- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Apám megkérdezte, hogy kire szavaztam: kis gondolkodás után, mondom: A MIÉP-re. A vonal másik végén kis csend, majd: ''...hát az sem rossz, csak ne a komcsikra''. Eltelt egy kis idő mire kiderült, hogy ugratom. ''Biztos anyád hatása...''
Megkérdeztem a helyi pizzériában egy sráctól (még nem szavazókorú) ''miért a fidesz?''... ''figyu, nekem mindegy, csak a komcsik nehogy visszajöjjenek'' ... volt vagy 17 éves...
Megkérdeztem a pizzás lányt is: náluk az apukája fizetését nyirbálták meg bokrosék, és különben is nehogy a komcsik visszajöjjenek.
Nekem görcsbe rándult a gyomrom amikor először megláttam a terror háza feliratot, a nevet, azt ahogy kinéz. Balljós! nem szeretek félni, pedig elvileg nem lenne mitől, az ilyen hatalmas fekete szobrok viszont rossz hatással vannak rám.
Nézem a ''naggyűléseket'' és megint csak elkezd valami dolgozni bennem. nem igazán tetszik. nem igazán érzem jól magam tőle. Annó magyarórán tanultunk olyasmiről hogy demagógia, emberek megmozgatása, emberi érzelmek kihasználása. azt hittem, hogy a diktatúrák letűnésével ezek csak amolyan ''történelemóra kiegészítések''
6 hónapja én az Athlon XP-re szavasztam, ma az öcsém egy 1.8-as P4-re (Northwood). Örülök neki, legalább megnézzük, hogy mit tudnak egymás mellett. És mivel ugyanazon a feladaton dolgozunk talán azt is megérjük, hogy a két gép egymás mellett dolgozik majd!
Ge.
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest