Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Szerintem Google Photos. Általuk megszabott méretig korlátlanul lehet feltölteni (ők átméretezik), bár ez nem 100-as, mert sokkal kisebb lesz a kép mint amit ígérnek. Viszont 15GB-ig (havi $2-ért 100GB is, ami nagyon jó ár) olyan méretben lehet feltölteni amilyenben akarod. Albumba rendezhetőek, utána pedig úgy osztod meg hogy link birtokában bárki megnézhesse, és kész is. Nagyon szép, letisztult, sallangmentes album lesz a végén.
-
devil-k
nagyúr
"épp honlapot készítek az autókereskedésünk számára, viszont oda korlátozott számban lehet képet feltenni, ezért gondoltam rá, hogy inkább 1 linket raknék oda, ahonnan átirányíthatom az illetőt egy dropbox-hoz hasonló rendszerbe"
Szerintem, ez így nagyon amatőr kivitelezés. Inkább a honlap tárhelyét kellene bővíteni. SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi