboldal erkölcsös volt diktatúrában is. Erre irtam a gagyi spektrum dokumentumfilmjét(ami a Vasárnapi újsággal össze sem mérhető, bocs, ezt nem hagyhattam ki :) ), Hitler erkölcsösségéről.
Napersze, ha a sperktrumon olyasvalami megy ami nem tetszik, rögtön szoclib média propagandeszközévé degradálódik a szemedben. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Mi akkor neked az IGAZ média?
Én minden diktatúrát elítélek, te viszont úgy látom kivételezel néhánnyal, és kevered a szezont a fazonnal. A Stigmata pedig igenis gondolatébresztő. Persze amelyik gondolatot nem akarod befogadni, mert félsz attól hogy rájössz valamire, akkor sajnállak...
Aktív témák
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest