- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Kezd a tököm tele lenni már az egész pilitikával. Egész életemben nem politizáltam annyit, mint ez alatt a 3 hét alatt. Bemegyek a fősulira aztán ott is ez megy tovább, hogy ki milyen oldali stb. stb. Nen tudom mit hoz a jövő. Egy biztos. Ha a parlamentben az ellenzék, és a kormány erői hasonlóak, az azért lesz jó, mert kénytelenek lesznek egyezkedni egymással, Ha előre akarnak jutni. Ha nem jutnak megállapodásra, azzal mi polgárok szívunk, mert egy helyben fognak toporogni 4 évig. Az is biztos, hogy egyik fél sem fogja az összes ígéretét betartani. Én az SZDSZ-t rühellem istenigazából, a parlamenti pártok közül. Nem tetszenek a tagok, meg a kampányuk, viselkedésük. A másik két pártnak vannak jó ötletei. Valaki már szóba hozta, és egyet értek azzal, az volna az igazán érdekes, és talán még jól is sülne el, ha egy FIDESZ-MSZP kolíció állna fel. SZDSZ meg maradna ellezékben :)) . Úgyis rühellem őket. Hát akkor meg ellenkezzenek 90%-al szemben. A szitu többszörösen jó volna. Egymás kezét mindkét fél tudná ellenőrízni. Nem lehetne elrejtegetni dolgokat. A társadalom is megnyugodna. Nem lenne az, hogy barátságok, meg ilyesféle kapcsolatok tönkremennének. A tapasztaltak és fiatalok együtt messzire juttathatnák az országot. De erre most idén, ezen a választáson nincs lehetőség. Pedig érdemes volna ezt is megfontolni. És ha szidásra kerülne sor, mert vmit nem tartottak be stb. Akkor majdnem a teljes országgal szembe kerülnének, és ez túl nagy kockázat lenne számukra. Tehát hajtanának azért, hogy az ország jobban álljon, és a koalíción belül is lehetne rivalizálni-> Senki nem akarna a másik párt mögött elmaradni. Tehát az egészből szerintem mi polgárok járnánk a legjobban, és a sunyi SZDSZ meg sülhetne a saját levében addíg, míg meg nem szűnne. Ezzel a kolalícióval alakulna ki a KÖZÉP. AZ ELLENTÉTES OLDALAK KIEGYENLÍTENÉK EGYMÁST. Hát csak ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garanica
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest