Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a feladatot én is most hallottam, de mivel szerintem a ''nem tudhatja meg'' feltételedet csak úgy lehet érteni, hogy senki nem súgja meg neki, nem nézhet tükörbe stb., viszont az általam hallott mondatból igenis kitalálhatja (muszáj is neki, mert különben nem tudná, hogy hova álljon), ezért szerintem a megoldásom teljesen jó. Amúgy a páros/páratlan helyett azt az infót is ki lehet adni, hogy pl. 57 fehér sapkát látok. Mert ha ő csak 56-ot, akkor fehér van rajta, ha 57-et, akkor meg fekete. Na mindegy, túlmagyaráztam

* * *
Azt ismeritek amúgy, mikor Beavis és Butthead állnak egy emeletes ház 15. és 22. emeletén, kint az erkélyen? Aztán adott jelre egyszerre (khm) ... szóval elszellentik magukat. Kérdés, hogy melyikőjük hallja meg előbb a másik ''muzsikáját''? Netán egyszerre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest