- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MaCS_70 #6074 üzenetére
Tényleg nem teljesen értem, mert bármikor kijelölhetem az adott fájlt/mappát, hogy offline is elérhető legyen: [link]
11. Hogyan engedélyezhetem az Offline hozzáférést a kívánt fájlokhoz?
Hálózati kapcsolat nélkül is elérheti és megtekintheti fájljait. Egyszerűen csak elérhetővé kell tennie őket offline módon:
- Keressen meg egy fájlt/mappát, és nyissa meg a További opciók menüt
- Válassza az Offline elérhetővé tétel lehetőséget.
Az összes offline hozzáféréssel rendelkező fájlhoz hozzáférhet a bal oldali menü Offline fájlok szakaszában.
Ha le szeretné állítani az offline hozzáférést, jelölje ki az adott fájlt/mappát, és válassza az Offline hozzáférés eltávolítása lehetőséget.
Alapértelmezés szerint a fájlokat csak akkor teheti offline elérhetővé, ha Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Ha a mobiladatokat szeretné használni, tegye a következőket:
- Nyissa meg a Beállításokat a bal oldali menübenGörgessen le az Offline fájlok szakaszra
- Kapcsolja be a Mobil adatok használata opciót.Szóval úgy tűnik nyitott kaput döngettek. Persze a működése lehet nem olyan szofisztikált mint a FolderSync (Eddig nem is hallottam róla, nem nagyon használok/keresek Android-os programokat).
A Solid Explorer pedig működhet a webdav protokollal, ha előfizetsz a "prémium" szolgáltatásra. [link]
Az európai szerver címe: https://ewbdav.pcloud.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Netfone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest