- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MaCS_70 #6074 üzenetére
Tényleg nem teljesen értem, mert bármikor kijelölhetem az adott fájlt/mappát, hogy offline is elérhető legyen: [link]
11. Hogyan engedélyezhetem az Offline hozzáférést a kívánt fájlokhoz?
Hálózati kapcsolat nélkül is elérheti és megtekintheti fájljait. Egyszerűen csak elérhetővé kell tennie őket offline módon:
- Keressen meg egy fájlt/mappát, és nyissa meg a További opciók menüt
- Válassza az Offline elérhetővé tétel lehetőséget.
Az összes offline hozzáféréssel rendelkező fájlhoz hozzáférhet a bal oldali menü Offline fájlok szakaszában.
Ha le szeretné állítani az offline hozzáférést, jelölje ki az adott fájlt/mappát, és válassza az Offline hozzáférés eltávolítása lehetőséget.
Alapértelmezés szerint a fájlokat csak akkor teheti offline elérhetővé, ha Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Ha a mobiladatokat szeretné használni, tegye a következőket:
- Nyissa meg a Beállításokat a bal oldali menübenGörgessen le az Offline fájlok szakaszra
- Kapcsolja be a Mobil adatok használata opciót.Szóval úgy tűnik nyitott kaput döngettek. Persze a működése lehet nem olyan szofisztikált mint a FolderSync (Eddig nem is hallottam róla, nem nagyon használok/keresek Android-os programokat).
A Solid Explorer pedig működhet a webdav protokollal, ha előfizetsz a "prémium" szolgáltatásra. [link]
Az európai szerver címe: https://ewbdav.pcloud.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Formula-1
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest