Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Tényleg nem teljesen értem, mert bármikor kijelölhetem az adott fájlt/mappát, hogy offline is elérhető legyen: [link]
11. Hogyan engedélyezhetem az Offline hozzáférést a kívánt fájlokhoz?
Hálózati kapcsolat nélkül is elérheti és megtekintheti fájljait. Egyszerűen csak elérhetővé kell tennie őket offline módon:
- Keressen meg egy fájlt/mappát, és nyissa meg a További opciók menüt
- Válassza az Offline elérhetővé tétel lehetőséget.
Az összes offline hozzáféréssel rendelkező fájlhoz hozzáférhet a bal oldali menü Offline fájlok szakaszában.
Ha le szeretné állítani az offline hozzáférést, jelölje ki az adott fájlt/mappát, és válassza az Offline hozzáférés eltávolítása lehetőséget.
Alapértelmezés szerint a fájlokat csak akkor teheti offline elérhetővé, ha Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Ha a mobiladatokat szeretné használni, tegye a következőket:
- Nyissa meg a Beállításokat a bal oldali menübenGörgessen le az Offline fájlok szakaszra
- Kapcsolja be a Mobil adatok használata opciót.Szóval úgy tűnik nyitott kaput döngettek. Persze a működése lehet nem olyan szofisztikált mint a FolderSync (Eddig nem is hallottam róla, nem nagyon használok/keresek Android-os programokat).
A Solid Explorer pedig működhet a webdav protokollal, ha előfizetsz a "prémium" szolgáltatásra. [link]
Az európai szerver címe: https://ewbdav.pcloud.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple MacBook
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 11.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi